Cap. 19

1.2K 96 21
                                    

Autorul pov.

Zilele au trecut ca gandul si nici nu ti se parea ca au trecut aproape 9 luni. Astazi Miana e la spital impreuna cu Alex si asteapta ca micul lor pui sa vina pe lume. Dar ce nu stiu ei e ca Miana nu va naste un singur copil. Dupa cateva ore de travaliu si alte lucruri Miana a nascut cu succes. A fost adusa in salonul ei unde era asteptata de Alex si ceilalti membri ai familiei. Era obosita dar fericita ca a reusit sa nasca cu succes.

Alex:Cum a fost iubire?
Miana:Greu, dar ma bucur ca sa terminat.

Niste asistente intra in salon cu doi copii imbrate. Alex si Miana se uita mirati la ele.

Alex:Ai cui sunt copii?
Asistenta:Ai dumneavoastra domnule Black.
Alex:Stai ce?
Asistenta:Miana a nascut gemeni, doi baietei perfect sanatosi.

Toti raman surprinsi iar Alex ia unu din copi imbrate si Miana pe celalalt. Se bucura cand ii vad si ii saruta usor pe frunte.

Jason:Cum ii va chema pe scumpi mei nepotei?
Alex:Eu habar nu am.
Miana:Pe el il cheama Bruce iar pe celalalt Zake.
Alex:Sunt deacord.

Dupa o saptamana Miana sa intors acasa cu copii ei dragi toti erau bucurosi pentru ei. Imediat dupa o zi Lisa a intrat in travaliu. A fost dusa de urgenta la spital. Dupa cateva ore a nascut si ea un baietel frumos a aduso in salon. Au lasato putin sa se odihneasca si iau aratat copilul.

Lisa:Ce frumos e.
Luka:La felca mama lui.
Lisa:Cum il va chema?
Luka:Hmm... Allen.
Lisa:Imi place!

Toti erau voiosi desi copii apareau uni dupa alti. Familia Black devenea din ce in ce mai mare. De asta Dimitri si rstul parintilor au hotarat sa se mute in castelul cel mare Black. In castelul principal e mai mult loc si e mult mai aproape de scoli etc. Cum spuneam zilele treceau si toate fetele au nascut copii minunati. Din pacate Alex si Miana nu puteau sta linistiti asa ca ea a ramas din nou insarcinata. Si ca deobicei erau bucurosi desi aveau deja doi copi. Dar cine sunt eu sa judec? Sunt doar naratoarea. Dupa inca 9 luni Miana a nascut inca un baiat.

Jason:Va plac copii, ha?
Alex:Si?
Jason:Noi vom avea grija de ei?
Alex:Nu, doar cand iesim si noi in oras.
Dilaila:Jason! Nu fi rau sau nu mai primesti nimic de la mine!
Jason:Ok, scuze.

Miana si copilul au ajuns acasa sanatosi. Alex sa tinut de cuvant si a avut grija de ceilalti copii. Au hotarat ca copilul sa se numeasca Mike. Aveau mare grija de ei si erau niste parinti exceptionali. Miana si Alex se iubesc foarte mult. Cu cat ani treceau cu tata copiii inaintau in varsta si erau din ce in ce mai dulci. Fiecare parinte era atent cu copii lor si nu ii lasau sa faca prosti. Bunici erau mandri si fericiti ca toti aveau familia lor. Viata este frumoasa si nimeni nu putea sa ii contrazica. Aveau multi copiii... Familia era mare iar bunici erau acolo sa ii ajute si critice pe parinti cand faceau greseli.



Sfarsit!!!

Ultimul capitol... Stiu ca nu e prea lung dar nu mai am ideei. Dar sper ca va placut! Nu va temeti!
Vamp vine cu o noua carte cu Vampiri 😉

Si voi face o carte... Cum vreti voi. Una noua!

Ramaneti fani vampiri❣❣❣

Vampiri In Scoala Vol. 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum