Hiba Hiba Hátán

658 34 0
                                    

Az éjjel egy smsre keltem fel. A feladója Peti volt. Ekkor kaptam észbe, hogy én mit is művelek Párizsban egy olyan sráccal, akit alig ismerek. Megnyitottam az üzenetet, ez állt benne :

" Aggódom érted, remélem nincs semmi bajod.  Merre vagy, keresztanyud azt mondta, hogy kirándulsz egy régi ismerősöddel, ugye nem Balthazár az?  Ő sincs suliban. Írj, hogy mi van veled.
Peti "

Nem tudtam mit írjak. Hisz ő a barátom, de közben meg lefeküdtem egy sráccal, aki álmomban zaklatott.
- Minden rendben? - ugrottam egyet ijedtemben. - Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni. Nem jössz vissza aludni?
- Semmi baj, minden rendben van csak Sylvia néni kérdezi, hogy mi újság. -  rámnézett, majd felkelt, ekkor letettem a telefonom, mert tudtam, hogy mi következik. Vigyorogva indultam el felé, majd miközben odaértem lágyan megcsókoltam, de ő mohón falta az ajkaimat. Nemsokkal később megéreztem kemény férfiasságát, ezért elhúzodtam tőle és letérdeltem, mire egy érzéki morgás tört fel a torkából. Boldog voltam, hogy örömet okozhatok neki, ezért nem álltam le. Folytattam volna egészen addig, míg el nem robban, de hirtelen felállított, lefogta a kezeimet, és megfordított, hogy háttal legyek neki. Ekkor odavitt az asztalhoz, feltette az egyik lábam rá, majd belém hatolt. Durvább volt mint eddig, mégis izgalommal töltött el a helyzet, az orgazmusomig hátra fogta a kezem, meg sem tudtam mozdulni, majd mikor elélveztem elengedett. Megfordultam és odavettem volna az ágyhoz, de ő inkább felkapott a lábaimnál fogva és úgy mozgott tovább. Ez az orgazmus sokkal intenzívebb volt az eddigieknél, mikor letett újra letérdeltem elé és úgy kényeztettem, míg el nem ment. A számban megéreztem a várva várt nyúlós anyagot, ám ezúttal kíváncsi voltam az ízére is, így lenyeltem, mire ismét egy mozgás hagyta el a torkát. Megragadott és elfektettet az ágyon. Ismét megdugott majd a mellemre élvezett.
- Menj el fürdeni. - mielőtt mondta volna, már felálltam, hogy elinduljak, de  hirtelen megragadott magához húzott és érzékien, vággyal teli megcsókolt.

A tisztálkodás után újra hozzábújtam és mély álomba merültem, melyből csak a reggeli ébresztő tudott felkelteni.

-----------------------------------------------------------

Hát drágáim, meghoztam az új részt :* remélem tetszeni fog nektek.
Viszont legközelebb dupla részt hozok mivel közben elértük sőt túl is léptük a 2000 megtekintést 😍😍 nagyon szépen köszönöm nektek, hogy ennyien olvastok. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen sokan leszünk egyszer :* jó olvasást és nemsokára hozom a dupla részt. <3

A zene csak úgy :"D

Angyali Démonság - Átírás alattWhere stories live. Discover now