1:3

2.5K 79 18
                                    

-Kaip tave suprasti?-suraukiu antakius nuo jo pasakytų žodžių ir bandau atitraukti jo ranką nuo mano vaginos. 

Mano galvoje sukosi įvairiausios mintis.Svarsčiau,kodėl aš sutikau būti mokoma seksualinių dalykų,kai šio žmogaus aš visiškai nepažįstu? Turbūt jis koks maniakas,turintis be galę merginų,su kuriomis pasinaudojęs jas nužudo. Apie tai pagalvojus kūnų perbėgo nemalonūs širpuliukai.

-Tu esi jauniausia iš visų čia esančių merginų,-sukužda Harry pasilenkęs man prie ausies,-ir pati karsčiausia kokią esu matęs.

Tai ką jis man pasakė,buvau sujaudinta it vaikas gavęs saldainį. Niekas nesa man sakęs tokių žodžių kaip šis nepažįstamasis. Pažvelgusi į jo žalias akis,prasižiojau kai jo pirštas įsmuko į mane. Tuo metu apsivijau jo kaklą rankomis ir leidausi dėjonėms sklisti iš mano pravirų lūpų. Vaikino karštas kvėpavimas atsimušė man į kaklą,o jo myklus pirštai slydinėjo mano viduje.

-Norėčiau jog šiandieną miegotum pas mane,mažyte...-sukužda Harry bučiuodamas mano jautrųjį kaklą,jam jį gnybtelėjus dantimis,aiktėliu ir atsimušu į vaikino klubus.

-Tu turi nustoti tai daręs,-sumurmu bandydama kuo ramiau.

-Ar tu esi prie pabaigos?-tada jis pagreitina pirštus manyje,užverčiu galvą ir nebelaikau savo dėjonių.Jam kelis kartus pajudus pirštus manyje,pajaučiu užplūstanti malonumą papilvėje. Mano krūtinė kilojosi kaip pašėlusi.

-Harry,-dūsaudama tariu uždėdama savo rankas jam ant krūtinės,-tai negerai...

-Viskas kuo puikiausiai,katinėli,-pasilenkęs jis apdovanoja mane grubiu,trumpu bučiniu.-Eime su manimi.-Taria jis atsitraukdamas nuo manęs ir ištiesdamas ranką.

-Kur mes eisime?-pirštais suėmusi nuo kilimo savo apatinius juos užsidedu ir išlipu iš lovos,-be to,kur mano drabužiai?

Vaikinas paima nuo kėdės stovėjusios kairėje lovos pusėje drabužius ir paduoda man.Kaip aš ankščiau nemačiau jų?"Gal būt tu nenorėjai jų matyti"-taria pasąmonę,o aš pavartau akis.

-Tau reikėtų pasistiprinti ,jog būtum stipri mums vykstant į vakarėlį,-taria Harry ir nužiūri mane kai pradedu rengtis.

Apsirengiau kuo greičiau ir kartu su vaikinu išėjau iš savo budelės. Pradedu dairytis į šalis ir akimis skaičiuoti kiek dar yra čia merginų. Jų tikrai buvo ne mažai,kas man nepatiko. Kažin ar jos visos taip naiviai jam pasidavė kaip ir aš? O gal būt visos šios merginos nepriklauso jam vienam? Norėjau šių klausimų paklausti Harry,bet bijojau tai padaryti.

Netrukus išėjome iš rūsio ir užlipome laiptais į viršų. Atidaręs Harry man duris,pasigirdo rami muzika.Tyliai padėkojusi įėjau į tamsiai raudoną kolidorių kuriame degė taip pat raudonos lemputės. Nurijau seiles kai vaikino rankos apkabino mano liemenį ir prisitraukė arčiau savęs.

-Čia be manęs yra dar keturi vaikinai,-sukužda pasilenkęs man prie ausies kai įeiname į erdvę patalpą kurioje stovi baras ir daug stalų,Harry padrąsindamas mane nusiveda prie baro ir man užsako maisto. Atsisėdusi ant kėdės pradėjau apžiūrinėti patalpą,kol prieš mano akis neiššoko vaikinas juodais plaukais ir rudomis akimis,išsikandusi nurijau seiles ir žiūrėjau į jo akis tol kol jis prašneko:

-Kas tokia būsi?

-Am-m-m, a-a-a,-užsikirtau ant žodžių,pradėjau dairytis į šalis,bet Harrio niekur nemačiau.Po galais kur jis dingo? Sukaupusi visą drąsą ,tvirtai tariau: - Esu Selena.

-Selena,tai čia ta,naujoji mūsų kekšytė?-sukikena jis paliesdamas mano plaukus,trinktėliu jam per ranką ir pastumiu jį nuo savęs.

-Aš nesu kekšė,įsikalk tai į savo kiaušinio formos galvelę,-iškošiu pro dantis ir pakilu nuo kėdės.

-O kas? Striptizo šokėja? Norėčiau pažiūrėti tada kaip šoki,-prikanda lūpą vaikinas nužvelgdamas mane.

-Prisi..-pradėjau savo kalbas,bet buvau nutraukta atsiradusio Harrio.

-Zayn,nejau prikibai prie mano nuosavybės?

Jo nuosavybės? Jis Zayn? Po šimts,kas čia vyksta?

-Aš ją užkalbinau,o ji turi pagaląsta liežuvėlį,man patinka,neabejoju jog ji gera  ir lovoje.Ar ne taip,Selena?-Zayn  uždeda ranką man ant rankos ir ją pradeda glostytį,nustumiu jo ranką nuo savosios ir atsiremiu į Harry.

-Tavo manimu,esu nekalta,o šią klaidą ištaisys ne kas kitas,o Harry,-išdidžiai tariu,bet tada suvokiu ką aš ką tik pasakiau.

Nuomonių?

Daddy's little girlDonde viven las historias. Descúbrelo ahora