5. De duizend dromen van Daniel Parker [TAKEN]

120 9 9
                                    

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Titel: De duizend dromen van Daniel

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Titel: De duizend dromen van Daniel

Auteur: Op de cover staat David King, dit is puur een voorbeeld, de cover is nog vrij.

Categorie: Kort verhaal, Tienerfictie, Romantiek

Samenvatting: Je hebt denkers, en je hebt doeners. Daniel Parker is een typisch voorbeeld van een Denker. Duizenden gedachtes spoken door zijn hoofd en die worden alleen gedeeld met mensen die echt veel voor hem betekenen. Maar Daniel is ook een echte strever, hij heeft oneindig veel doelen in het leven. Hij wil zijn vwo-diploma halen, hij wil rechten studeren, hij wil ooit nog een boek uitbrengen, maar zijn grooste droom is toch wel: de liefde van zijn leven vinden. 

Maar voordat die droom werkelijkheid kan worden, moet hij er eerst achterkomen waar hij naar opzoek is. Tot zijn 16e weet hij nog steeds niet of hij meisjes wel zo geweldig vind als dat zijn leeftijdsgenoten doen. Die vraag wordt beantwoord als hij op vakantie de Franse jongen Felix tegenkomt. 

Daniel weet zeker dat hij op jongens valt. Felix daarentegen, lijkt Daniel gewoon als een vriend te zien. Daniel worstelt met zijn gevoelens en met de vraag of Felix ook iets voelt voor Daniel. Daniel besluit de laatste dag van de vakantie zijn gevoelens bloot te leggen aan Felix, daarna zullen ze elkaar nooit meer zien.


Woordentovenaar's Premade ShopDonde viven las historias. Descúbrelo ahora