11.Part

249 13 1
                                    


Evan p.o.v



Jedino što na ovom svijetu neću razumjeti su žene. Okej Možda i još po nešto ali eto one su broj jedan.

Čas su dobre čas bi ti oči pojele. A ni krivom ni dužnom. Dok idem hodnikom koji vodi prema Beccinoj sobi razmišljam šta sam uradio da bude ljuta na mene. Mislim nije je bilo čitav dan i kako sam išta mogao da uradim što bi je naljutilo.
Bog zna s kim je i bila. I šta je radila.

Kako sam došao do njene sobe htio sam da pokušam ali mislim da nema razloga. Jer sam začuo razgovor njen s nekim.

"Ma on je debil neću da se sekiram i da pričam o tome."

"Ma dobro sam srećo ne brini se ništa mi nije. "

" Ajde vidimo se sjutra. Aha i ja tebe. "

Samo sam 'upao' u sobu. Na šta se ona nije iznenadila. Samo je nastavila sa .... čim god da je radila. Ignorisala me je u potpunosti. Zar sam jebeno nevidljiv?? Lažno sam se nakašljao u nadi da će se okrenuti prema meni i da će mi nešto reći ali nije se ni pomjerila s mjesta.

Čekao sam tu u njenoj sobi više od 10 minuta. A zašto?? Pa ni ja to ne znam. Kada mi se smučilo čekajući da ona nešto kaže krenuo sam da izdjem iz sobe kada sam začuo jedno hladno 'zatvori vrata za sobom'.

"Ima li gospođica još neku želju?"

"Mogao bi da mi doneseš čašu vode nešto me grebe u grlu. "

Kada sam registrirao šta je rekla samo sam se vratio nazad i došao do nje. Ona je stajala ispred mene potpuno smireno, otkucaji njenog srca bili su normalni. I to me je jebeno nerviralo.

"Šta se dešava sa tobom? Zašto se ponašaš kao kučka?? "

"Šta si jebeno rekao! ? Ponovi!"

"Rekao sam da si kučka koju boli briga za sve. Eto jesi zadovoljna što si čula."

" I više nego što misliš."
Rekla je i samo prošla pored mene i otišla u kupatilo.
Kako da ostanem pri zdravoj pameti sa njom?!?
Iznervirano napuštam njenu sobu ali kako sam išao hodnikom učinjelo mi se da sam čuo jecaje. Kao da neko plače. Možda je Becca? Da nisam bio malo grub?? Ma ta ne bi suzu pustila da joj život zavisi od toga.



Malia p.o.v




Zašto baš ja?


To je pitanje koje mi svakih pet minuta prolazi kroz glavu. Šta mi se sve desilo u poslednjih 2-3 je ludo a još luduje bi bilo spominjati nešto ovako Scottu ili Kiri. Možda se uskoro probudim iz ovog košmara.

Da baš će se to desiti.

Dok sam slagala svoju robu začula sam kucanje na vrata. Kada sam ih otvorila ugledala sam Zaina. Ne mogu reći da sam bila iznenađena jer je ovo njegova kuća ali ipak šta je tražio ispred moje sobe??

"Hej samo sam htio da vidim kako se snalaziš?"

"Tek sam počela da slažem robu, malo sam razgledala sobu i baš mi se svidja."

"Pa to mi je drago čuti. Nego ako ti treba nešto pitaj Beccu, Evan ili mene. A sad da te ne zadržavam laku noć"

Prošaputala sam jedno 'laku noć' i zatvorila vrata. Čudan je on. Još kad sam ga prvi put vidjela prvo što sam pomislila je da je čudan ali ne čudan kao loš već kao čudno čudan. Zašto sebe zamaram ovim glupostima??

Uzela sam telefon i poslala Kiri poruku da sutra odemo na kafu i da malo popričamo. Jer iskreno razgovor sa njom je ono što mi treba.

"Mal treba da malo popričamo" rekao je Aiden kada je ušao u moju sobu. Sada će da priča i priča o glupostima a ja mrzim to.

"Može li to da se ostavi za sjutra Aid??" pokušala sam da se izvučem iz ove dosadne situacije ali naravno ja sam baksuz rođeni tako da me i ne čudi ništa.

"Pa nešto može nešto i ne"
On i njegovo diplomatski odgovori...

"Kako god vi želite moje visočanstvo. " znaš kako kažu 'ako mu ne možeš ništa, pridruži mu se'

Legla sam na krevet koji je mirisao na neko cvijeće mada trenutno nisam znala na koje.
Sad ozbiljno zašto sebe zamaram budalaštinama??

" Ti možda još nisi svesna u koliko opasnoj situaciji se mi nalazimo. Sve je ovo novo za tebe a ni meni nije poznato. Za sad ćemo biti ovdje a za kasnije ćemo da se snadjemo. Možemo da pitamo Damona da ostanemo kod njega ali onda bi nas našli prebrzo tako da predlažem da ostanemo ovde jer niko neće posumanjati na ovu kuću. "

" Ma ne nisam svjesna u kolikim govnima smo. Mislim nije da mi je neko prijetio smrću i tako. Mada se slažem da ostanemo ovdje. Još uvek ne poznajem tog lika Damona i.... Ne poznajem ni ove ovdje,ne znam zašto ali ostajemo ovde . "

Sve ovo je nestvarno, ne želim ništa od ovoga. Okej lažem ovaj sluh i brzina su kul. Ali samo to.
Samo želim da spavam i jedem i zar je to toliko teško??
Aiden je samo klimnuo glavom i izašao iz sobe. Sigurno je shvatio da ne želim da pričam o tome.

Taman sam htjela da legnem da spavam ali opet je neko pokucao na vrata. Mislim zašto da ne? Ja ne volim da spavam uopšte.
Bilo mi je muka da se ustajem pa sam samo rekla ko god ja je da uđe u sobu.

"Hej nadam se da te nisam probudila" rekla je Becca koja i ne izgleda baš najbolje. Možda bih mogla da idem za psihijatra??

"Ma nisi ajde udji. Šta te muči?? "

" Zar je toliko očigledno??" nasmijala se i odgovorila.

"Ipak ja kao žensko mogu da prepoznam kada je neko loše. " Sve su to ženske intuicije. I svaki put sam bila u pravu kada sam nešto rekla da će se desiti.

" Iskreno... ni sama ne znam šta se dešava samnom. Jednostavno sam nekako bljak"

"Pa znaš mislim da osoba koja je za malo ubijena, ima pravo da bude bljak. "rekla sam. A ona je samo napravila dramatični pad na krevetu.

" Pa valjda si upravu znaš, mislim ti znaš da sam skoro poginula ali to neke nije spriječilo da se provode." rekla je ljutito. Iskreno ne znam o čemu priča ali posle nekoliko godina prakse sa Kirom naučila sam da kada se nadjem u ovakvim situacijama samo klima glavom.

"Mislim šta da sam mrtva sad. Oni ne bi ni znali i partijali bi a ja bih bila mrtva. I i i.... "

" I i polako Beca diši duboko. Znaš šta je mislim? Mislim da ti treba mali sna, bio je ovo dug dana i svima nam treba odmor. Spavaj i onda ćemo sjutra da pričamo važi?? "

" Mislim da je to dobra ideja. Onda vidimo se sjutra. "rekla je i na brzinu izašla iz sobe a ja sam ugasila svetlo, pustila muzika i legla da spavam.

Jedan dan je iza nas a ispred još mnogo i to gorih nego ovaj.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 02, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Vampire WolfWhere stories live. Discover now