13ο

5.1K 302 22
                                    

Μόλις έβγαλα το μαντίλι απο τα μάτια μου έμεινα με το στόμα μου να χάσκει από αυτά που είδα. Ο Μάρκος είχε φτιάξει ένα μονοπάτι από κεριά και ροδοπέταλα. Μεγάλα κεριά μικρά μεσαία στο μέγεθος σε χρώμα άσπρο και κόκκινο σκούρο. Ήταν τόσο ρομαντικό που μου ερχόταν να βάλω τα κλάματα.

"Έκπληξη"

Είπε ο Μάρκος και ήρθε κοντά μου. Εσκυψε φίλησε το λοβο του αυτιού μου και άθελά μου ανατρίχιασα μέχρι της ρίζες τον μαλλιών μου. Συνέχισε να με φιλάει κάτω από το αυτί μετα στο λαιμό. Άφηνε ένα μονοπάτι με φιλάει, υγρά παθιασμένα φιλιά που θα έκανε κάθε γυναίκα να πέσει στα πόδια του και να κάνει ότι τους ζητούσε.
Άρχισε να νε σπρώχνει σιγά σιγά προς το κρεβάτι 

Ειχε στρώσει στο κρεβάτι άσπρα σεντόνια τα μαξιλάρια στο χρώμα του πάθους το κόκκινο είχε ρίξει λίγα ροδοπέταλα εδώ κι εκεί, μια καρδιά που μέσα είχε σοκολατακια και δύο ποτήρια κολονάτα με ένα μπουκάλι σαμπάνια

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Ειχε στρώσει στο κρεβάτι άσπρα σεντόνια τα μαξιλάρια στο χρώμα του πάθους το κόκκινο είχε ρίξει λίγα ροδοπέταλα εδώ κι εκεί, μια καρδιά που μέσα είχε σοκολατακια και δύο ποτήρια κολονάτα με ένα μπουκάλι σαμπάνια.
Μόλις φτάσαμε στο κρεβάτι με άφησε για να πάρει τη σαμπάνια να την ανοίξει και να πιούμε για τα γενέθλια μου. Έβαλε στα ποτήρια σαμπάνια και μου έδωσε ένα ποτήρι να πιω.

" Χρόνια πολλά. Στην υγειά σου. "

Τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας και ήπιαμε στην υγεια μου. Την σαμπάνια την ήπια αμέσως ήταν σαν νέκταρ για τον λαιμό μου.
Ο Μάρκος με πλησίασε και με φίλησε απαλά στο κρόταφο. Συνέχισε να με φιλάει απο τον κρόταφο στο αυτί και έπειτα στο στόμα. Με σήκωσε σαν νύφη, πήγαμε στο κρεβάτι. Οτι είχε μείνει πριν πάνω στο κρεβάτι τώρα βρίσκονταν στο πάτωμα αφού με άφησε άρχισε να βγάζει τη μπλούζα του χωρίς να σταματήσει να με φιλάει. Άρχισα να βγάζω κι εγώ την μπλούζα μου. Όταν την έβγαλα με σταμάτησε και εκατσε να με κοιτάζει σαν να έβλεπε κάποιο αξιοθέατο.

" Εισαι τόσο όμορφη. Μακάρι να μην σε αποχωριστώ ποτέ. "

" Δε θα με αποχωριστείς για αυτό να είσαι σίγουρος. "

Ειπα και τον πλησίασα πιο πολύ και τον φιλησα στο στόμα στην αρχή ο Μάρκος ξαφνιάστηκε αλλά μετά ανταποκριθεικε και με το παραπάνω. 
Ξεκουμποσε το σουτιέν μου και θαύμασε για λίγο το στήθος μου μέχρι που άρχισε να τα φιλάει και να παίζει με της ρόγες μου ενώ εγώ αγκομαχούσα κάτω απο το άγγιγμα του. Καθώς εγω αγκομαχούσα ο Μάρκος όλο και πιο πολύ σκληρενε και εγω όλο και πιο υγρή γινόμουν.
Με ξάπλωσε και άρχισε απο το στήθος μου μέχρι εκεί που άρχιζε το τζιν. Άρχισε να το ξεκουμπονι και να το τραβάει σιγα-σιγά προς τα κάτω ενώ στο πέρασμα του άφηνε φιλιά. Αφού μου έβγαλε το τζιν παντελόνι έβγαλε κι αυτός την φόρμα του άνοιξε το συρτάρι απο το κομοδίνο και έβγαλε ενα προφιλακτικο. Το άνοιξε και το φόρεσε αμέσως. Γύρισε προς το μέρος μου, ξάπλωσε απο πάνω μου και τα πόδια του άνοιγαν σιγά σιγά τα δικά μου ώστε να έχει καλύτερη πρόσβαση στην περιοχή μου. Έβαλε με φόρα το πέος του μέσα μου και απο την απότομη είσοδο του φώναξα. Άρχισε να κουνιέται αργά και σταθερά αλλά σιγά σιγά αυξανε την ταχύτητα του και πήγαινε όλο και πιο γρήγορα αλλά σταμάτησε. Βγήκε απο μέσα μου και με γύρισε να κάθομαι εγώ στα τέσσερα κι εκείνος απο πίσω μου. Μπήκε αργά αυτή τη φορά μέσα μου και άρχισε ναι κουνιέται όλο και πιο γρήγορα έτσι ώστε να μου κόψει την ανάσα. Έπιασε τα μαλλιά μου στο χέρι του και τα τράβαγε όση ώρα με έκανε δική του. Λίγο πριν τελειώσουμε τράβηξε τα μαλλιά μου ώστε να βρεθεί η πλάτη μου στο στέρνο του. Έπιασε με τα χέρια του της ρόγες μου και άρχισε να της παίζει να της σφίγγει και να της τραβάει.

" Έλα μωρό μου δώσε μου αυτό που τόσο θέλω "

"Ναι "

Άρχισε να κουνιέται ακόμα περισσότερο αυτη τη φορά. Με φίλησε στο σβέρκο δυνατά και αυτό θα πρέπει να άφησε σημάδι αλλά δε με ένοιαζε και έτσι τελειώσαμε μαζί.

Μετα από αρκετή ώρα γύρισα και τον κοίταξα και είδα στα μάτια του μια μελαγχολία να τα κυριεύει.

" Τι έχεις;"

" Πρέπει ναι βάλουμε σε εφαρμογή το σχέδιο μας. Από αύριο κιόλας. "

" Το ξέρω"

Του είπα κι εγώ και εγω αλλά δεν το άφησα να με πάρει από κάτω. Θα έκανα τα πάντα για να πάει αυτό το κάθαρμα ο Στεφάν φυλακή.

****************************

Να με πάλι! !!!!

Ναι ναι ξέρω άργησα !

Αλλά ένα ολόκληρο κεφάλαιο με έρωτα και σεξ!!!!

Ερώτηση:
Ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό;

Εμένα το παστίτσιο

Αν ξέρατε ότι είχατε 10 μέρες ζωής τη θα κάνατε;

Περιμένω της απαντήσεις σας! !!!

Αλλά μέχρι το επόμενο κεφάλαιο φιλιά πολλά

Παντου

Η ΑπαγωγήDonde viven las historias. Descúbrelo ahora