Bölüm 7: Mavi gözlü bir devin asaleti var kanımda!

13.4K 945 193
                                    

Medya & Bölüm şarkısı: Norm Ender - Kara Toprak! 

İnternet eşliğinde okuyunuz...


"E Alparslan anlatsana biraz"

"Neyi anlatayım?" derken bile yüzüme bakmadı.

"Mesela şu meşhur yabancı gelinle olan ilişkiniz nasıl gidiyor?"

Kısa bir süre bakıştık, daha doğrusu gözleriyle beni sorguya çekti. Ben de onun gibi gözlerinin içine derin derin bakıp meydan okudum. Ona istediğini verecek değildim.

"Ne demek istediğini anlamadım"

Gülümsedim. "Seni magazinde çok gördük" dedikten sonra ona meydan okumaya devam ettim. "Magazinin gözde bekar iş adamı, milyarderi... Alparslan Vatansever" dedikten sonra burun kıvırdım.

"Sen yoksa beni mi araştırdın?" deyip o da bana meydan okudu.

"Ya görsen saatlerce seni araştırdım" deyip alay ettim. "Deli misin sen? Seni araştırmama gerek yok ki. Geçen magazinde seni görmüştüm ama tanıyamadım sonra aklıma geldi. Yazdım Googleye sen çıktın" Yalanlar yalanlar...

"İnanıyım mı?"

Güldüm. "Bence zorlama beni" deyip göz kırptım. Tam bir şey diyecekti ki diğerleri mutfağa girince sustu.

Herkes masaya oturunca kahvaltı yapmaya başladık. Alparslan sürekli bana bakıyordu ve ben tabağımdakilerle ilgilensem bile onun baktığını fark edip çaktırmadan gülümsüyordum. O ise gülümsediğimi gördükçe derin derin nefesler alıyordu. Sanırım sakinleşmek istiyordu.

Kahvaltıdan sonra masayı ben topladım. Annem mevlide gitmeye hazırlanırken herkes evin dört bir yanına dağılmıştı. Bir süre sonra babamda annemle birlikte çıktı, ben de bulaşıkları yıkadıktan sonra mutfaktan çıktım. Odama gidip üstümü değiştirdim ve banyoya yöneldim. Dişlerimi fırçaladıktan sonra banyodan çıkınca salonda sohbet eden beylerin yanına gittim. Yine kibarlığımdan ödün vermeyip "İstediğiniz bir şey var mı?" diye sordum.

Hakan hemen atlayıp "Nereye?" diye sorunca "Merkeze gidiyorum" dedim. "İstediğiniz bir şey varsa gelirken alayım?"

"Patlamadan geri dön" diyen Volkan'a gözlerimi büyüterek baktım. Herkes bir anda ona dönünce açıklama yapma gereği duydu. "Özür dilerim, yani sağ salim geri dön o bize yeter diyecektim"

Gözlerimi devirirken Yiğit'te "Volkan sus kardeşim mümkünse" dedi.

"Neyse ben birazdan çıkarım, biri gelirse ben yokken sesinizi çıkarmazsanız sevinirim"

Salondan çıktıktan sonra odama geri döndüm. Çantamı hazırlayıp, saçlarımı topladım. Azıcık bir makyaj yaptıktan sonra odamdan çıktım. Kapıya yönelirken "Görüşürüz" diye bağırdım. Hepsi bir şeyler derken ben çoktan ayakkabılarımı giymiş avludaki arabama yönelmiştim. Arabanın şoför kapısını açıp yan taraftaki koltuğa çantamı koydum. Kapıyı kapattıktan sonra avlunun kapılarını açıp arabamı çıkardım. Daha sonra kapıları kapatıp geri döndüm arabama. Çalıştırdıktan sonra köyün çıkışına doğru sürmeye başladım. O ara radyoyu açtım ve arabanın içi hoş bir sesle dolup taştı. Köyden çıkmış, tarlalıkları bile geçmiştim. Merkeze doğru giden ana yola geçtiğim sırada gayet sakin olan yolculuğum yarıda kaldı. Bir anda radyo kapandı ve bir ses duydum. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
El AdamıWhere stories live. Discover now