Σεξι ιπποποταμος😉😊💞

853 96 56
                                    

Η εικονα...απλα δεν ξερω τι φαση.
Να αλλαξω εξωφυλλο στην ιστορια; 😉💗
Σας ευχαριστω για την υποστηριξη 💗💗💗

Στο προηγουμενο κεφαλαιο
- Σοκολατοπιτα ή Λουκ;;; ( σοκολατοπιτα πανω στον λουκ 😈🔥)
- Σεμπαστιαν εισαι η ελπιδα μας πηδα μας πηδα μας 😁💗
- Παλιοdavid 😠
- Καθριν - Ελενα twining στην κακία.

Τωρα στη ζωη της Σοφιας 😈

Καθομαι και ζωγραφιζω στο θρανιο τα τελευταια δεκα λεπτα του μαθηματος ( γκουχ γκουχ τον Ορεστη; σκασε ηλιθια φωνη), οταν ενα χαρτακι προσγειωνεται ακριβως πανω στο σκιτσο. Το ανοιγω προσεκτικα για να μην με δει η καθηγητρια. My name is bond james bond οκει οκει σταματαω το " χιουμορ"

    " Μετα το σχολειο ετοιμασου φιλεναδα!!!
      Σεμπ"

Mα ναι εχω και τα ψωνια με τον Σεμπ. Πως το ξεχασα ;;; εε ;; Εεε;; Μηπως το μυαλο μου ηταν σε αυτο που ζωγραφιζα;; ( Τον Ορεστη εννοεις;;; σκασε βλαμμενο υποχθονιο σκουληκι)

Σηκωνω το κεφαλι μου προς την πλευρα του και του χαμογελαω κουνωντας καταφατικα το κεφαλι μου.

-" Δεν ηξερα οτι κανεις παρεα με τη μικρη λουλου;", ακουω καποιον να ψιθυριζει απο το διπλανο θρανιο.

Ω Θεε μου κανε να μην ειναι ο...

oh shit ΓΙΑΤΙ;;;

'Πες μου εναν λογο που πρεπει να ανεχτω τον David για την υπολοιπη χρονια διπλα μου', σκεφτομαι κοιτωντας με μισο ματι πανω. 'Ναι ναι σε εσενα μιλαω.... Σε εσενα που γραφεις αυτην την ιστορια "

εμμ...

- " Παντως ειναι καλυτερος απο εσενα ο Σεμπ, απροσαρμοστε", απαντω με περιφρονητικο βλεμμα και παω να γυρισω το κεφαλι μου.

Αλλα οοοοχιι

Ο ηλιθιος σηκωνεται και ερχεται διπλα μου, εμμ... δηλαδη απο πανω μου σχεδον αν σκεφτουμε το υψος μου.. Δεν ειναι οτι ειμαι κοντη παιδια...απλα καθομαι στην καρεκλα...( ναι μεγαλη διαφορα... Οκει παλιοφωνη του μυαλου μου ετοιμασου για μεταμοσχευση εγκεφαλου )
..κρατωντας μου σφιχτα το χερι.

-" Εσυ εισαι η απροσαρμοστη, ηλιθια που αλλαξες μεχρι και χωρα.... Μηπως δεν σε αντεξαν ουτε εκει και σε εδιωξαν;; Μηπως δε σου κατσε ο γκομενος και ηρθες εδω;; Κοιταξου στον καθρεφτη ιπποποταμακι και μετα μιλα", μου φωναζει και εγω ειμαι ετοιμη να κλαψω οχι για τιποτα αλλο...αλλα γιατι αυτα που ειπε ειναι αληθεια για τον Ορεστη και το σωμα μου.

-" David" , ουρλιαζει η καθηγητρια και ολη η ταξη εχει στραφει προς εμας, ενω εκεινος ακομα με κοιτα με μισος " Ζητα συγνωμη αμεσως και κατσε κατω γιατι εχουμε μαθημα ακομα"

Οταν αγαπαςWhere stories live. Discover now