Ειναι αυτο που περιμενα..

455 26 3
                                    

Μετα απο 2 χρονια
-
Νο ones POV
Η Lauren πλεον ηταν σε ηλικια των 24 ενω η Καμιλα 21.
Το πρωΐ σηκωθηκαν μαζι και πηραν πρωϊνο. Μεσα στο σπιτι χτυπουσαν μερικες δεσμιδες φως απο τον ηλιολουστο καιρο εξω. Ηταν μια πανεμορφη μερα,χαρα Θεου. Η Λορεν με την γυναικα της καθονταν και ετρωγαν το φαγητο τους. Κανανε κουβεντα για οτιδηποτε,η ωρα κυλουσε υπεροχα. Αχ μονο να σκεφτητε με τι τροπο κοιταζονταν. Τα ματια τους ηταν γεματα με αγαπη και θαλπωρη,εβγαζαν φλογες,οχι ομως αυτες που σε καινε αργα και βασσανιστηκα αλλα αυτες που σου αφηνουν στιγματα στην ψυχη και τη καρδια σου. Ποσο αγαπιοντουσαν. Η μια θα πεθαινε για την αλλη. Με αλλα λογια δεν χρειαζονταν και η πολυωρη επικοινωνια κουβεντιαζαν με τα βλεμματα. Τα σμαραγδενια κρυσταλλινα πρασινα ματια της Λορεν και τα καστανα γυαλιστερα γεματα με ποθο και αγαπη αμυγδαλωτα ματια της Καμζι καθε φορα που ερχοντουσαν σε επαφη οι κοσμοι τους εκαναν μια εκρηξη,παλεβαν μεταξυ τους,πετωντας απο εδω και απο εκει οχι σκονη αλλα χαρουμενα και σκοτεινα χρωματα που αναμειγνιονταν και σκορπουσαν παντου αστερια.
Lauren's POV
Σημερα ειχα ενα προαισθημα οτι κατι καλο θα συναιβαινε. Το πιστευα αρκετα θα μπορουσα να πω. Πλεον τα εχω ολα. Τον ερωτα της ζωης μου,δεν θα την αφησω ΠΟΤΕ ειναι το φεγγαρι μου και εγω ο ηλιος της.
Λ-Μωρο μου,τι αλλο θες να κανουμε σημερα. Της ειπα και την επιασα απο την παλαμη φερνοντας το σωμα της να κατσει πανω στα ποδια μου σαν μικρο παιδακι.
Κ-Μμμ..εχω πολλα στο μυαλο μου. Ειπε ψιθυριστα ενω γυρησε το κεφαλι της προς το μερος μου και αρχισε να σκορπα φιλια απο το μετωπο μου,μετα στη μυτη μου,πηγε να με φιλησει στα χειλια αλλα δεν το εκανε,αποφασισε να κανει κατι αλλο που εγω κοκαλωσα. Εβγαλε τη γλωσσα της και την περασε πανω απο τα στεγνα μου χειλια και την κατευθηνε προς το σαγονι μου,πισω στις γωνιες μου. Ειχε ανοιξει το στομα της και με δαγκωνε απαλα. Τα δαγκωματα της συνεχισαν και στο λοβο του αφτιου,η καυτη της ανασα εσκαγε στο αφτι μου και μονο που την ακουγα ηξερε πολυ καλα ποσο ειχα αναψει. Τα χειλια της ειχαν πλεον φτασει τον λαιμο μου,με δαγκωνε αρχικα με ευγενικο τροπο αλλα με το ξεφυγε ενας ανεστεναγμος απο το στομα μου ξεκινησε να με δαγκωνει σε εκεινο το σημειο πιο δυνατο αφηνοντας σημαδια. Δεν με ενοιαζε οποιος και τα σχολιαζε γιατι ηθελα να ξερω οτι της ανηκω.
Λ-Μμμμ ορεξουλες εχεις Καμζ? Δεν χορτασες απο χθες;
Κ-Δεν σε χορταινω ποτε θελω συνεχεια κιαλλο απο εσενα μωρο μου. Μου ειπε και τα χειλια μου επιτεθηκαν. Το σωμα της κατεβηκε απο τα ποδια μου και με τραβηξε απο τον γιακα της μπλουζας μου ωθοντας με να σηκωθω,μολις το εκανα την πλησιασα στον κοντινοτερο τοιχο κολλωντας την αποτομα,αυτη αναστεναξε.
Λ-Εφοσον θελεις κιαλλο...θα το εχεις.
Της ειπα και την επιασα απο τους καρπους της και τους εβαλα πανω απο το κεφαλι της. Μου αρεσε να εχω το πανω χερι και να την βλεπω πως την φτανω στο ελεος της.
Κ-Λορεν..αναστεναξε"δωματιο"
Με του που το ειπε την πηρα στην αγκαλια μου και αυτη περασε τα ποδια της γυρω απο τη μεση μου. Εφτασα στο δωματιο και με πολυ δυναμη της εριξα στο κρεβατι και κολλησα τα χερια της στις ακρες της. Ηταν πολυ αναμενη και το ειχα καταλαβει επειδη δεχονταν ο,τι κι αν της εκανα. Σταδιακα αυτη ειχε περασει τα ποδια της γυρω απο τη μεση μου και εγω αρχισα να λικνιζω την λεκανη μου πανω κατω βασσανιστηκα.
Κ-Oh god lauren fuck...
Τα ποδια της σφηχτηκαν πιο πολυ γυρω μου ενω μου ξεκουμπωσε το σουτιεν και μου εβγαλε την μπλουζα σχετικα γρηγορα. Εκανα το ιδιο σε αυτην και τα χερια μου επιαναν καθε χιλιοστο του σωματος της ενω οι γλωσσες μας χορευαν μεταξυ τους.
Λ-Αυτο το στομα σου με τρελενει γαμωτο. Της ειπα καθως δεν συνηθιζαμε να μιλαμε με βωμολοχιες.
Κ-Και η γλωσσα μου πολλα μπορει να κανει επισης. Ειχα παγωσει. Πρωτη φορα λεει αυτα,ημουν τοσο αναμενη μαζι της.
Λ-Με εχεις καβλωσει ασχημα το ξες;
Κ-Μ'αρεσει να το ακουω αυτο.
Αρχισα να της βγαζω το παντελονι και ενω τα καταφερα εκανα το ιδιο στον εαυτο μου.
Λ-Εισαι μουσκεμα μωρο μου. Της ειπα καθως το χερι μου ηταν στο εσωρουχπ της. Ηταν πολυ υγρη.
Κ-Πως να μην ειμαι αφου καθε φορα που με αγγιζεις αναβω;
Ειχα φιλακισει στο στομα μου το αριστερο της στηθος επικεντρονοντας την προσοχη μου εκει και τα βογγητα της ορκιζομαι οτι ακουγονταν παντου,εκανα το ιδιο και στο δεξι της στηθος ενα η παλαμη μου ηταν στο εσωρουχο της και την ετριβα.
Κ-Βγαλτο. Μου προσταξε. Ο τονος της φωνης της ηταν τοσο διαφορετικος. Οταν με εφταναι στα ορια μου και εγω το ιδιο αυτην,βγαζαμε καποιες πτυχες του εαυτου μας που δεν γνωριζαμε οτι ειχαμε,ισως τον πιο ανωμαλο τροπο και τον <βιαιο>.
Σιγουρευτικα οτι της το εβγαλα και το σωμα μου ξανα επεσε πανω στο δικο της,ειχα βγαλει και το δικο μου εσωρουχο με αποτελεσμα οι περιοχες μας να ακουμπουν.
Κ-fuck ahh
Ξανα εκανε το ιδιο με τα ποδια της που τα περασε απο γυρω μου και εγω ενω το κεφαλι μου βρισκονταν θαμμενο στο λαιμο της αφηνοντας της σημαδια αγαπης εσπρωχνα ολο και πιο πολυ το σωμα μου στην περιοχη της. Αναστεναζε ασταματητα και εγω το ιδιο. Πηρα το θαρρος και της ειπα.
Λ-Ποσο μαρεσει να ειμαι αναμεσα στα ποδια σου. Και μετακινησα τη γλωσσα μου απο το λαιμο της ολο κατω χωρις να αφησω σημειο για σημειο στους μηρους της.
Κ-daddy
Αυτο ηταν. Τα ειχα χασει ολα. Οταν με αποκαλουσε ετσι ολο μου το ειναι επερνε αλλη σταση,ηθελα να της κανω να με παρακαλεσει.
Λ-Ναι baby girl,πες μου. Και συνεχιζα να γλυφω τους εσωτερικους τις μηρους.
Κ-Καντο.
Λ-Ποιο μωρο μου; τι εννοεις; το επαιξα αθωα. Ενω η γλωσσα μου κοντευε στην περιοχη της.
Κ-Φακ λορεν πηδα με σε παρακαλω.
Λ-Ετσι μπραβο μικρη. Και το στομα μου εφτασε στην περιοχη της.
Αφησε ενα υπερδυνατο βογγητο και τα χερια της αυτοματα επιασαν τα ασπρα σεντονια ενω πεταξε το κεφαλι της πισω και δαγκωνε τα χειλια της.
Συνεχιζα τις κινησεις μου μονο που πλεον το στομα μου βρισκονταν στην κλειτοριδα της και το χερι μου την ετριβε.
Κ-shit lauren
Εισεβαλλα 2 δαχτυλα μεσα της αρχικα σε αργο ρυθμο αλλα μετα επιταχυνα. Τα βογγητα της ηταν ανεξελεγχτα, μ'αρεσε να τη βλεπω ετσι.
Κ-Φακ τελιωνω.
Λ-Θελω να σε ακουσω να φωναζεις το ονομα μου. Μου βγηκε αυθορμητα.
Τα ματια της επεσαν πανω μου,τα λογια μας ηταν τοσο αμαρτωλα και οσο και γινοντουσαν προστυχα, αλλα δεν την πειραζε.
Κ-Λορ...εν.. αναστεναξε και ενω ηξερα οτι ηταν κοντα εβαλα και 3 δαχτυλο μεσα της ενω η γλωσσα μου αναποδογυριζε στην κλειτοριδα της.
Λ-Do you like the way I flick my tongue or nah?
K-ΛΟΡΕΝ. Φωναξε και τα ποδια της αρχισαν να τρεμουν απο τον οργασμο που ειχε χτεισει και τα ειχε βαλει στους ωμους της.
Ειχα γλυψει τη καθε σταλα εκει κατω και ανεβηκα στο στομα της. Οταν τα χειλι μας κολλησαν αυτη αναστεναξε εφοσον γευτηκε τον εαυτο της. Η πλατη μου ειχε γεμησει γρατζουνιες,εκανα πολυ καλα τη δουλεια μου.
Λ-Μωρο μου πιο ηρεμα την πλατη την επομενη φορα..
Κ-Συγγνωμη αγαπη μου αλλα οταν σε εχω αναμεσα στα ποδια μου να μου τα κανεις αυτα δεν μπορω να συγκρατηθω.
Λ-Δεν αμφιβαλλω. Ξαφνικα με μια κινηση βρεθηκα κατω απο το σωμα της Καμιλα,που την βρηκε τοση δυναμη? Η αληθεια ειναι οτι γυμναζονταν λιγο τελευταια.
Λ-Καμιλα..
Κ-Σκασε και ανοιξε τα ποδια σου. Χριστε μου...πως αλλαξε τοσο γρηγορα. Δεν εκανα τιποτα απλα δεν της αρνηθηκα και χωρισα τα ποδια μου. Ειχε ριξει το σωμα της πανω μου και με ειχε καβαλησει. Η περιοχη της τριβωνταν αργα κοντα στην κοιλια μου και τα χερια μου βρεθηκαν στα οπισθια της να την σφιγγω επιθετικα και να απελευθερονουμε βογγητα.
