BÖLÜM-3

318 21 9
                                    

"Aşk tesadüfleri sever derler ama bu biraz fazla olmadımı?"

Üzerini değiştirip hazırlandıktan sonra bir taxi çağırdı. Taxi bir süre gecikmeyle otele geldi ve bindi. Şoför ekranlardan tanıdığı kadını büyük bir ilgiyle karşıladı ve ardı ardına sorular sordu. Taxinin ücretini ödedikten sonra basit bir yazlık için çok görkemli ve büyük olan kapılara doğru ilerledi.

Yardımcıları İnci'yi büyük bir ilgi ve sevecenlikle karşıladı. İçeriye girdiğinde ise görkemli kapının aksine modern döşenmiş fazla göz yormayan ama geniş bir salonla karşılaştı. Büyük salonun bir köşesine oturdu ve etrafı incelemeye başladı. Bir süre sonra Ömer Bey ve eşi salona geldi. Ömer Beyin eşi Muazzez Hanım oldukça güzel şık ve bakımlı bir hanımdı.

Geniş krem rengi koltuklarda oturup koyu bir sohbete dalmışken dördüncü bir şahış salona teşrif etti. Ömer Bey olduğu yerden kalkarak dördüncü şahsımızın geldiği yöne doğru ilerledi. Elini sevecen bir şekilde dördüncü şahsımızın sırtına koydu ve

'Hoş geldin oğlum. İnci ile tanış.' dedi.
Ünci ise 'oğlum' kelimesini duyduktan sonra büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Meğer öğlen çarpıştığı öküz ve Ömer Bey'in gizemli oğlu aynı kişiydi.

Onlar birbirinin gözlerine bakıp kaldıklarında hiç kimse konuşmuyordu. Bir şeyler döndüğünü hisseden Muazzez Hanımın

'Burada bir şeyler dönüyor.'

Diyen sesiyle kendilerine geldiler ve ne diyeceğini bilemez bir şekilde

'Yoo... Hayır... Şey... Ben... Ben aslında sadece daha farklı birilerini bekliyordum.' dedi. İnci hafif kem küm ederek.
Muazzez hanım 'Ahh... Evet Murat'ın senarist olduğunu bilmeyen çok kişi vardır sende onlardan biri olmalısın.'dedi

Murat ise elini uzattı ve hiç bir şey olmamış gibi 'Merhaba ben Murat' dedi.

'Sen.. Sen osun... Bu gün öğlen bana çarpan aptal adam sensin!' diye hiddetle bağırdı.

'Bilmem şu an da ayağımın halinin farkındamısın ama bileğim yanık içinde ve acı çekiyorum. Ben paramı güzelliğimle kazanıyorum ve... Ve sen onu mahfettin...'

Murat yapmacık bir kahkaha attı. 'Ben de bilmem farkındamısın ama sende benim yazdığım senaryoyu sırılsıklam ettin. Anlayacağın küçük hanım sende benim işimi berbat ettin. Allahtan bilgisayarımda duruyordu.'

İnci'de aynı yapmacıklıkta bir kahkaha attı 'Tüh.. Bilseydim bilgisayarınıda kırardım.'

Öfkeden kasılan vücudu gibi çatılık kaşları ile Murat İnci'ye doğru bir adım attığında Ömer bey onu durdurdu. 'Murat kendine gel ve özür dile!' diye öfke ile bağırmasına rağmen Murat umarsızca İnci'ye defol git evimden diye bağırdı.

'Ahh... Sizin bu sıkıcı evinize kalmadım bey EFENDİ artık size efendi demek ne kadar doğru orasını bilemem tabii.' Diye bağırıp ardına bile bakmadan evden çıktı.

Oyunbaz ve DüzenbazKde žijí příběhy. Začni objevovat