2.

7.7K 197 8
                                    

Lidičkyyy... Kapitola je 13+. Tahle kapitola je hodně důležitá, takže jestli nechcete číst to ,,důležitý,, a mít z toho noční můry, tak si přečtěte poslední větu. Jinak čtete na vlastní nebezpečí.

Becca:
Dneska brzo ráno táta odjel do Londýna. Poté, co jsme se s ním s Nathem rozloučili, tak jsme si oba zalezli k sobě do pokoje. Já si oblékla volné tepláky a k tomu tílko a přesto volnou černou mikinu. Slezla jsem do kuchyně, kde byl i Nath. Radši jsem mlčela a jen si vzala z ledničky ovocný jogurt.
Když jsem dojela a kelímek od jogurtu vyhodila, tak jsem se chtěla zamknout v pokoji a číst si, ale to by Nath nemohl překazit moje plány.

,,Rebbeco dneska dojde Ben, Jack a Luke. Tak ať jsi doma!!,, Zařval. Věděla jsem, že to skončí špatně.

Zalezla jsem si s brekem do pokoje a přemýšlela proč to dělá? Copak já můžu za to, že máma umřela? S těmito myšlenkám jsem usnula.
Vzbudila mě rána dveří. Podívala jsem se okolo a zjistila jsem, že u mě to nebylo. Vylezla jsem z postele a vyšla z pokoje a mířila si to do kuchyně.

,,Rebbeco je dobře, že jsi přišla. Už jsem se bál, že bych pro tebe musel jít nahoru.,, Řekl Nath. Dostala jsem strach, co se bude dít. Ač jsem byla zvyklá, tak jsem se bála. ,,Pojď za mnou Becco,,  řekl Luke. Přišla jsem k němu a podívala jsem se na něho. Usmál se. Hnusně, odporně a slizce se usmál. Chytl mě za vlasy a odtáhl mě do kuchyně.

Nevěděla jsem, co očekávat. Nikdy si mě nikdo nikam nevzal. Vždycky mi ubližovali před ostatními.
Na tváři mi přistála facka a Luke mě posadil na stůl a začal mi rukama šmátrat pod tričkem. ,, Nech mě být Luku!!,, Zařvala jsem a začala jsem brečet. Věděla jsem kam to míří.
,,Becco. Pšššt. Bude se ti to líbit slibuji,,
Nevěřila jsem mu to. ,, Nech mě být prosím,, Brečela jsem. Nechtěla jsem svoje poprvé prožít s ním. Nechtěla jsem, aby se mě dotýkal.
,, Ty malá děvko. Budeš mě poslouchat nebo to skončí hůř!!! Jasný?!,, Zdůraznil to poslední slovíčko. Nezmohla jsem se na nic, než na přikývnutí.

Sundal ze mě tričko a tepláky, taky  někam odhodil. Svoji rukou mi roztrhl moje kalhotky a ze sebe si sundal kalhoty. Z kapsy si ještě vyndal kondom, který si následně nasadil. Klepala jsem. Brečela jsem. Nechtěla jsem to. Ale na to on ohledy nebral.
Roztáhl mi nohy a prudce ho do mě vrazil. Bolelo to. Hrozně moc to bolelo.

Když byl hotový, tak jsem myslela, že to bude konec, ale to jsem se pletla. Hodně jsem se pletla. ,, Na čtyři!,, Zařval. Udělala jsem jak řekl. Nedokázala jsem se se postavit. Moc jsem se bála.
Když jsem byla na čtyřech, tak ho do mě prudce vrazil. Šíleně to bolelo. Nebylo to příjemný. Proč já? Proč mě nemůžou radši zmlátit?

Když to konečně skončilo, tak jsem se nemohla ani pohnout. Všechno mě bolelo. Luke stál naproti mě a smál se mi. Bylo mi hrozně.
,, Jak se ti to líbilo princezno? Nechceš si ještě pohrát se mnou?,,
,, Nech mě být Luku. A ne nechci!,, Snažila jsem se to zakřičet, ale spíš to vyšlo jako kdyby mě někdo škrtil.
,, Takže ty nechceš ty malá děvko?,, Nezmohla jsem se na nic. Jen jsem polkla a začala se bát, co mě čeká.

Přišel ke mě a chytl mě za vlasy. Sundal si kalhoty a strčil mi ho do pusy. Sám si určoval tempo. Jen mě tahal za vlasy, a že jsem se dávila ho nezajímalo. Přišlo mi to jako nekonečné. Když se udělal a donutil mě to spolknout, tak se oblékl a odešel.

A mě tam nechal ležet. Nahou, znásilněnou a ubrečenou.

Stydím se. Přijde mi to hrozně špatně napsaný. 😖

Moje pocity, když jsem to psala?
Klepu se. Mě samotnou to dohnalo k slzám. Nechtěla bych tohle zažít a nikomu nepřeji, aby tohle zažil. Musí to být hrozný 😖

Přeji krásný den všem ❤

Vaše Any ❤

Sourozenci? NIKDY!Where stories live. Discover now