BBK-11

1.7K 76 4
                                    

 

  Mutfağa girdiğimde kahvaltı sofrası hazırdı ve Barış çoktan yemeye bağlamıştı.Gözleriyle yanındaki sandalyeyi işaret etti- ağzı doluydu. Yanına oturdum.

   Yemeye başlamıştım ki Barış " Bugün Berre'yi doktora götüreceğim.Ben evde yokken saçma bir şey yapma." dedi.Ben bileklerimi kesmeyi düşünüyordum halbuki. Gülerek :

-Ne yapabilirim ki , dedim.

-Belli mi olur camdan atlarsın falan.

-Benim canım kıymetli.

-Peki, bayan canı kıymetli.Seni tekrar uyarıyorum , geldiğimde seni bıraktığım gibi bulamazsam fena olur. Bıraktığım yerde bulamama ihtimalini söylemiyorum bile.

Kaçmak fena fikir değildi aslında.Ama ne yalan söyleyeyim Barış'ın bu ihtimali çoktan düşündüğünü bildiğim için ( kapının dışında birkaç kurt bodyguard olabilirdi yani ) denemeye cesaret edemiyordum.

Kahvaltının geri kalanı sessiz geçmişti.Barış yemeği benden önce bitirdi ve " Kahvaltını edince yukarı gel." deyip mutfaktan çıktı.

Kahvaltım bitince Berre'nin odasına çıktım.Tahmin ettiğim üzere Berre , Neriman abla ve Barış buradaydı. Küçük bir bebek çantası hazırlamışlardı.

Berre uyanıktı ve minik gözleriyle etrafa bakıyordu. Neriman ablanın yanına gidip Berre'yi kucağıma aldım. Kokusunu içime çektim. İlk seferki gibi şaşkına dönmesem de hala Berre'nin kokusunu çok seviyorum. Benim kızım kokuyordu. 

Daha sonra Neriman abla Berre'yi kucağımdan aldı ve gitmemiz lazım kızım , dedi. Onun da giyindiğini ancak o zaman görmüştüm.Demekki doktora o da gidiyordu. Neden o gidiyordu ki ?Yoo , kıskanmadım.

Ben de evi gezerdim , büyük bir yere benziyordu ve keşfetmediğim bir yerler olduğunu düşünüyordum. Belki bir yerlerde telefon ya da laptop vardır.Belki karşıki dağlarda bir cenderme va- neyse sakinim.

Barış " Konuştuğumuz gibi." dedi ben de başımla onayladım.

Neriman abla Berre'yi anakucağına koydu , Barış da çantayı aldı. Odadan çıkarlarken arkalarından gittim. Konuşmadan takip etme eylemimi dış kapıdan çıkmalarına kadar sürdürdüm.

Heyecanla şimdi ne yapsam diye etrafa bakındım. Mutfağın karşısında bir oda vardı ve oraya yöneldim. Burası iyi döşenmiş bir misafir odasına benziyordu. Bir televizyon vardı. Belki ev keşfimi bitirdikten sonra burada biraz televizyon izlerdim.

Odadan çıkıp birkaç adım ötedeki başka bir kapıyı açtım. Burası da bir çeşit yatak odası gibiydi. Belki de Neriman ablanın odasıdır diye düşündüm. Buradan çıkıp bir yandaki odaya girdim. Burası neydi böyle wow. Bir kum torbası vardı. Küçükken hep bir kum torbam olsun istemiştim. Kafamdaki Barış'a +1 puan verdim. Belki bu odada vakit geçirebilirdim.Ama daha üst katta keşfetmediğim yerler vardı.Gerçi yatak odası , benim odam, Berre'nin odası ve çalışma odasına benzeyen oda dışında sadece bir oda vardı. 

Üst kata çıktım. Benim odamdan iki yandaki "keşfetmediğim" odaya girmeye çalıştım- ki kapı kilitliydi.-  Hayal kırıklığına uğradım, acaba Barış'ın benden gizlediği ne vardı ? 

Sakin ve kısa oldu biliyorum ama bir sonraki bölüm güzel olacak :) Votelerseniz sevinirim. Ayrıca yorum yapıp sonraki bölümler için öneri de sunabilirsiniz :)

Bebeğim Bir KurtWhere stories live. Discover now