~Leo~

2.4K 265 30
                                    

Eram la ora de franceză , nu știu nici pic de franceză.

Dar mi s-au ciulit urechile când i-am auzit  numele lui April. July și Silvia vorbeau despre ea. Așa că mi-am lasat capul mai pe spate pentru a auzii mai bine.

Au început să o bârfească , că nu este decât o mică târfă și că își bate joc de mine. Și , înainte să mă iau de ele , au spus că o sa aibă ele grija de ea.
-Puteti sa nu-mi mai barfiti iubita?
-Dar...
-Silvia , la tablă!

Roata se întoarce.

Curând s-a făcut pauză , și Denis mă târât cu el doar pentru a invita o fata la bal. Fata era colegă cu April deci am apucat sa mai stau și eu cu ea.

Citește, te rog:
Nu vreau sa par nesimțită sau chestii. Iar dacă tu , sper sa te simti , îți faci promovare in cartea mea , de fapt nu doar in a mea ci și a altor cărți care sunt în topuri. Poate te gândești că așa o sa faci mai multe vizionări , voturi etc. Dar nu este bine și nici frumos. Te înțeleg , ești la început și chestii . Așa am fost toți , dar nu ne-am promovat singuri în cărțile care erau pe atunci în topuri. Și dacă aveam nevoie de promovare ii ceream voie autorului , noi am muncit sa ajungem aici . Nu ne-am trezit intr-o dimineață , am intrat pe Wattpad și miraculos de la 5 vizionări am ajuns la 5mii.  Sper că ai înțeles  ce  am vrut sa spun.

Caietul ei de notiţe|✔|Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum