Chapter 20.

2.9K 153 21
                                    

Allison p.o.v

"Dat is ze zeker." Zegt James. Hoorde ik dat nou goed? Hij begint echt wel los te komen. James' moeder gaat meteen naar de keuken om drinken voor ons in te schenken. James en ik gaan in de grote woonkamer op de bank zitten. Het huis is echt heel ruim. Het is echt een prachtig huis en ik ben meteen jaloers op James.

"Kijk eens." Zegt zijn moeder vrolijk. Ze overhandigd ons beiden een glas appelsap.

'Dankuwel." Zeg ik beleefd.

"Zeg maar je." Zegt Laura. Ik knik. James en ik praten wat bij en drinken ons drinken op.

"James laat je nieuwe kleding eens zien." Zeg ik tegen hem. Zijn moeders ogen lichten op.

"Heb je nieuwe kleren gekocht?" Vraagt Laura.

'Ja samen met Allison." Zegt hij. Laura glimlacht. James pakt de tas met kleding en haalt de kleren eruit. Hij laat alles aan zijn moeder zien.

'Zo zo stoere jongen." Zegt ze.

'Mam." Zegt James zeurderig. Laura en ik beginnen te lachen.

'Wij gaan naar boven. Ons huiswerk maken." Zegt James.

'Oh oké. Geen gekke dingen doen eh?" Grapt ze. James wordt helemaal rood en ik begin te lachen.

"Ik zal het proberen." Grap ik. James loopt snel weer naar de hal. Ik loop achter hem aan. We gaan de trap op en komen weer in een ruime hal uit. De kamer recht tegenover de trap is van James. We lopen de kamer binnen. Hij heeft een groot twee persoons bed, een bank, een kast en een groot bureau in zijn kamer staan. En dan nog is er genoeg ruimte over. We gaan beiden aan zijn bureau zitten. We beginnen met wiskunde en al gauw hebben we de opdrachten af. James kan echt heel goed uitleggen. Eigenlijk is hij goed in alle vakken.

"Heb je eigenlijk nog broers of zussen?" Vraag ik. James knikt en kijkt meteen moeilijk.

'Een zus. Ze is een jaar ouder." Zegt hij.

"Hoe heet ze?" Vraag ik.

'Selma." Zegt James.

"Zit ze bij ons op school?" Vraag ik.

"Ja. Alleen ze gaat niet zo vaak heen. Ze is totaal anders dan dat ik ben." Zegt James. "Ze is wild. Ze heeft tattoos, piercings. Ze drink alcohol en ze rookt." Mijn mond valt open. Dit lijkt zo'n ontzettend net gezin.

"Papa heeft een eigen bedrijf. Zij geeft mijn vaders bedrijf een slechte naam. Dus mijn vader heeft haar uit huis gezet. Ze maakte altijd ruzie met mij en mijn ouders. Ze heeft een ontzettend grote mond en ze is rebels. Ze zit in een pleeggezin hier in de buurt. Maar ze verprutst haar leven. Ze gaat bijna niet naar school, ze werkt ook niet en ze heeft geen hobby's. Het enige wat ze doet is uitgaan, drinken en roken." Zegt hij.

"Wat zit dit moeilijk in elkaar zeg. Heb ik haar ooit gezien?" Vraag ik.

"Misschien ooit een keer. Ze gaat met Louis, Zayn, Harry, Niall, Liam en Zenner om. Toen ze Zenner leerde kennen ging alles verkeerd. Ze was ooit netzoals ik. Totdat ze Zenner leerde kennen. En Zenner stelde haar weer voor aan de andere jongens." Zegt James.

"Oh nee toch." Zeg ik. Wat apart en raar. Ik snap die jongens echt niet. Ze hebben zo'n negatieve invloed op andere mensen.

"Je zult haar vast wel een keer zien omdat Louis je toch nooit met rust gaat laten." Zegt James. Ik kijk hem aan.

"Als Louis iets wil, krijgt hij het voor elkaar. Hoe dan ook." Zegt James. Zijn woorden maken me bang. Wat zal hij daarmee bedoelen. Wilt hij mij? Wilt Louis mij?

"Kijk alsjeblieft voor hem uit. Ik wil niet dat je netzoals mijn zus veranderd. Je bent juist zo'n leuk meisje." Zegt James terwijl hij een hand op mijn schouder legt.

"Ik beloof het je." Zeg ik. James glimlacht en ik geef hem een knuffel. Ik denk dat James en ik goede vrienden gaan worden.

We gaan verder met onze huiswerk opdrachten. Dit keer is het economie. En alweer legt James het perfect uit. Ik denk dat mijn cijfers alleen maar hoger gaan worden door de hulp van James. Ook hebben we veel lol. Na het maken van het huiswerk open ik zijn kledingkast. Ik pak een afgrijselijke blouse en trek mijn eigen shirt uit. James vergroot zijn ogen. Ik heb alleen een bh aan en ik merk dat hij dat nog niet eerder in het echt heeft gezien. Hij begint te staren en ik begin te lachen.

"Mijn ogen zitten hier hoor." Zeg ik wijzend naar mijn ogen. James wordt helemaal rood en ik begin nog harder te lachen. Ik trek zijn blouse aan en trek mijn broek zo hoog mogelijk op. Ik pak James' bril van zijn neus en doe die ook op.

'Ik ben James." Zeg ik met een gek stemmetje. James begint heel hard te lachen.

'Vreselijk Allison." Lacht James.

"Ja zo vreselijk is deze blouse." Lach ik. "Het is maar goed dat je nieuwe kleren hebt gekocht." Zeg ik. James knikt. Ik trek mijn eigen shirt weer aan. Ik geef James zijn bril terug zodat hij weer kan zien.

'Oh shit het is al vijf uur. Ik moet gaan. Over een half uur gaan we avond eten." Zeg ik.

"Oh ja natuurlijk. Is goed." Zegt James. James en ik gaan naar beneden. Zijn vader komt net thuis.

"Hallo papa." Zegt James

"Hee zoon. En hallo dame." Zegt de vader. Ik steek mijn hand uit.

"Allison." Zeg ik.

"Thomas." Zegt hij. "Wat leuk. Wat hebben jullie gedaan?"

"We hebben huiswerk gemaakt en geshopt." Zeg ik. James knikt.

'Klinkt leuk!" Zegt de vader enthousiast. Zijn ouders zijn beiden heel enthousiast. Ik pak mijn spullen en zeg gedag tegen James' ouders. Zijn ouders vertellen me dat ik gauw weer moet komen en de volgende keer mee mag eten. Super lief.

Ik stap op de fiets en zwaai naar James.

"Tot morgen doei." Zegt hij.

"Doei." Zeg ik. Ik fiets de oprit af en zie ineens een bekend persoon dat op het voetpad loopt.

'Zenner? Wat doe jij hier?"

CLIFFHANGER ofzo haha. Don't judge me. Cliffhangers maken een boek spannender.

Vote? Comment?

Xx

Fuckboy Ft Louis TomlinsonΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα