37.

90 13 6
                                    

Deci (fără deci) stăteam eu fain frumos și mă gândeam:

,,Cartea aceasta se numește Miraculos: poze+ benzi desenate+ păreri, iar eu nu am nici o părere"

Bine, adică (,) capitol legat de o părere despre serial sau ceva din el, v-ați prins voi că doar sunteți buburuze sau motănei sau pisicuţe deștepte.

Și am zis să scriu acum un capitol despre câteva păreri. Să începem:

1) Ce părere aveți despre Lila? (Lol,😂 am tastatură automata, care îmi corectează automat greșelile de ortografie și după ce am scris Lila, tastatura mi-a corectat în Milă, => și telefonul meu știe că Lila e demnă de milă, pe care nu prea o merită dar să nu fim așa răi. Ce draq, doar vorbim de Lila, care merită chiar să moară ucisă cu pietre și apoi arsă și dată la fiare😇)

Deci cred că ați cam înțeles care e părerea mea despre Lila.

2) Chiar credeți că Lila e Volpina?

Sunt unele teorii care admit asta, dar eu cred că ea doar a fost akumatizată (dacă vă amintiţi era acel episod în care un fan de-al Buburuzei a fost akumatizat și transformat în Motan Noir, iar eu cred că la fel a fost și cu Lila ca Volpina, dar nu avem de unde să știm, doar Thomas Astruc știe)

Și pe lângă acele teorii mai sunt și teoriile gen Alya este Volpina.

Eu una chiar m-aș bucura dacă ar fi ea. Defapt eu una prefer echipa formată doar din LadyNoir, nu știu, mi se pare mai romantic, mai drăguț, mai miraculos doar cu ei dar dacă e să se mărească echipa prefer să fie Alya Volpina.

3) Nu cred că ar trebui să vă întreb despre ce părere aveți de Chloé, dar de Queen Bee?

Eu chiar sper să nu fie Chloé. Asta dacă nu se schimbă, dar să fim serioși, șansele ca ea să se schimbe sunt aproape nule.

Vorbind de Chloé, chiar ar fi tare dacă, stăpânită de răutatea si felul ei aparte de a flirta, să facă asta:

Vorbind de Chloé, chiar ar fi tare dacă, stăpânită de răutatea si felul ei aparte de a flirta, să facă asta:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Da, chiar ar fi tare. 😂

,,!!! Anunț
  Deci, pentru cei care citesc și cealaltă carte cu Miraculous, voi publica mai des pe această carte, sorry, dar am avut o idee la cealaltă carte și am scris vreo trei capitole și apoi mi-am dat seama că acea idee era de kkt, (scuze de limbaj doar că, gândul la asta mă face mă enervez și să spun/scriu tot felul de prostii) așa că le-am șters => pană de idei."

Miraculous: Poze+ Benzi desenate+ Păreri Where stories live. Discover now