24 hodinový streamovací šílenství

710 53 51
                                    

,, Je právě devět hodin a tím začíná dvaceti čtyř hodinové streamovací šílenství. Všechny samozřejmě vítám a hned na začátek tu nejsem sama. Je tu se mnou GoGo, který se tu u mě zastavil. Kdyby mě někdo neznal, já jsem Ponny a na dnešním streamu vybíráme peníze pro dětské onkologické oddělení v Motole. Cíl jsem si letos dala tři sta tisíc korun, jelikož vás chci od minule hecnout. Minulý rok jste mě opravdu dost překvapili. A proto je program pro vás tak pestrý. Teď už konečně předám slovo GoGovi. Promiň, trochu jsem se rozpovídala."

,, Nemusíš se omlouvat. Každopádně vás všechny taky zdravím. Na to, že je teprve devět hodin, už vás tu je skoro čtyři tisíce. Rozhodně hoďte nějaký ten příspěvek..."

Celým studiem začala hrát písnička a to znamenalo první příspěvek.

,, A máme tu první příspěvek od Goldara231. Díky za sto padesát korun."

,, Děkujeme, děkujeme."

,, A rovnou začneme s.... Máme tu další příspěvek od Páji a Řondi... Jsme rádi, že můžeme přispět na dobrou věc. Není to sice moc, ale aspoň něco. Jsi nejlepší youtuberka a pokusíme se tu zůstat až do konce."

,, Děkujeme Řonďovi a Páje za stovku."

,, Tak co byste chtěli slyšet, lidi? Většina youtuberů ještě spí, takže vám můžeme říct nějaké peprné zážitky. GoGo vybere nějaké komenty."

,, Ok. Na táboře byl opravdu Agraelus?"

,, Jestli myslíte Martina Rotu, tak ano."

V komentářích se spustil spam a my se začali smát. Najednou přišly dva příspěvky za sebou a s Dankem za to moc poděkovala.
Najednou přišel donate ve výši tisíc korun.

,, Wau, ani ne deset minut a už tu máme další stovku tentokrát od Agraeluse... Mohla by si vyprávět fanouškům o broucích. Ta challenge prokázala, že jsi furt vulgární, i když zvracíš. Vědí vůbec o tvém slovníku tvoji fans?" Danko se začal smát a já se vražedně podívala do webkamery.

,, Kdo jste neviděli video, tak se stalo to, že GoGo našemu týmu dal za úkol sníst brouky. Zjistila jsem, že můj žaludek asi nemá rád asijskou lomeno africkou stravu. Samozřejmě kluci v tom viděli skvělé video a začali mě točit. Moje reakce na to byla velice přijatelná v té situaci. Každopádně Vojtěch na mě něco vytáhnul. Teď vytáhneme něco na něj. A klid v tom chatu. Tak Danko, co by pobavilo fanoušky na účet Agraela?"

,, Takže... Byl krásný letní den a banda youtuberů odpočívala ve vacích. Jeden z nich konkrétně Agraelus se posadil ke klavíru. Začal mačkat různé klávesy a pak se uklonil.... Na důvod tohohle autistického jevu zatím vědci nepřišli."

,, To jste ale neslyšeli historky na dobrou noc. Vyprávět to raději nebudu, protože..... UUUUUUUU, pět tisíc od Kučovy.. Ahoj Ponny a ty v tom oranžovém." Vyprskla jsem smíchy a dál pokračovala ve čtení.

,, Rozhodli jsme se taky trochu přihodit. Je to na dobrou věc a naše rodina má na celý den tvůj program. Všichni se pokusíme být po celou dobu, protože i když nehrajeme moc hry, tak se při tvých videí nenudíme. Držíme palce, ať se vybere celá částka a hlavně neusni. S pozdravem rodina Kučových."

,, Moc děkujeme a budeme rádi, když tu zůstanete až do konce."

,, Hlavně doufám, že máte starší děti, protože za mnou osobně přijede i Agraelus a to budou lítat slova. Jelikož si vybral hororovku a vy víte, že to nejsou moje oblíbené hry. A navíc si pro mě Pedro, Jirka, Gejmr, MenT a Agrael připravili nějaké překvapení, které se dozvím až na jejich programu. Určitě jste si i všichni všimli, že nejčastější host je Gejmr. Gejmr se rozhodl v tom zůstat se mnou a jsem za to velmi ráda. Taky jsem slíbila, že mu za to koupím značkové žrádlo. Během streamu samozřejmě může někdo odejít a někdo zase přijít. Hlavně se nezapomeňte podívat na kanály všech hostů, který jsou v popisku."

Youtube tábor 3Donde viven las historias. Descúbrelo ahora