peatükk 2.

257 21 2
                                    

Paar tundi hiljem panin juba peo jaoks riided selga ning  tegin kerge meigi. Kuni ühel hetkel kuulsin uksekella. Lippasin kiirelt ukse juurde ning vastu vaatas mu ema koos tordiga ning teiste kottidega. ,,Hehe tere ema" ütlesin talle ning kallistasin. ,,Tsauuuuu näe väike üllatus. Me leppisime su isaga kokku et ta läheb ära ja ma jään paariks päevaks siia." ütles ema. ,,Khmm okeii.." ütlesin kõhklevalt. ,,Mida? Kas sa siis ei ole õnnelik et ma tulin. Ja miks nii pidulikult riides?" küsis ema. ,,Eieiei olen küll..lihtsalt ma pidin ühele peole kohe minema aga noh." ütlesin emale. ,,Mhh..Aga muidugi mine. Ega sa ju ei teadnud et ma tulen." ütles ema. ,,Ei ega ma ei pea minema.." Ütlesin emale. ,,Kui nii siis nii." Ütles ema enda käekotis sorides. ,,Aga nüüd hakkame kokkama!" ütles ema ning ma naeratasin talle et ta aru ei saaks et ma kurb olen. 

*Paar tundi möödas* 

,,Kuule ma lähen siis magama ära." ütles ema kui film läbi sai mis me parasjagu vaatasime. ,,Ma lähe ka siis enda tuppa" ütlesin emale ning lülitasin teleka kinni. ,,Head ööd" ütles ema. ,,Head ööd." ütlesin talle vastu ning läksin enda tuppa. Viskasin voodi peale pikali ning võtsin kätte telefoni mis parajasti öökapi peal värises. 

From: Unknown

Miks peol ei ole? 

To:Unknown 

Ei saanud kahjuks tulla. Kes sa oled :)? 

From: Unknown 

David andis mulle su numbri. Ma olen Louis. 

Salvestasin ta numbri telefonisse ära ning pugesin teki alla. 

Ma isegi ei tea missugune see suvi tuleb..Kas mu mõned unistused võiksid täituda? Kuigi ma ei usu seda väga....

*tirr-tirr-tirr-tirr-tirr-* 

,,MIDAAA...MIKS MUL ÄRATUSKELL SEES ON." Rääkisin oma ette. Kuigi see ei olnud äratuskell see oli hoopis kõne Louiselt.

,,Heiii."

,,Hei Louis"

,,Kuidas siis esimene suvepäev on?" sellepärast helistaski et seda küsida?

,,Eee normaalselt on läind. Kuidas pidu oli?"

,,Väga tore..Mõningaid äpardusi juhtus ka aga muidu oli normaalne. Miks sa siis ikkagi tulla ei saanud?" 

,,No siuksed isiklikud asjad"

,,Ashoo...saan aru. Aga kas sa kuskil kokku ei taha saada?"  mida? Ta kutsub mind välja?

,,No see oleks tore..aga kus?"

,,Bridge tänava kohvikus näiteks pärastlõunal?"

,,Hea küll. Näeme siis!"

,,Jah. Tsau."

----------

 Peale kõnet läksin elutuppa ning lülitasin teleka tööle. Võtsin eluoaga ühendatud köögist ühe puuvilja ning istusin teleka ette.

Kell oli jõudnud juba ühel hetkel sinnamaale et pidin kohviku poole lippama. ,,Hei kuhu lähed?" küsis mu ema kui ma parasjagu enda tagi selga ajasin. ,,Kohviku,tsau" ütlesin talle. Sinna ei olnud pikk maa kuna ma elan ise samal tänaval, Bridge tänaval. 

,,Tsauu." ütles Louis kui ta mind kohe nägi ning hoolikalt ringi vaadates. ,,Hei lou" ütlesin talle ning istusin tema vastu. ,,Brad on seal või?" küsisin Louiselt. Brad on üks mu teistest klassivendadest. ,,Kus misasja?" küsis Louis närveerides. ,,seal" näitasin näpuga Bradi poole vaikselt. Louis tõmbas koheselt mu näpu Bradi poolt ära ning lõi vaikselt meelega enda pea vastu lauda ära. ,,Miks sa seda tegid?" küsisin Louiselt naerdes. ,,Mind ei ole siin." ütles Louis ning varjas ennast beanie sisse ära ja pani pea laua peale. ,,Heii Cher mis teed siin." küsis Brad kes oli just meie laua kõrvale seisnud. ,,Teen ühe pärastlõunase eine." ütlesin Bradile. ,,Olguu..kellega sa oled siin?" küsis Brad. Sel hetkel kui Brad seda küsis lõi Louis enda jalaga mind laua alt. ,,Ai...ee. Ühe enda sugulasega,ta tuli Doncasteri." ütlesin Bradile. ,,Eee..miks ta magab pea laua peal?" küsis Brad. ,,Khmm..tal on mingid unehäired" ütlesin Bradile ning kuulsin kuidas Louis vaikselt itsitas. ,,Eeeashoo..kuule ma lähen nüüd tsau." ütles Brad ning läks laua äärest ära. ,,Kas ta on läind?" küsis Louis vaikselt. ,,Mhm" vastasin vaikselt. ,,See oli nii hea Cher...unehäired..." ütles Louis itsitades. ,,No ma ei oskand midagi paremat välja mõelda." ütlesin Louisele vaikselt itsitades. ,,Kuule sorri et ma sind jalaga lõin aga ma pidin." ütles Louis. ,,Ei ole midagi. Aga miks sa üldse ei tahtnud et Brad aru saab et see sina oled?" küsisin Louiselt. ,,Nooo...teeme esialgu nii et keegi teada ei saa et me sõbrad oleme." ütles Louis. ,,Eemhh..okei." ütlesin Louisele kulme kergitades. 

,,Kuule aga ma peaks nüüd minema." ütlesin Louisele natukeseaja pärast. ,,Okei tore oli. Näeme siis veel? Näiteks homme samalajal siin?" küsis Louis. ,,Hmm ja kui midagi vahele ei tule. Ma ütlen homseks hommikuks ära kas tuleb midagi vahele või ei. Noh saadan sõnumi." ütlesin Louisele. ,,Okei tsau." ütles Louis ning läksime mõlemad enda teed.

-------

Miskit jääb temas puudu(Louis Tomlinson fanfic)Where stories live. Discover now