Partea a doua (1)

124 4 2
                                    

sase luni mai tarziu

  16 August. Ma plimbam singura-singurica pe una din plajele pustii din Vama Veche. Decid sa ma asez pe nisip si sa privesc soarele rasarind si marea agitandu-se. Imi intorc capul spre cortul de la vreo cinci metri distanta de unde iese un barbat in toata regula. Douazeci si cinci de ani, brunet, cu niste ochii mari si verzi. O fata ascutita, un corp bine facut si un zambet de milioane, Horia se indreapta spre mine. Se aseaza in dreapta mea pe nisip, imi prinde mana intr-a lui si o saruta.

-Mi-ai lipsit al dracului de tare, surioara.

-Si tu mie, ii spun zambind si imi sprijin capul de umarul lui

    Suntem in Vama Veche de cam doua zile. Eu si fratele meu, Camelia si amica ei, Iulia si Paul. Pe Paul l-am cunoscut acum aproape doua luni, la un curs. E un baiat foarte ok, care a reusit sa imi intre in gratii fara prea mult efort.

-Avem tren in doua ore, imi spune si se indeparteaza

Un cuplu tinandu-se de mana trece prin fata mea. Ea, miniona si bruneta, iar el, inalt si saten. Seamana cu Victor. Imi plesnesc fruntea si incerc sa ma prefac ca nu am spus asta, dar nu am cum. Inca ma gandesc la asta, desi a trecut jumatate de an. Inca ii pot simti buzele peste ale mele si asta ma infioara. El probabil nici nu se gandeste la mine, la ce s-a intamplat. Probabil sunt doar o umbra acum, ascunsa undeva in spatele mintii lui.

Victor

-Rebecca, am ajuns!, strig din holul apartamentului

-Buna iubitule, imi raspunde si imi sare in brate

Era imbracata in camasa mea alba si arata atat de sexy, fara macar sa se straduiasca. Parul saten ii era prins in varful capului, intr-un coc lejer iar fata ii era lipsita de machiaj, insa era perfecta. Imi slabesc nodul cravatei si ma reped sa o sarut. Ii pot simti din nou gustul buzelor moi si ii pot strange din nou talia minuscula. Ea isi lasa capul pe spate iar eu imi afund capul in gatul ei si ii sarut fiecare centimentru in parte, in timp ce ea isi plimba mainile prin parul meu, ravasindu-l. Ii prind coapsele in maini si o ridic, ea inconjurandu-mi talia cu picioarele. O car pana in dormitorul conjugal si o asez incet pe pat incepand sa ii desfac unul cate unul nasturii camasii. In scurt timp, eu eram aproape dezbracat iar ea isi mai purta doar lenjeria neagra, etalandu-si sanii plini si picioarele lungi. Incerc sa ii prind incheietoarea sutienului si sa o scap de el insa mainile ei catifelate imi prind bratele, oprindu-ma.

-Dar, Victor.. a trecut atata timp.

Ma trezesc gafaind si picaturi mici de sudoare imi impanzesc fruntea. Ce dracu? Cand reusesc sa imi incetinesc bataile inimii, ma dau jos din pat si ies din camera. Dupa ce pornesc aparatul de cafea si ma asigur ca Liz are mancare in bolul ei de plastic, imi deschid agenda. Notez undeva, intr-un colt in dreapta data de astazi: saisprezece august si incep sa scriu. Am vise cu Rebecca de vreo doua luni, de cand am terminat cu invatatul pentru licenta si am putut sa incep sa ma gandesc din nou la asta. Nu trece noapte in care sa nu o visez. Beat sau nu, trist sau fericit, o visez constant. Am inceput sa notez toate lucrurile astea. Un fel de... jurnal. Daca imi spuneai acum ceva timp ca o sa tin un jurnal in care sa imi notez toate fanteziile mele cu o persoana pe care nu am mai vazut-o de juma' de an, ti-as fi ras in fata. Sunt patetic! Ma refugiez pentru cateva zeci de minute in bucatarie, unde imi savurez cafeaua fierbinte si fumez o tigara. Dupa ce termin si a doua cana de cafea si ma asigur ca am destula energie sa plec la munca, ma ridic de la masa de lemn si parasesc incaperea.

Intru in baie unde ma spal pe dinti si ma barbariesc. Ma asigur ca totul e cum trebuie sa fie si intru in camera mea, deschizand usa larg. Urmat atent de Liz, imi deschid dulapul si incep sa studiez fugitiv. Scot o camasa alba, perfect calcata, si o pereche de pantaloni gri. Le pun cat de repede pot pe mine, avand grija sa nu mototolesc nimic si mai scot de pe umeras o vesta tot gri. O imbrac, ii inchei nasturii si ma indrept spre noptiera de langa pat. Imi pun la mana ceasul Zenith primit de ziua mea si ma dau de cateva ori cu "Bleu de Channel". Ies repede din camera, ma incalt, imi pun vesnica mea palarie eleganta pe cap, imi iau servieta plina cu dosare de pe canapeau din sufragerie si ies din casa. Cobor cele trei etaje pe scari, salutand vecinii si urandu-le o dimineata frumoasa. Parasesc blocul si ma indrept spre masina din parcare.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 15, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

RebeccaWhere stories live. Discover now