Hoofdstuk 2

4.4K 154 9
                                    

"Zo. We zijn thuis!" Roept Louis. Ik kijk hem raar aan. "Ik heb een vriendin, en Perrie, Zayn en hun zoon Tom wonen hier ook nog." legt Louis uit. Ik knik. "Hier is je kamer." Zegt Louis. Ik zie een grote inloopkast, tweepersoons bed en bureau met wat cadeautjes. "Ik heb wat spulletjes voor je gekocht. Je mag je omkleden, in je pyjama bedoel ik. Ik ga even douchen!" Louis loopt weg. Ik pak een cadeautjes uit en zie een laptop, geen idee wat voor merk. Volgens mij is het een Apple, want er zit geen word op. Ik slaak een gil. Zo'n duur cadeau! Ik pak nog een uit en zie een IPhone 6 en later merk ik dat het een 6s is. Ik ben blij, maar voel me verwend. In het laatste pakje zit
een hoesje. Een doorzichtig hoesje, met een wit henna patroontje. Ik kijk verder in mijn kamer en zie een badkamer met een douche, bad, wc en wastafel. Ik pak mijn toilettas en panda pyjama. Ik zet de douche aan, het is precies zo'n douche als die bij Lilian, een hele goede vriendin.

"Je hebt je opgefrist, zie ik." Ik hoor Louis dat roepen en knik. Ik loop naar de lounge, waar Perrie, Zayn, Louis en een jongen zitten. "Daria?" De jongen fronst als hij mij ziet. Verlegen knik ik. "En jij bent?" Vraag ik zacht, toch bang of het misschien bot overkomt. Ik ga zitten naast Louis. "Tom Malik." Zegt hij stilletjes. "Oké." Ik kijk naar Perrie, die Zayn omhelst. "Is er iets?" Vraagt Perrie. Ik schud mijn hoofd. "Het is allemaal best raar. De ene dag zit je in een suf weeshuis en de dag later zit je naast Louis Tomlinson en tegenover de familie Malik!" Ik schrik van mijn woorden, ik besef dat ik nu verwend ben. "Ja, klopt." Lacht Zayn. Ik kruip met mijn benen tegen mijn lichaam aan. "Heb je het koud?" Vraagt Perrie en ik knik. Tom staat op en haalt twee fleecedekens: roze en zwart. Hij geeft mij de roze. "Willen jullie wat drinken?" Vraagt een vrouw die binnenkomt. "Ja, cola graag." zegt Tom. Hij voelt zich hier zo gemakkelijk. Ik ga opstaan. "Ik kan wel even helpen." De vrouw kijkt verbaasd en fronst, maar leid me naar de keuken.

"Ik ben Eleanor, je nieuwe moeder." Ze glimlacht hartelijk. "Ik ben Daria." Ze omhelst me en op de een of andere manier voel ik me heel prettig. "Kun jij de chips pakken? Ik haal de wijn en cola. Wat wil jij?" Eleanor pakt een paar schalen. "Water. Ik heb dorst." Zeg ik. "Oké. De chips staat in dat kastje daar en je mag nog wat chocolade en koekjes uitkiezen. Echt ik vind het zo aardig dat je me helpt!" Zegt Eleanor. Ik knik. Ik loop naar het kastje en pak de naturel chips en m&m's waar ik erg verslaafd aan ben. Als ik Oreo's zie staan kan ik het niet laten om die ook in een schaal te pleuren.

"Ga je nu al naar bed?" Vraagt Louis en ik knik. "Ik moet wennen aan het bed en ik ben moe." ik glimlach. Het is tien uur, mijn normale bedtijdstip in het weeshuis. "Slaap straks lekker." Ik hoor iedereen 'Weltrusten' zeggen. Ik loop naar mijn badkamer en ga mijn tandenpoetsen.
Daarna doe ik mijn pyjama broek, die heel lang is, uit. Ik loop naar mijn bed en doe het lampje uit. Dit is bizar, maar het is wel een droom die uit komt.

adopted by louis tomlinson - l.t. | dutchWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu