43.Bölüm ''Sil Baştan''

942 29 2
                                    

Hayatta herşey çok değişmiş idi onca yaşananların üstünden tam 3 yıl geçmişti. Ve birbirlerinden habersiz başka şehirlerde başka insanlarla bir hayat sürdürmüşlerdi. ve eski yaşadıkları yerde idiler. İstanbuldaydılar. Hepsi yine yeniden aynı ortama düştüler birbirlerinden habersiz bir şekilde.


Ve hepsinin yaşları artık 20 olmuştu. Kısacası hepsi olgun bir bireydi..


Berna İstanbula dönmüş üniversiteye başlamıştı orada. Hepside üniversite 2 okuyordu ama ayrı okullardı tabii.



Berna artık eskisi gibi herşeyi kafasına fazla takmaz hayatına giren erkeklerin haddi hesabı yoktu. Tabii kürşatı unuttuğunu zannederdi başka erkeklerleyken. Taaa ki 3 sene sonra birbirleriyle karşılaşıncaya dek...



Sahil kenarında tertemiz havayı çekerken kürşat bernaya yakalanmıştı. Yani yakalanmıştı dediysekte kaçmışta şuan yakalanmış gibi bir durum söz konusuda değil ;) 

Berna Kürşatı görünce şok geçirir kalbindeki kelebekler tekrar uçuşur ve eski günler gelir aklına

Berna şaşkın şaşkın ne yapacagini düşünürken Kürşat arabasına binip tam gidicek iken oda Bernayı fark eder ve o da büyük şaşkınlık içerisindedir. Çünkü uzun zaman geçti neticesinde.


Kürşat dururmu direk gider Bernanın yanına nasılsın çok değişmişsin der

Berna ne diycegini bilemez ve nerden cıktın bunca zaman sonra der

Kürşat da inan ben seni görecegimi asla düsünmezdim suan senin kadar bende cok saskinim ve cok özlemisim baksana gözlerindeki pirilti bana bakısin hic mi degismez ya gercektende hic degismemis der


Oysa berna ne de cok degismistir göremez kürşat..




YENİ BÖLÜM GELECEK..

*Yakında*

Psikopat'ın AşkıDonde viven las historias. Descúbrelo ahora