Πατέρας Και Γιος

240 35 8
                                    

Για όσο κράτησε αυτό το φιλί ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Ήταν λες και μόλις είχε πάρει κάποιος από τους ώμους σου όλο το βάρος που είχες προσπαθήσει να κουβαλήσεις. Δεν ήθελα να υπάρχει τίποτε άλλο γύρω μας, ακόμα και ο χρόνος ήθελα να σταματήσει και να μείνουμε έτσι μαζί. Ήθελα να μείνω έτσι μαζί της για πάντα, μαζί με την γυναίκα που μπορούσε να με κάνει να νιώσω το οτιδήποτε.

Όταν τελικά αποφάσισα να διαλέξω το φιλί για να κοιτάξω το πρόσωπο της ένιωθα λες και κρατούσα όλο τον κόσμο στα χέρια μου. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να είναι τόσο όμορφη μετά από όλα αυτά.

Ξαφνικά όσο ήμουν χαμένος μέσα στο χρώμα των ματιών της ένιωσα να σηκώνει το χέρι της και χαστούκι που ακολούθησε ήταν σαν να είχε βγει κατευθείαν από την αντίδραση που περίμενα μετά από κάτι τέτοιο. Ήταν τόσο ξαφνικό που δεν είχα καν το χρόνο να σκεφτώ μετά ότι έπρεπε να γυρίσω πάλι το κεφάλι και να την κοιτάξω. Φυσικά ήξερα ότι μου άξιζε αν δεν είχε πεθάνει και εγώ είχα φύγει και αυτή έμεινε μόνη της.

Με έπιασε από το μάγουλο απαλά και γύρισε το κεφάλι μου προς αυτήν. "Το άξιζα αυτό".

"Σίγουρα το άξιζες". Χωρίς να αφήσει το μάγουλο μου πίεσε τα χείλη της στα δικά μου για ακόμα μια φορά στιγμιαία, σαν μια συγνώμη που δεν χρειαζόταν να πει. "Αυτό όμως το αξίζεις περισσότερο επειδή είσαι εδώ τώρα".

"Νόμιζα"...

"Μην το πεις. Δεν έχει σημασία πλέον, είμαστε μαζί τώρα". Έσφιξα τα χέρια μου γύρω από την μέση της και αυτή έγειρε το κεφάλι της επάνω στο στήθος μου, σε μια σιωπηλή αγκαλιά που θα θυμόμουν για πάντα.

Τότε πρόσεξα ότι δεν ήμασταν μόνοι. Γύρω μας υπήρχε ολόκληρη η οικογένεια μου μαζί με τον Λίο και την Άλις και παρακολουθούσαν χαμογελαστοί. Καθάρισα τον λαιμό μου και την άφησα ελεύθερη κάνοντας σαν να μην έγιναν όλα αυτά. Όλοι τότε ξέσπασαν στα γέλια και μπορούσα να δω την Κάθριν να σκουπίζει τα δάκρυα της με τα μανίκια της στην αγκαλιά του Άλεξ. Αμέσως έτρεξε επάνω μου και ευτυχώς που αυτή τη φορά ήμουν προετοιμασμένος αλλιώς θα πέφταμε στο έδαφος πάλι. Την ακολούθησε ο Άλεξ που μου έδωσε μια σαλιάρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και πήρε θέση δίπλα στην αδερφή μας.

Ξαφνικά είδα τον Μάρκους να έρχεται προς το μέρος μου και αμέσως βγήκα από την αγκαλιά τους και τον χτύπησα στο στομάχι με την γροθιά μου πριν κοπανήσω το κεφάλι του στο γόνατο μου σπάζοντας του την μύτη. Γέλια ακούστηκαν από δίπλα μου αλλά τότε είδα τον Τζακ να διστάζει και άκουσα την φωνή του. "Θα έχω και εγώ την ίδια μεταχείριση ή"...

Διχασμένος (Ο Μαύρος Λύκος Βιβλίο 2) Now Completed Where stories live. Discover now