Cartea Misterioasă

3.7K 172 18
                                    

Vouă vă este teamă de diavol ?
Sincer mie nu, sunt un fel de slujnică a lui.
În fine să începem cu începutul...

Am început să practic această "meserie" pe la vârsta de 12 ani, mi se pare genial să le citeşti oamenilor în cafea ,să faci farmece pentru a despărți căsnici sau să faci pe cineva să moară.
Pur şi simplu mi se pare o pierdere de timp să crezi în cineva care nici nu ştii dacă există şi să fii prostit când te duci la biserica.
Dacă slujeşti diavolul poți avea orice îți doreşti doar că trebuie să fii atent , totul se plăteşte !
La început totul a mers bine până când am început să îmi doresc din ce în ce mai multă putere.

Căutând prin biblioteca bunicii noi cărți am găsit una foarte veche pe care din câte îmi amintesc eu bunica a încercat în nenumărate rânduri să scape de ea, dar ca prin magie mereu apărea la loc .
Se vedea că are in jur de 1000 de ani , am deschis-o ,doar că am avut parte de o surpriză, paginile erau goale .
Oare de ce voia să scape de ea dacă nu era nimic scris acolo ?
Am pus-o la loc şi am plecat în camera mea încercând să adorm, am adormit foarte greu pentru că mă gândeam la acea carte, avea ceva misterios la ea, ceva ce nici o altă carte nu avusese .
Se vedea că avusese o importanță foarte mare de aceea bunica o păzea cu sfințenie .
Într-un final am adormit dar am avut un vis foarte ciudat, auzeam o voce care îmi spunea că dacă vreau să aflu ce este scris în acea carte si dacă vreau să devin mai puternica trebuie să ma duc într-o pădure aflată la 10 km de casa mea, iar în mijlocul acelei păduri se află o cabană unde locuiește un bătrân.
Se auzeau voci pe fundal care țipau de durere şi cred că se auzea şi vocea bunicii care îmi spunea să nu fac ce mi se spune .
Dintr-o dată m-am trezit speriată din somn şi eram confuză dacă trebuie să urmez visul , mă pusese pe gând glasul bunicii , dar am zis că nu am nimic de pierdut aşa că am plecat în mica mea aventură după putere .
Mi-am luat cartea şi am plecat spre pădure .

Amanta DiavoluluiWhere stories live. Discover now