Touch My Heart ~ 11.bölüm

2.1K 186 1
                                    

Akşamüstü, yani tam olarak 6 saat sonra Luhan sonuna kendine gelerek ayılmıştı.

“ Hastaneye yatmak istemediğimi biliyorsun. Burası daha çok hastalanmama neden oluyor. “ Jongin yataktan kalkmaya hazırlanan Luhan’ı çok sarsmamaya dikkat ederek omuzlarından tutup tekrar yatırdı.

“ Bana yalan söyledin. Doktoruna yalan söyledin. Luhan, bundan sonra istediklerini yapamazsın.Beni dinleyeceksin. Ben ne dersem onu yapacaksın. “ Jongin’in kalın, erkeksi ve oldukça kararlı sesi Luhan’ın tekrar yatağa sinmesine neden olmuştu.

“ Ama, “ Jongin’in bakışlarıyla karşılaştığında susmak zorunda kalmıştı Luhan.

“ Babam ilk uçakla buraya geliyor. 3 saat sonra burada olur. “ Jongin başka bir şey söylemeden odadan çıktı. Amcası Bay Kim,Jongin’in söylediği gibi 3 saat sonra hastaneye geldi. Fakat Luhan o kadar telaş yapmasına rağmen hiçte korktuğu gibi olmadı. Luhan hastalığının yeniden nüksettiğini amcasının zaten bildiğini öğrendiğinde oldukça şaşırdı. Nasıl oluyor da amcasının onu yeniden hastaneye yatmaya zorlamadığını anlamamıştı fakat.

“ Nasıl hissediyorsun kendini? Yorgun musun? Ağrın var mı peki? “ Bay Kim telaşlı gözükmek istememesine rağmen o şekilde davranarak Luhan’ı oldukça sıkıyordu.

“ Amca, ben iyiyim.Gerçekten. Hastanede kalmak istemiyorum. Beni buradan çıkar, lütfen. “ Luhan,Jongin’in de orada bulunduğunu unutarak en tatlı şekliyle amcasına yalvarmaya başladı.

“ Luhan! “ Jongin onu kızgın bir ses tonu ile uyardı, babası Luhan’ın başını şefkatle okşarken.

“ Luhan, seninle yeniden karşılaştığıma pek sevindim diyemeyeceğim. “ Doktor Jisu ne kadar üzgün olsa da bunu belli etmek istemeyerek güler yüzü ile odaya girdi elinde tuttuğu raporlar ile. “ Raporlarını biraz önce inceledim. Ve buna pek memnun olmadım.Ayrıca bana yalan söylemene de oldukça kızdım. Biliyorsun, çok daha önce burada olmalıydın. “

“ Üzgünüm, ama hastaneleri sevmiyorum. “ Luhan dudak büzerek omuz silkti umursamadığını beli edercesine.

“ Luhan! “ Jongin bu sefer daha sert bir tonda uyardı onu daha fazla konuşmaması için.

“ Seni anlıyorum.Aslında, bende pek sevmem. “ Doktor, Luhan’a sevimli bir şekilde gülümsedikten sonra göz kırptı. “ Asıl konuya gelecek olursak “ Yüzündeki gülümseme aniden kayboldu. Dosyalara son kez bakıp kapadıktan sonra Bay Kim ve Jongin’i odadan dışarı çıkarttı.“ Luhan, şu anda durumundan dolayı listenin başlarında bulunuyor. Durumu daha da kötüye gitmeden bir donör bulabileceğimizi düşünüyoruz. Ama yine de her ihtimalleri düşünmeliyiz. Eğer yeniden durumu ciddiye giderse bu sefer kurtulamayabilir. Bu yüzden bir süre hastanede kalması onun için en iyisi. Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar. Luhan’ı ikna etmelisiniz. “ Doktor Jisu başka bir şey söylemeden yanlarından uzaklaştı.

“ Hastanelerden nefret ediyor. Onu zorlamak istemiyorum. “ Bay Kim omuzlarını düşürerek hemen yanında bulunan sandalyeye çöktü umutsuzca.

“ Buna mecbur. Yoksa ölecek. “

“ Kim Jongin. ! “Babası bakışlarını aniden ona çevirerek sertçe uyardı. “ Öleceğini söyl- “ Daha fazla devam edemeden yatağından gizlice çıkıp kapının önünde onları dinleyen Luhan’ı gördü. Onun gözleri her zaman sulu suluydu fakat şu anki durum bundan oldukça farklıydı. Luhan’ın gözlerinde akmaya hazırlanan tanecikler titriyordu.“ Luhan.. “ Jongin hızla arkasını dönerek ona baktı.

“ Ben..” Luhan alt dudağını dişledi sesinin biraz daha fazla çıkmasını beklerken. “ gerçekten ölecek miyim? “ Sonunda titreyen yaşlar teker teker Luhan’ın gözlerinden düşmeye başladı sessizce ağlarken.

Touch My Heart (✓)Where stories live. Discover now