16. ΑΓΩΝΙΑ

6.9K 422 27
                                    

Όταν έμαθε οτι θα γινει παλι πατέρας χάρηκε πολύ. Δεν την άφηναι λεπτο απο τα μάτια του. Η Νεραιδουλα του έπρεπε να προσέχει και να ξεκουράζεται. Στο σπίτι ευτυχώς είχαν μια κυρια να τους καθαρίζει και να μαγειρεύει. Με τον μικρό ασχολιόταν όλοι την ωρα ο Φαιδωνας. Προσπαθούσε να αναπληρώσει ολά τα χαμένα χρόνια τους.

Ο Νίκολας,ηταν ενα εξυπνο παιδι,λάτρευε την Αγάπη και ο Φαιδωνας έβλεπε το δέσιμο που είχαν. Όμως ο μικρός είχε μια αγκαλιά και μια θέση και για τον Φαίδωνα στην καρδιά του.
Όταν έμαθε οτι θα αποκτήση αδελφακι χάρηκε πολύ και είπε στην Αγάπη.." μαμά τώρα θα μπορω να ασχοληθω με το κορίτσι μου,την Σίσι αφου εχεις  τον μπαμπα να σε προσεχει να μην την αφήνω συνέχεια. Μετα θα έρθει και το μωρο καινθα πρεπει να το προσέχω σαν μεγάλος αδελφός,δεν θα έχω χρονο." Ο Φαιδωνας και η Αγάπη γύρισαν και αφού κοιταχτηκαν στα ματια,έβαλαν τα γέλια. Ο μικρός είχε κοπέλα.
- Ελα εδώ αγγελε μου. Και για πες μου,σου είπα να αφήσεις την κοπέλα σου ποτε εγώ; τον ρώτησε η Αγαπη
- Όχι βρε μαμά αλλα να σε αφηνα μόνη σου; Αφού ήμουνα ο άντρας στο σπίτι έπρεπε να σε προσέχω. Αλλά τώρα θα προσέχω την Σίσι καινο μπαμπάς εσένα. Άντε γιατί ο Αλέξης,θέλει να μου την πάρει....Και συνέχισαν τα γέλια.

Οι μήνες πέρασαν. Δεν ήθελε ο Φαιδωνας να πηγαίνει για δουλεια η Αγάπη αλλα ηταν τόσο πεισματάρα  που τον έπεισε να πηγαίνουν μαζί. Το καλό ηταν οτι ηταν διπλα της.

Καιρό τώρα,του ριχνόταν άσχημα και προκλητικά η Μινά απο την αποδοχή. Προσπαθούσε με ωραίο τροπο να την σταματήσει αλλα δεν καταλάβαιναι. Το είχε τραβήξει πολύ. Κανένας δεν θα πλήγωνε ξανά την γυναικα του,την νεραιδουλα του.

Έφτασαν μαζί στην εταιρία και αφού την άφησε στο γραφείο της πήγε στο δικο του. Μόλις μπήκε μέσα έκατσε στην θέση του και μετα απο λίγο άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα η Μινά.
- Τι θες εδώ; της είπε άγρια.
- Ελα... Αφού ξέρω οτι σου αρεσω.
- Μινά,τόσο καιρό στο λέω οτι δεν σε θελω. Είμαι ερωτευμένος με την γυναικα μου,αλλά δεν καταλαβαίνεις. Μάλλον θα πρεπει να πάρω αλλα μετρα.
Της ειπε και σηκώθηκε από την καρέκλα του,προχώρησε και σταθηκε μπροστά στο γραφείο του.
- Τι μετρα; Δεν μπορείς να το αρνηθεις. Το ξέρω με θες.
- Δεν σε θέλω.
- Με θες αλλα δεν το εχεις καταλάβει ακομα. Αλλα εγώ θα σε κάνω να το καταλάβεις.
Και επεσε με φορά πανω του και πήγε να τον φιλήσει.

Άνοιξε απότομα η πόρτα,μέσα μπήκε η Αγάπη. Μόλις τους είδε έπαθε σοκ. Δεν πρόλαβε να αντίδραση έφυγε γρήγορα απο το γραφείο του και έκλεισε με δύναμη την πόρτα.
- Ετσι και πάθει τίποτα η γυναικα μου καηκες.
- Σιγά δεν θα πάθει.Άλλωστε δεν κάναμε κατι.
- Και ουτε πρόκειται. Σήμερα ηταν η τελευταια σου μέρα εδώ μέσα αρκετά σε ανεχτηκα. Στο λεω τόσο καιρό είμαι ερωτευμένος με την γυναίκα μου,αλλα δεν καταλαβαίνεις.

Βγήκε γρήγορα απο το γραφείο του,εκείνη την ωρα είδε την Αγάπη να μπαίνει γρήγορα στο ασανσέρ,της φώναζε να σταματήσει και έτρεχε να την προλάβει αλλα δεν την πρόλαβε.

Έβαλε τα χέρια στον τοίχο και άρχισε να ρίχνει μπουνιές..
- Γαμωτο,γαμωτο....! Έλεγε... Όχι παλι,όχι πάλι...
Γύρισε στο γραφείο του,ένιωθαι χαλια. Ξαφνικα άκουσε φωνές απο εξω,βγήκε βιαστικά εξω να δει τι γίνεται.
- Τι συμβαινει; Ρώτησε μια κοπελα.
Κάποιος έχει μείνει μέσα στο ασανσέρ.
Ο Φαιδωνας αρχισε να ιδρώνει. Η Αγάπη σκέφτηκε.. Έφυγε με γρήγορα βήμα,άνοιξε το πληθος που είχε μαζευτεί.
- Τι έγινε; φωναξατε την πυροσβεστική; Ρώτησε ο Φαιδωνας με αγωνία.
- Ερχονται. Κάποιος του ειπε.

Είχε περάσει μια ωρα και ακόμα η Αγάπη ηταν μέσα στο ασανσέρ. Ο Φαιδωνας φώναζε,έβριζε και απειλούσαι οποίον ηταν μπροστά του.

Επιτέλους άνοιξε η πόρτα. Ανέβασαν την Αγάπη επανω ήταν κατακόκκινο  το πρόσωπο της απο το κλάμα και χλωμο πολυ.
- Φαιδωνα,του ειπε κλαίγοντας.
Ποναω πολύ....και φοβάμαι.
- Μην στεναχωριεσαι Νεραιδουλα εγώ είμαι εδώ τίποτα δεν θα αφήσω να παθαιτε.

Την εβαλαν στο ασθενοφόρο μπηκε μαζι της και ξεκίνησαν για το νοσοκομειο.
Την έβαλαν για εξετάσεις αμέσως ο Φαιδωνας περιμενε εξω απο τον θάλαμο με αγωνία. Βγήκε ο γιατρός και τον ενημέρωσε οτι θα την πάνε στο δωμάτιο αφου τελειώσανε οι εξετάσεις και θα τους ενημέρωνε εκεί.
Μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Είδε την Αγάπη και πήγε δίπλα της. Έπιασε το χερι της και της χάιδεψε τα μαλλια της.
- Γεια σου Νεραιδουλα μου. Καλά είσαι;
- Γεια σου Φαίδωνα μου...
Εκείνη την ωρα μπήκε ο γιατρός τους μέσα.
- Λοιπόν, όλα ειναι καλά. Οι συσπάσεις που είχες και οι πόνοι ηταν απο την τρομάρα σου. Θα χρειαστεί να μείνεις στο κρεβάτι όμως μέχρι να γέννησης. Μια ακόμα τετοια ταραχή να  έχεις και θα ειναι άσχημα τα πραγματα και δυστυχώς δεν πρεπει να γέννησης ακόμα.. Λοιπόν,θα μείνεις σήμερα μέσα προληπτικά. Αύριο θα περασω να σε δω και μιλάμε.

Μόλις έφυγε ο γιατρός ο Φαιδωνας γύρισε και την κοίταξε.
- Απο αύριο στο κρεβάτι.Τέρμα το γραφείο.
- Ε βέβαια,να σε αφήσω να αλλωνιζεις,  με την κάθε μια και εγώ να κάθομαι στο κρεβάτι και να με τρώει η αγωνία τι κανεις εσύ...
- Ελα εδώ βρε Νεραιδουλα μου..
Αφου ξέρεις έχω ματια μονο για εσένα.. Και αυτό που ειδες στο γραφείο μου,συγνώμη δεν ξέρω τι την έπιασε,της το έχω πει πολλές φορες οτι είμαι ερωτευμένος με την γυναίκα μου αλλα δεν με άκουγε. Την απόλυσα. Δεν θα αφήσω να σε πληγώσει κανένας άλλος ποια. Συγνώμη νεραιδουλα μου...
- Θολωσα...Ζηλεψα πολύ,δεν θέλω καμια δίπλα σου...
- Αχ! Τι θα κάνω με εσένα; κάθε φορά τρέχεις μακρια μου...
- Θα με αγαπάς και θα με φροντίζει.. Θα ξαπλωσεις μαζί μου; Δεν μπορω να κοιμηθώ χωρίς εσένα... Του ειπε με όλο ναζί..

Έκανε χώρο στο κρεβάτι της και εκείνος αφού έβγαλε το σακάκι του,άνοιξε δυο κουμπιά απο τονλ πουκάμισο του, ξάπλωσε δίπλα της,την έβαλε μέσα στην αγκαλια του και εκεί ηρέμησε η Αγάπη και κοιμήθηκε....


Καλημέρα και Καλη Σαρακοστή σε ολους...
Επόμενο κεφάλαιο την Τριτη... Φιλάκια...😘😘😘

  Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ....!Where stories live. Discover now