Κ-Για να δουμε τωρα ποιος θα φωναζει το ονομα μου..
Και μετα απο αυτα η καμιλα εφερε την περιοχη της πανω στη δικια μου και τριβονταν με δυναμη ενω ο αντιχεορας της βρισκονταν στην κλειτοριδα μου.
Λ-ahh fuck καμιλα. Ενας ρηχος αναστεναγμος εφυγε απο το στομα μου. Η γλωσσα της παλευε με τη δικια μου και κερδισα,μετα μεταφερθηκε στο αφτι μου. Ποιος ηξερε τι βρωμικο θα μου ψιθυριζε παλι;..
Κ-Μπορεις να καβαλας το προσωπο μου ενω θα σταζεις ολοκληρη; ή θα με αφησεις να τεντωσω αυτο εδω κατω μεχρι να με παρακαλεις να σταματαω;(βαζοντας το χερι της στην περιοχη μου). Δεν το περιμενα,ειχα μεινει αναυδη,το μονο που εκανα ηταν να αναστεναξω τοσο δυνατα.
Λ-Καμιλα γαμω δε μπορω αλλο αχ..
Η καμζ ακουγοντας αυτο μετεφερε τα χειλια της στο λαιμο μου αφηνοντας τεραστια σημαδια πανω του. Ενω οι περιοχες μας τριβονταν τα ποδια μου ασυναισθητα τυλιχτηκαν στη μεση της,αυτη την λεπτεπιλεπτη που θες να φιλας συνεχεια. Ενω ειχα τα ποδια μου γυρω της αρχισα να κουναω τη λεκανη μου πανω στο σωμα της.
Κ-Σε καβαλαω καλα απ'οτι φαινεται daddy.. ειπε και με δαγκωσε στο σαγονι μου.
Λ-Ναι καμζ..φακ.
Τα δαχτυλα της εφτασαν στο σημειο μου και εκαναν κυκλους.
Κ-Μμμ εισαι τοσο υγρη. Ηταν αληθεια,η καμιλα ασκουσε πολυ μεγαλη επιρροη πανω μου και εγω το ιδιο δεν μπορουσα να της αντισταθω σχεδον ποτε.
Λ-Μμμ.. καμζ σε παρακαλω.
Κ-Να περιμενεις μωρο μου
Ειχε βαλει 2 δαχτυλα μεσα μου και τα κουνουσε σχετικα γρηγορα. Τα χειλια της ειχαν φτασει στην περιοχη μου και μου εγλυφε καθε εκατοστο απο τους εσωτερικους μηρους μου και εφτανε μεχρι την κλειτοριδα μου.
Λ-Ειχες...δικαιο για τη..γλωσσα σου.. ειπα αναστεναζοντας.
Κ-Το ξερω. Και συνεχιζε
Ημουν τοσο κοντα και αυτη εβαλε και 3 δαχτυλο μεσα μου κουνιωντας τα χειλη της πανω στη περιοχη μου με αγριο τροπο. Τα χερια μου ειχαν πιασει το κεφαλι της και γρατζουνουσαν το κρανιο της,εβαζε πιο βαθυα τη γλωσσα της που πλεον τα ειχα χασει. Δεν μου το ειχε ξανακανει αυτο.
Λ-Καμιλα τελιω...νω
Κ-Ανυπομονω..
Με ακομη 3-4 βυθισεις των δαχτυλων της και της γλωσσας της ενιωσα τον οργασμο μου.
Λ-ΦΑΚ ΚΑΜΙΛΑ. Φωναξα.
Η Καμιλα ειχε παρει ολα τα υγρα μου και ηρθε πανω μου καβαλωντας με παλι και με φιλουσε. Το φιλι μας διηρκησε περιπου στα 1-2 λεπτα.
Λ-Αυτο..ηταν..υπεροχο.. ειπα χωρις αναπνοη
Κ-Ναι ματια μου. Και καθησε διπλα μου. Κοιτιομασταν ενω ειμασταν ακομη αγκαλια και τα ποδια μας ηταν ενωμενα.

-

Camila's POV
Ηταν μεσημερι,το σημερινο με την Λορεν δεν ειχε ξαναγινει,ηταν κατι πολυ ιδιαιτερο που τα συνδυαζε ολα. Δεν ηταν απλο πηδημα. Ηταν ερωτας.
Η ωρα ειχε παει 6:30 και ειπα να μιλησω λιγο με την λορεν σχετικα με το παιδι. Ουτος ή αλλος ειχαν περασει 2 χρονια.
Κ-μωρο μου,νομιζω οτι ειμαι ετοιμη
Λ-Ωπα..ωπα..παμε παλι δεν το επιασα.
Κ-Για το...παιδι λορ..ειμαι..ετοιμη. ειπα και την ειδα σοκαρισμενη.
Λ-Μωρο μου αληθεια λες???
Κ-Ναι ματια μου. Αληθεια. Της ειπα με χαμογελο και ηρθε καταπανω μου με σηκωσε και με στρυφογυρνουσε.
Λ-ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥ
Κ-Μωρο μουυυ σιγα θα ζαλιστω και θα πεσωω. Ειπα παιχνιδιαρικα. Αυτη με αφησε προσεκτικα κατω ενω και τα 2 της χερια επιασαν τα μαλλια μου και τα πηγε πισω απο τα αφτια μου.
Λ-Δεν ξερεις ποσο χαρουμενη με κανεις..θα βαλω τα κλαμματααα. Ειπε και τα ματια της βουρκωσαν.
Κ-Οχι αγαπη μου. Κοιτα με λιγο.(κοιταζομασταν) ειμαι πανετοιμη και σιγουρη για ολα εφοσον εχω εσενα στο πλάι μου και δεν εχω να φοβηθω τιποτα. Σ'αγαπω οσο τιποτα αλλο εδω στο πλανητη.
Λ-Και εγω φως μου. Δεν θα σε αφησω ποτε. Στο υποσχομαι.
-

Εφοσον ειπα στα κοριτσια και τους γονεις μου τα νεα ειχαν σοκαριστει και αυτη. Ολα πλεον ηταν τοσο ομορφα μεσα μου. Περιμενα αυτη τη στιγμη πως και πως..τη στιγμη που θα βρω το ατομο που αναζητουσε ολο μου το σωμα και να μην εχω ενδοιασμους και προβληματα, να κανουμε οικογενεια και παιδακια. Η ζωη μου ειχε ολοκληρωθει. Αυτη η γυναικα σημαινε τοσα πολλα για εμενα,δεν εχω ξανανιωσει ΠΟΤΕ ετσι. Ειναι σπανιο λενε να βρεις κατι καλο χωρις καν να το ψαξεις. Serendipity αποκαλειτε. Και εγω ομως,να εδω.. ερωτευτηκα την δασκαλα μου,ποια; την δασκαλα μου, τρελο ε; ισως. Συλλογιστηκα. Μια γυναικα με παθος,δυναμισμο,σου ανεβαζει το ηθικο σου τοσο ψηλα,σε κανει να νιωθεις μοναδικη και διαφορετικη,σε κανει να ξες τι εισαι. Η Lauren Jauregui η γυναικα μου. Just look at us now,cause everything starts from something. Σ'αγαπω ματια μου ομορφα.
Λ-Και γω σ'αγαπω.

------------------------
Hey yooo peoplee σορρυ για τη καθυστερηση κανω οσο πιο γρηγορα μπορω:( αλλα δν προλαβαινω. Παλι smut👿 χεχεχε. Ελπιζω να σας αρεσε;)
Stay amazing love u all;*🌹

Μα εισαι η δασκαλα μουWhere stories live. Discover now