Допълнителна+

353 36 12
                                    

Писмо беше намерено в апартамента на момичето ...

Здравей Джимин ,

Ако четеш това , значи че съм вече умряла и ме няма . Хмм , наистина наистина наистина те харесвам , няма спор . Признавам си , че ставам ревнива лесно, и че наистина ревнувах от новата мацка, която беше до теб . Таша , се казваше тя .

Тя изглеждаше като да е доста хубаво момиче , затова искам да се грижиш за нея добре . Въпреки че не си ме харесвал , знам че все пак ти пукаше за мен - е , това е достатъчно , предполагам , знаейки че някога бях закриляна под красивия ангел - ти .

Сега не бъди тъжен и не се самообвинявай , аз избрах да го направя , решението беше мое . Бях емоционално нестабилна откакто ти скъса с мен , плачех всеки ден , чакайки те . Кой е знаел ? Момче може да ми причини това ?

Наистина наистина те обичам , Джимин , но ако нямаш чувства към мен , няма проблем - наистина . Любовта не може да бъде на сила . Не искам да се чувстваш гузно повече . Това че приключих живота си може да е хубаво и за двама ни , ще видиш . Аз получавам свободата си и ти можеш да продължиш живота си с Таша . Моля те , усмихвай се - усмивката ти е толкова великолепна , обичам я .

Продължи живота си заради мен .
Аз ще бдя над теб .

Целувки и прегръдки ,
Лекси❤

these tears i cry | jiminOnde histórias criam vida. Descubra agora