SANA DEĞER ALINTI

40.7K 1.1K 82
                                    


Başladığım Nefretin Kollarında oldukça ağır bir kurgu. Belki bu kurguyla biraz daha ortamı yumuşatabiliriz. Ne zaman başlarım bilmiyorum ama yayınlamayı çok istiyorum. Beğenmeniz dileğiyle :D

HUNTER SCOOT: Ay çok sevilesi bir adam,aynı zamanda da zor bir adam olduğunu itiraf etmem gerek. 

Willow Hamilton: Hayatla başa çıkabilmek için duyguları bir kenara koymuş ailesine özellikle miras kalan evine sıkı sıkıya bağlı. Evi kurtarmak için yaptıklarına inamayacaksınız.





Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Willow mutfakta dolaşarak her şeyi inceleyen adamın dikkatini kendisine yöneltmesi için bekliyordu. Oldukça dikkatli incelmesi aklına onun annesini aşçı oluşunu getirdi. Genç adam için yabancı bir ortam değildi muhakkak.

"Demek zaman geçirdiğin sığınağın burası. Tam da seni yansıtıyor."

"Mutfakta isteyerek zaman geçirmiyorum. Sığınağım olarak düşünmedim hiç."

"Genelde buraya kapanıyorsun, hep ne yaptığını merak etmişimdir."

"Gördüğün gibi aşçımız yok, her ölümlü gibi yemek yemek zorundayız değil mi? Bu işleri Lynn'den beklersem açlıktan ölürüz."

Hunter masaya yaslanıp kollarını göğsünde kavuşturdu. "Bu kulağa iğneleme gibi geliyor. Neyse ki Lynn'in mutfağa girmek gibi bir sebebi olmayacak."

Willow yüreğine saplana sancıyı görmezden geldi. "Tam da seni yansıtıyor derken ne demek istediniz?"

Hunter sanki ilk defa görüyormuş gibi kızı tepeden tırnağa inceledi. Tepesine topladığı altın rengi buklelerin topuzundan kurtulan birkaç tutamı boynunu okşuyordu. Üzerindeki dekoltesiz lacivert eski elbisesinin giyilmekten çok bir çöplüğe atılmaya ihtiyacı vardı. Sanki son günlerde daha da zayıflamış gibi beli incelmiş sivri çenesi iyice ortaya çıkmıştı. Ufalan yüzünde gözleri daha derin ve büyük duruyordu. "Seni yansıtıyor, demode, yıpranmış, sessiz ve ilgiye ihtiyacı olan bir yalnızlık yaşayan, bütün ihtimamsızlığa rağmen yine de ayakta kalmayı başarmış, küçük dokunuşlarla parlamaya hazır."

(@;


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


SANA DEĞER ALINTI

Hakaretleri görmezden gel."Beni tanımadan yaptıklarımı yargılayabileceğinizi mi sanıyorsunuz?"

"Seni tanıyorum unuttun mu? Yaklaşık altı aydır haftanın üç günü evinize geliyorum."

Suçlamalara aynı sertlikle karşılık ver."Bir arada bulunduğumuz birkaç saatte benim kişiliğimi çözdüğünüzü mü sanıyorsunuz?"

"Gerçekten de çözdüğümü sanmıştım fakat ne kadar yanıldığım ortada."

Konuyu değiştir."Sebebini anlamadığım ısrarcı ziyaretlerinizden sonra bir de baktım kız kardeşimle nişanlısınız."

"Büyük baban hoş sohbet bir adam, kız kardeşin çok tatlı ve çekici."

Lyyn mi çekiciydi? Tamam güzel bir kızdı fakat yüzeyselliği ve sığ düşünceleri onu itici hale getiriyordu.Asıl konudan uzaklaştırmak için tavrını değiştir."Kadınlar konusunda zevksizliğinizi tartışamam. Fakat sizin gibi bir adamın gerçekten de büyük babamın sohbetinden hoşlandığına inanmak çok güç."

"Bu sözlerinden büyük babanı mı beni mi küçümsediğini çıkarmam gerekiyor acaba?"

Buraya neden geldiğini sorgulamasına izin verme."Ne demek istediğimi anladınız bayım. İlk ziyaretlerinizde sebebini çözememiştim ancak nişanlanmanız bu ziyaretlerin amacını anlamamı sağladı."

Hunter bakışını karşıdaki duvara dikmiş olan kızın inatla kendisine bakmamasından keyifli biraz daha yaklaştı. "Sebep demişken senin burada bulunma amacına gelelim. Neden buradasın Willow?"

Karşındaki adam atlatılamayacak kadar zekiyse işi alaycılığa dök."Sizin için olmadığı kesin."

0 )Uϰ

SANA DEĞERWhere stories live. Discover now