1. Gına geldi

168 16 20
                                    

                  MULTİ AZRA

Bir pazartesi sabahı ;

"Hala uyanmadın mı Azra? Bak okula geç kalıcaksın kaç yaşına geldin hala sabahları ben seni uyandırıyorum "
" Tamam anne kalktım işte bu kadar az uykuyu bünyem kaldırmıyor ne yapabilirim "
" onunda bir çözümü var yavrum "güldüm " dur tahmin ediyim erken yatmak deilmi? dedim.
"Tabii ki. Madem biliyorsun o zaman neden hala sorup duruyorsun. Çabuk ol bak birazdan Özlem'de gelir. iki saat seni beklemesin kızcağız. "
Annemi daha fazla sinirlendirmemek için üstümdeki 200 kg ağırlığındaki yorganı kaldırıp seslendim." Tamam sultanım kalkıyorum" dedim. Gülüş sesleri buraya kadar geliyordu "Geveze kız seni" dedi ardından. Dolabımın kapağını açıp formalarımı yere fırlattım. Onlarıda giydikten sonra elimi yüzümü yıkamaya gittim. O sırada zil sesi duydum. Annem "Azraaa kapıya bak kızım Özlem gelmiş olmalı" dedi. Bende " tamam" deyip koşup kapıyı açtım. Özlem "Günaydın dağ keçisi" dedi gülerek bende güldüm. He bu arada evet lakabım dağ keçisi. " sanada günaydın mavişim. sen geç otur ben dişlerimi fırçalayıp geliyorum. senin yüzünden fırçalayamadım. gelip kapıyı açtım sana" dedim göz devirmekle yetindi. "Neyse ben seni bekliyorum şurda. Bak ilk dersimiz Filiz hocayla eğer geç kalırsak çenesi durmaz ona göre" dedi güldüm. "oooo  desene maratona koşcaz yine"
"evet malesef " dedi Özlem somurtarak. Uzun bir uğraştan sonra sonunda hazırım." Neyse hazırım ben çıkalım hadi " deyip ayakkabılarımızı giymek için kapıya çıktık. Anneme seslenip" annneeeğğğ biz çıkıyoruğğz. "
" Tamam yavrum hadi güle güle. Allah zihin açıklığı versin.
"Amin Amin " dedik Özlem 'le aynı anda.
⏳⏳⏳⏳⏳⏳

Okula vardığımızda Özlem hayvan gibi koşarak merdivenlerden çıktı. Benim çantam ağır olduğu için koşamoyordum." Özlemm yalak  karı az yavaş olsana canığm çıktı burdaağğ " Özlem birden yerinde durup ellerini beline koyup kaşlarını çattı" Sensin o. Ayrıca hani sen artık küfr etmiycektin" dedi. Tek elimi havaya kaldırarak 🙋" o küfre giriyomudu lan " dedim tek kaşımı havaya kaldırarak. - Emojideki elin biraz aşağıya inmişi. siz kafanızda canlandırın işte yaw. - Özlem pisliği beni takmayarak sınıfa çıktı. Azra'yı umursayan yok tabi ohh. Daha fazla dayanamayıp merdivenlerin köşesine oturdum.
" Azra duyduğum kadarıyla çantan ağırmış istersen yardım ediyim. " dedi Tuğra artisti. O lafımı geri alıyorum umursayan var. Var ama hepsi PİSKOPAT ÖTESİ. Nett. Kaşlarımı çatarak Tuğra ya döndüm" çekil git başımdan Tuğra sabah sabah çekemem seni. " dedim. Ama dinleyen yok ki. Israr etmeye devam etti.

👆👆  TUĞRA  

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

👆👆  TUĞRA
  

Tuğra ile geçen sene 3 hafta felan çıkmıştık ama onu arkadaş olarak gördüğüm için ayrılmak isyemiştim. Tabi bu beni biraz zorladı. Çünkü o istemiyordu. Şuan ise ona sadece biraz tavırlıyım. Ben Tuğraya bağıra bağıra itiraz ederken. evet çünkü gına geldi. Onur' un buraya doğru koştuğunu gördüm. Onur kimmi o da beni seven bir piskopat tam 7 kere çıkma teklifi etti 7 'sinde de tokat yedi. Veee şimdide kavga çıkıcak.
"Onur dur. Düşündüğüm şeyi yapma bak valla dayak yersin hee" 

       DAHA İLK BÖLÜMDEN KISACIK K. B.' NIZ. 😊😊😊

SINIFA METEOR DÜŞTÜHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin