-Summer-

3.1K 294 12
                                    

"O čem to mluvíš?" zeptala se nechápavě a já se usmála.

"Musíš Hunterovi ukázat o co přichází," vysvětlila jsem. "Ukaž mu, že ti na něm nezáleží."

"Jak?" nakrčila obočí. "Summy víš, že já to nedokážu jako ty." zasmála jsem se a odvedla jí k její posteli. 

"Počkej tu," nařídila jsem a odešla do koupelny, kde jsem vzala svoje líčidla. Potom jsem si přisunula k April židli a začala jí malovat. "První pravidlo je, nekoukat se na něho víc než 10 sekund." 

"Summy," povzdychla si.

"Nehýbej se," napomenula jsem jí. "Hele pokud si po dnešku Hunter neuvědomí jak jsi dokonalá, tak se na něho vykašli dobře?" April přikývla a já jí domalovala. Potom jsem odešla k její skříni, ale žádné oblečení se mi nelíbilo. Takže jsem otevřela svou a hodila po ní kraťase a crop top.

"To si neoblečuju," zakroutila hlavou.

"Ale oblečeš," ušklíbla jsem se. "Pohni ještě ti musím udělat něco s vlasama." Když byla převlečená, vyčesala jsem jí vlasy do vysokého culíku. Potom jsem si jí prohlídla a spokojeně se usmála. "Vypadáš nádherně." 

"Jsem trapná," povzdychla si. 

"Ale nejsi," pohladila jsem jí po ruce. "Musím se vrátit za Mattem.. Zvládneš to, já to vím." políbila jsem jí na tvář a odešla z chatky. Došla jsem zpět k jezeru a spatřila jak si Matt hraje s dětma ve vodě. Když se podíval na břeh, tak mě spatřil a široce se usmál.

"Všechno v pořádku?" zeptal se.

"V naprostém," přikývla jsem a sedla si na kraj a namočila si nohy. Matt doplaval ke mě a stáhl mě do vody. Překvapeně jsem vykřikla a potopila se. Když jsem vyplavala, tak jsem ho praštila do hrudě. "Mohla jsem se utopit!" 

"To bych nikdy nedopustil," zašeptal a objalmě okolo pasu. Omotala jsem nohy kolem něho a spojila ruce za jeho krkem. "Je April v pořádku?" 

"Snaží se být," přikývla jsem. "Adam jí políbil a ona je teď zmatená." 

"Adam jí políbil?" uchechtl se a já přikývla. "No páni.. A co bude dělat teď?" 

"Opravdu Huntera miluje," povzdychla jsem si. "Ale Hunter je, Hunter." 

"Změnil se, Summer.. Znám ho od dětství.. Každý rok jsem s ním v chatce, ale tento rok je to jiné.. V očích má něco, co v nich dlouho neměl." 

"Myslíš si, že jí miluje?" 

"Můžeme se na to zeptat, ale myslím si, že to nepřizná.. Hunter se bojí někoho milovat.. Potom co mu umřeli rodiče a on zůstal jen s babičkou, která už je taky nemocná." Podívala jsem se na břeh a spatřila Huntera, který se vydal do své chatky. 

"Máš pravdu," přikýla jsem. "Prostě se zeptám.." plavala jsem ke břehu a vylezla. Utřela jsem se do ručníku a potom jsem si na plavky dala Mattovo triko a šortky. "Hned budu zpátky." vydala jsem se k jejich chatce a zaklepala.

"Dále!" ozval se Hunterův hlas a já vstoupila dovnitř. "Summer," nadzvedl překvapeně obočí. "Co tu děláš?" 

"Je zajímavý, že mě rozpoznáš.. Co kdybych byla April?" zeptala jsem se, ale Hunter se zasmál.

"Jste naprosto jiné," vysvětlil. "Takže co potřebuješ?" 

"Musím si s tebou promluvit," začala jsem. "Jde o April.." 

"Je v pořádku?" vyhrkl a v očích se mu objevil strach. 

"Nejsem si jistá, Huntere," založila jsem si ruce na hrudi a podívala se na něho. "To že tě miluje, víš.. Ale já potřebuju vědět, jestli k ní cítíš to stejné.." 

"Summer," povzdychl si a prohrábl si vlasy. "Nemůžu-"

"Ale můžeš," vyhrkla jsem. "Huntere ona tě miluje.. Doopravdy miluje. Jestli se bojíš, že zmizí z tvého života tak nezmizí.. Ukaž jí co k ní cítíš.."

"Co když zjistíš, že pro ní nejsem dobrý? Co když mě opustí?" zamumlal a já poprvé neviděla toho egoistického blbečka, ale zlomeného chlapce.

"To neudělá," zašeptala jsem. "Jsem její sestra. Znám jí nejlépe a věř mi, takhle se v životě na nikoho nekoukala. Prostě za ní běž, polib jí a řekni jí že jí miluješ." 

Life is shortWhere stories live. Discover now