Capitolul 9

17 1 0
                                    

-Mergem sa facem un duș! Ma corectează el,  imi acopăr din nou mâinile cu ochii când ma ia ca o mireasă pe sus, sunt goală Săracul Elias,  iar o sa se excite!  Ma uit printre degete la Elias si dau de acei norișori albaștri,  ochii mi se fac cât farfuriile si imi pun degetele la ochi. După ce cada s-a umplut, Elias s-a așezat si eu intre picioarele lui,  când spatele îi atinge ''diavolul'' tresar si imi iau mâinile de la ochi. Simt mâna lui sub sânii ei si acum stau lipită de abdomenul lui.
Elias POV
Simt cum tresare când atinge '' diavolul'' si imi abțin un rânjet. In urechi mi se derulează gemetele ei,  m-a făcut sa îmi dau drumul doar din atâta tot,  Dumnezeu îmi este martor la dorințele mele. Imi doresc sa o am in brațe,  gemând numele meu,  sa ii simt moliciunea pielii,  umezeala din ea. Nici acum nu reușesc sa imi dau seama cum s-a întâmplat. Ne cunoaștem de atât de puțin timp,  dar simt ca o cunosc de o viață! Imi îndepărtez gândurile si imi torn șampon in palmă.
-Capul pe spate si închide ochii îngeraș. Ii '' ordon'' însă pe un ton blând. Își lasă capul pe spate si cele doua smaralde imi sunt ascunse. Ii aplic șamponul pe par si pe scalp începând sa masez cu o mână,  cealaltă mâna mi-o duc spre buretele din apă si după ce il sapunez silențios încep să il plimb pe corpul ei. Nu pare sa fie împotriva,  din contra,  imediat ce o clătesc își lasă capul pe umărul meu si deschide ochii. Acele smaralde mă încălzesc pe dinăuntru, respirația fierbinte de izbește de buzele mele. Îmi lipesc buzele de ale ei rapid și le îndepărtez. Pufnesc în râs când ii vad încruntătura de pe față la scurt timp ea urmandu-mă .
Thea POV
O bătaie puternică în ușă​mă face să tresar izbindu-ma violent de ce nu trebuie făcându-l sa geama Nici eu nu știu dacă de durere sau plăcere De poate amândouă . Îmi las gândurile de o parte și mă înroșesc groaznic când îl văd pe Elias cu mâinile depărtate și un prosop in ele . Îmbrăcat deja , însă fără tricou , eu pe de alta parte sunt goală și încă în cadă. Mă ridic repede și cu viteză luminii îmi pun prosopul in jurul meu   , ies din camera și cred că i-au foc din cauza rușinii . Fratele meu cu bagajele gata făcute de uită la noi doi cu sprancenele ridicate și puțin nervos .
- A intervenit ceva și trebuie să plecăm în seara asta , eu o sa fiu jos , grăbiți-va și eu o sa fiu jos , apropo domnișoară tu nu ai scăpat! Cu astea fiind zise pleacă , îmi dau o palmă atât teoretic cât și practic , peste frunte . Am pus-o! Mă uit la Elias care mai are puțin și e pe jos de râs .
-Bun , râde tu rade că pe Theo o sa îl mai săruți . Se oprește din râs și își da ochii peste cap . Peste aproximativ 9 ore ajungem înapoi acasă . A încercat să mă sărute de câteva ori dar i-am reproșat că de acum în colo îmi sărută fratele , nu pe mine .
-Mai întâi mergem la sediul meu , Derek are nevoie de tine sa faci nu știu ce la calculator . Mă anunță Elias si eu măresc ochii .
-Ce sediu ? Întreabă Theo , prea târziu , mașina de oprește și vad cum i de citește părerea de rău în ochii lui Elias .
-O sa afli cândva . Se scoate Elias , mă dau jos din mașină și pornesc spre intrare , clădirea mare din fața mea m-ar putea înspăimântă daca nu ar aparține iubitului meu  .
-Thea ai grija. Mă crispez și mă uit trăsnită la ei preț de câteva secunde apoi îmi dau ochii peste cap și îmi continui drumul cu ei la dreapta și stânga mea . Ce era acolo , o baltă .

Trag aer in piept și deschid ușa , nu eram pregătită de ce era acolo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Trag aer in piept și deschid ușa , nu eram pregătită de ce era acolo. Arme  droguri și bani aruncați peste tot . Târfe de "viță nobilă" cat vezi cu ochi și mafioți.  Toate privirile îndreptate spre mine , ba nu spre Elias care a intrat în modul Hades . Deși nu îmi e adresată mie , privirea lui mă cutremură . Niște ochi reci și duri , maxilarul mult prea proeminent și nu știu când Dumnezeu a luat aceeași postură și Theo . Spre noi se îndreaptă tipul care m-a și amenințat la școală , Derek parcă .
-Thea , draga mea , te rog vin-o la nenorocitu' ăla de laptop că nu știu ce să îi mai fac . Cu o notă disperată in voce și ochi rugători îmi șoptește mai mult cuvintele . Oftez și înaintez cu restul pe urmele laptopului care acum ceva timp l-am decodat . Îmi pocnesc degetele teatral și mă așez pe scaunul tapițat . Ii simt respirația lui pe ceafa mea , ii simt privirea lui pe mâinile mele care apasă tastele într-un ritm alert doar că sa plec cat mai repede de aici . Și lor le simt privirile de la cele doritoare până la cele ucigătoare. Când sa tip in gura mare că am terminat un foc de armă de aude . Mă uit în direcția de unde a venit zgomotul și acolo , pe jos era una dintre acele curve , goală . Că sa știți nu îmi pasă deloc , nu am cunoscut-o , ea și-a ales drumul acesta deci...
- HEADSHAT ! Tip cu toți plămânii

HeackerForHearts

A iubi Where stories live. Discover now