Secretul..

1.6K 129 13
                                    

-Il iei pe Liam si pe Danielle si le spui cel mai mare secret din trecutul tau.

Ma uit la Izabella si vad cum i se sterge zambetul de pe fata dar tot se ridica si ma ia pe mine si pe Danielle si mergem in cea mai apropiata camera si intram in ea.Izabella ne anunta sa ne asezam si facem cum spune ea.

-Cand aveam 10 ani tatal meu a baut foarte mult intr-o zi si a venit seara la 10:30 pm dupa ce plecase la 10:00 am de acasa.Mama mea nu stiu unde era dar in nici un caz nu era in casa.Eram la mine in camera si EL a intrat dupa mine acolo m-a violat.

Si atunci Izabella incepe sa planga.Eu si cu Danielle ne repezim sa o luam in brate.Cum sa ii faci asta unei fete atat de mici.O sa il bag in inchisoare pe acel idiot.Danielle o luase pe Izabella in brate si o  legana pentru a o calma,sta asa 5 minute si Izabella adoarme la ea in brate.

-Danielle,spun in soapta,dute si du-o in camera ei.Atunci Danielle se ridica cu ea in brate si iese pe usa..Eu ma duc inapoi la baieti care radeau si cand se uitau  la mine zambetele lor eu inchetat pe fata.

-Ce s-a intamplat frate,spune Niall.

Asa ca incep sa le povestesc ce n-a spus Izabella.Si am vazut in ochii lor furia pe care o aveau atunci cand unul dintre noi era jignit.

-Acel nemernic va plati pentru toate faptele sale,spune Louis care se vedea pe fata ca daca nemernicul acela ar fi in fata lui.

-Haideti baieti si noi la culcare.Fetelor puteti dormi cate 2 in camerele de oaspeti.Spun eu si cu asta am plecat cu toti in camerele noastre.

Sper sa va placa stiu ca e scurt dar nu am avut inspiratie.

Adoptata de Liam PayneOnde histórias criam vida. Descubra agora