Po šesté do Bradavic

1.1K 40 7
                                    

6.ročník

Pohled Ambrelly

Stála jsem na nástupišti 9 a 3/4. Přestupovala jsem z Krásnohůlek do Bradavic do 6.ročníku. Jsem polokrevná máma je čarodějka a táta je mudla. Mamku přesunuli z Francie do Anglie. Takže teď pracuje u Svatého Munga.

 ,,Neboj kamarády si najdeš hned." Utěšovala mě mamka. 

,,Jasně mami už mi to říkat nemusíš." Zdálo se mi ,že je více nervozní jak já. 

Krásně červená lokomotiva zahoukala na znamení ,že si studenti mají nastoupit. Rozloučila jsem se s mamkou a nastoupila do lokomotivy. 

Hledala jsem volné kupé ,ale v jednou z nich jsem uviděla mojí kamarádku Ivy. Seděla tam s nějakou blondýnkou. Jako malá jsem totiž vyrůstala v Anglii ,ale pak jsme se přestěhovali do Francie.

 Otevřela jsem dveře do kupé.,,Můžu si sednout?"Ivy se na mě otočila. V očích ji hráli jiskřičky překvapení.

,,Am co tu děláš?!"

,,Ale mamka teď zase pracuje u Svatého Munga tak jsem se jí musela podřídit a z Krásnohůlek přestoupit do Bradavic." Ivy svůj úsměv nadpřirozeně zvětšila a něco pošeptala té blondýnce.

,,Jo zapomněla jsem se ti představit jmenuju se Annie."

,,Ambrelly." Stiskla jsem její ruku a usmála se.

,,Super tak teď se znáte. Pojď potřebuji ti někoho ukázat." Chytla mě za ruku a vedla vlakem.

 Po nějaké době jsme došli ke kupé kde se ozýval hlasitý smích. Ivy kývla na Annie a ta vlezla do kupé. Okolí najednou ztichlo. 

Za chvilku až Annie vycházela a držela někoho za ruku. Ten někdo ještě zavolal. ,,Jestli mi tu čokoládovou žabku sežereš tak si mě nepřej Pottere!" Podle hlasu jsem poznala ,že jde o nějakou dívku. Ten hlas se mi zdál až moc známý. Konečně jsem dívku spatřila. Měla dlouhé havraní vlasy a safírově modré oči. Elis. Kate Elis Phillipsová. Líbilo se mi více její druhé jméno.,,Elis."

,,Amberelly? Jsi to ty?"

,,Kdo jiný ti říká Elis."Ušklíbla jsem se. Vrhla se mi kolem krku a objala mě.

 ,,Pojď musím ti představit mé kamarády." Vlezla jsem za ní do kupé. Ze dveří ještě na nás koukali Annie a Ivy. V kupé seděli čtyři chapci a jedna dívka.

,,Tohle jsou moji přátelé. James Potter jinak mu říkáme Dvanácterák." Ukázala na rozcuchaného chlapce s oříškově hnědými oči a na nose měl brýle. Byl hezký to se muselo nechat.

,,Na tohohle si dávej pozor je to Bradavický cassanova jmenuje se Sirius Black přezdívku ještě nemá." Sirius se na mě zářivě usmál. Byl velmi pohledný jeho bouřkové oči mě rengenovali ,ale věřila jsem Elis že je cassanova. Škoda. 

,,Proč jsi ji to říkala?"

,,Protože nechci ,aby mi pak brečela na záchodcích."

,,Proč na záchodech?"

,,Vůbec nevíš kolik holek tam kvůli tobě brečí."Ušklíbla se.

,, Pak je tu Remus Lupin přezdívku má Náměsičník a Peter Pettigrew přezdívku nemá." Remus byl chlapec s jizvami na obličeji a medově hnědými oči. Ty jizvy mu děsně slušeli dodávali mu tajemnost. Naopak Peter ten byl obtloustlí a vzhledem vypadal jak krysa. 

,,No a jako poslední kdo patří do naší party jménem poberti je Mellisa Carterová já ji říkám Lis a přezdívku má Kuliočka."Nechápu proč má Mellisa přezdívku Kuliočka vždyť má oči úplně normální. Měla je tmavě hnědé jako čokoláda a vlasy podobné barvy jako její oči.

Kate Elise Phillipsová{HP}Donde viven las historias. Descúbrelo ahora