1.Sezon || 7.Türkiye Yolu

309 8 14
                                    

Kelime Sayısı:1050

7 Bölüm

2015

Rusya Federasyonu

Tarık ve Canan ondan uzaklaşmayı başarmıştı. Kızıl Kan şehirden ayrılıp durmadan yürümeye devam ediyor. Rus ordusu peşine düşmüştü. Tarık'a dokunarak onun hakkında bazı bilgiler elde etmişti. Yanına bir kadın almıştı. Kadın ondan kaçmayı başaramamış. Kızıl onu öldürmek yerine yaşatmayı tercih etmişti. Kadın onunla birlikte yürüyordu. Kızıl Kan onu durdurduktan sonra arabadan çıkartmıştı. Kadın korkarak geriye adım atmaya çalıştı. Kızıl Kan onu yakaladı ve kolundan tuttu. Ondan kaçılmadığını anlamıştı, oldukça iyi iz sürücüydü. Gözlerini kapattı kalp atışları hızlanmıştı.

Alyona

23 Yaşında

1 Yıldır burada

Profesör Gattering tarafından korumaya alınmış

Tahir adında bir asistanın Amerikalılara çalıştığına inanıyor

Tahir ve Profesör Makarov'un üçüncü seviyeye geçmesini sakıncalı buluyor

Birkaç yıl önce Amerika'dan Rusya'ya geldiğini fakat Amerikalılara çalışmıyor

Kısa sürede öğrendiği bu bilgiler ona yetiyordu. Daha fazlasına ihtiyaç duymadı zira daha önce Tarık'a dokunmuştu. Ondan öğrendiğine göre Seramentlerle ilgili Profesör Ahmet tarafından yazılmış defterini okuduğunu öğrenmişti. Defterde ne yazdığını tam olarak öğrenememişti zira arabaya sığmayacağını biliyordu. Daha büyük araç bulmalıydı. Yola çıktığında bir kamyonun geldiğini gördü. Kadına orada kalmasını işaret etmişti. Kadının gitmeyi düşünmediğini kestiremiyordu. Korkutan ayakta bile zor duruyordu. Damperli kamyon yaklaştı ve durmak zorunda kaldı, manevra yapacak durumda değildi. Kızıl Kana birkaç metre kala durabilmişti. Kızıl Kan tuhaf sesler çıkartarak kadını çağırdı. Adam arabadan atladı ve korkarak geriye doğru kaçmaya başladığında Kadın onun yanına gelmişti. Mesafeli davranıyordu her an kendisini onun tarafından yenileceğini düşünüyordu. Kızıl Kan arabayı gösterdi. Kadın ''Ben kullanmasını bilmiyorum ki?'' dedi. Kızıl Kan arabanın açık kapısından içeriye baktı, gözlerini karardı ve arabanın yürür aksanını beynine indirmeye başladı birkaç saniyelik işlemden sonra bunu sadeleştirip yeni program haline getirdi. Bu program insanoğlunun öğrenebileceği kapasiteye indirdikten sonra kadına yaklaştı. Kadına susmasını işaret yapmıştı. Tam olarak nasıl davranacağını Kızıl Kan'da bilmiyordu. Parmağı ile kadının anlına dokundu. Kadın ağlamak üzereyken gözlerini kapattı. Birkaç saniye sonra gözlerini açtı. Kızıl Kan arabayı işaret etti. Kadın istemeyerek direksiyonun başına geçti ama bir tuhaf olduğunu hissetti.

Neden böyle hissettiğini anlamadı. Kızıl Kan kamyonun arkasında kumları avuçlayarak dışarıya attı. Kendi yerleşebileceği kadar attıktan sonra damperin içine oturdu. Üzerini kumla kapatmadan önce kumların yanına serilmiş brandayı kumların içine soktu sonra kumları üzerine örttü. Brandayı tek eli ile kapattıktan sonra kadın kamyonu kullanmaya başladı. Oldukça yavaşça hareket ettirdi biraz ilerlemeden ikiye sonra üçüncü vitese taktı. Kamyon nasıl kullanabildiğini anlamamıştı. Kızıl Kan'ın onun beynine bir şey aktardığını anlamıştı fakat hiçbir fiziksel dokunuş yapmadan bütün bunları öğrenebilmesine anlam veremiyordu. Dördüncü ve beşinci vitesten sonra mandalı aşağıya doğru çevirip altıncı vitese geçti. İstemsizce hareket ediyor gibiydi. Nereye gideceği beyninde belirmişti. Türkiye'ye gidiyordu. Orada ne yapacağını bilmiyordu. Bedeni kendisinin değil de Kızıl Kan'ın sözünü dinliyormuş gibiydi.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Mar 07, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Seramentler[Düzenleniyor]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin