6.Rész: Jobb lesz..

139 15 2
                                    

Mikor kinyitottam a szemem a szobámba feküdtem, pizsamában. (?) Elővettem a telefont. *Keresési előzmények* *Tegnap este:0* 

-Khe? Semmi?- Kimentem a többiekhez.

- Na mi van hétalvó? Felébredtél?- kérdezte Jungkook vigyorogva.

- Hogy kerültem haza?- kérdeztem össze zavarodva, és inkább leültem az asztalhoz. 

- Hogy érted hogy haza? Tegnap a koncert után letoltál két sört és alig tudtunk haza hozni.- mondta nevetve Nam Joon.- Valahogy letusoltál, aztán kidőltél aludni, azóta alszol..

- Ittam? - kérdeztem. 

- Miért? Nem emlékszel?- kérdezte Jin. 

- Mmm... De.. Ez biztos?- kérdeztem

- Mi van veled Tae?- kérdezte YonGi.- Persze hogy igaz.. Ennyire nem bírod az italt?

- Mindegy.. Hagyjuk.. Inkább adjatok kaját..- Azzal Jin felállt, és készített valami reggelit... Szóval mindent csak álmodtam.. Ez megnyugtat.. A piától bealudtam és rémálmom volt.. Igazából érthető.. Yongi-nak igaza van, nem bírom a piát... Koncert után viszont van amikor sikerül berúgnom.. Mmm.. Mindegy.. 

1 órával ezelőtt...

Kiabálást hallottunk Tae szobájából. Bementünk, mire ordítva kizavart.. Aztán azt láttuk hogy kiszalad.. Utána futottunk. Bement valami kávézóba, ott kiabált egy sort a pincérnővel, aztán kidobták. Befutott valami sikátorba, mi megálltunk a sarkon.. Sírt.. Nem bírtunk vele.. Volt nálunk nyugtató, azt valahogy lenyomtuk a torkán... Mire bealudt. Nagy nehezen sikerült haza hoznunk, ráhúztuk a pizsamáját és befektettük az ágyba. 

- Na mi legyen?- kérdezte Jin.

- Mi lenne?- kérdezte Jimin.-Hazudunk és kész. 

- Muszáj ezt?- kérdezte Jungkook.

- Mi az hogy muszáj?- kérdezett vissza felháborodottan Jimin.- Reggel boldogan elment, majd vissza jött. Kérdeztél tőle valamit mire elájult. Ugyanígy behoztuk, megnéztük az előzményeket, valami lányt keresett. Kitöröltük az egészet. Aztán őrjöngve felkelt. Jobb lesz neki ha azt hiszi az egészet álmodta.. Ha az a szerencsétlen lány ezt képes vele tenni akkor jobb ha inkább nem tud róla. Hadd higgye hogy ez egészet csak álmodta, és majd meglátjátok jobb lesz így neki.

Töröltünk mindent a telefonjából, a szobájában rendet raktunk.. nagyjából.. Kiöntöttünk pár doboz sört a lefolyóba majd az üres sörös üvegeket az ágya mellé raktuk össze nyomkodva. Ekkor már megvolt hogy mit mondunk neki: Tegnap este a koncert után berúgott.. Tudja ő is hogy nem bírja az italt, ezért nem fog csodálkozni hogy nem emlékszik, és minden szavunkat elhiszi.. (1 órával később) És ez így is lett.. Mindent elhitt. Kajált, aztán azt mondta elmegy zuhanyozni, azzal eltűnt a szobájában..

- Huh...- Jimin.- Ez könnyen ment..

-Tudtuk hogy elhiszi majd..- monda NamJoon- És jobb is így neki. Tényleg másabbnak látszott. Elhitte hogy ezt az egészet csak álmodta, és ettől boldognak tűnt... 

- Muszáj ezt tennünk.- mondta Jungkook.- Inkább, minthogy nézzük ahogy szenved.. Nem tudom hogy ki az a lány, vagy hogy mi történt reggel, de V-nek jobb lesz nélküle.. Mi úgyis nemsokára vissza megyünk Koreába, és szép lassan még az "álmot" is elfelejti majd. A lány meg egy senki, ráadásul magyar. Mennyi a valószínűsége hogy meg meri keresni? Vagy hogy egyáltalán meg akarja keresni? 

- Mmm... Mikor menjünk vissza? 

- Még nem tudom..- mondta Namjoon.- Majd megbeszéljük ha már mindenki lehiggadt... 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



A koncert után.. (BTS fanfic)Where stories live. Discover now