Rockefeller Kıyağı..

76 8 10
                                    

Newyork-Manhannten -7 Nisan 1986
Rockefeller Malikhanesi ..
Richard Rockefeller
    - Ölmek için Güzel bir gün..
  Öyle değilmi peder?
- Efendim verdiğiniz bu karar hakkında bir kez daha konuşmak istemediğinizden eminmisiniz?
- Endişelenme peder kurduğumuz bir düzenin dış dünyanın içindeki bir çatışma yüzünden mahfedilmesine müsade edecek kadar ahmak değilim.
- Ama efendim dışarıdan bakan insanları konseyimiz içindeki bir iç savaş düşüncesi sarmasına müsade ediyorsunuz.
- Bu kadar erken bir kıyamet Üstadımızdan  başka kimsenin işine gelmez böylesine bir bencilliğe asla müsade edemem. Ayrıca babam isterse kimse hiç birşey düşünemez peder!
-Fakat bay David oldukça yaşlandı efendim konseyin işlerini yürütecek daha olgun beyinlere ihtiyacımız var ve siz ölürseniz toparlanmamız yıllarımızı alır..
- Peder ,peder, peder. Babam konseyimizin temeli ve oldukça akıllı  , yaşaması gereken birisi varsa oda babam..
   Peder ile kendi odasında bu derin konuşmayı derin iç çekişleri ile devam etme niteliğinde istekli olan Richard çok geçmeden odasının kapısın çalındığını duydu
- İçeri gel!
- Efendim uçağınız pistte hazırlandı uçuş için pilotunuz talimatlarınızı bekliyor.
-Pilot yok Henry. Yalnız uçacağım
-Peki efendim nasıl isterseniz ..
Richard son hazırlıklarını yaptıktan sonra yanına siyah bir şifreli çanta alıp özel aracına doğru yol aldı. Arabasına binmeden son kez malikhaneye dönüp;
- Yeni dünya düzeni için.. Cehennemde görüşürüz Baba...
Richard Rockefeller .Babası David Rockefeller in üç evladından en yetişkini olup, bilinen kimliği ile medyada Sınır Tanımayan Doktorlar derneği başkanı aynı zamanda da dünyanın en ünlü beyin cerrahlarından birisi olan fakat medyada yeri olmayan gizli bir kuruluş olarak babası David Rockefeller tarafından  yeni dünya düzeni adı altında kurulmuş ailevi konseylerinin en üst düzey üyelerinden birtanesidir.
Yılan Adası - Brezilya..
Adanın kıyı kesimlerinde her ihtimale karşı misafirleri karşılamak için bir grup maskeli silahlı tim bekliyordu. Çok geçmeden timinde dikkatini çeken , ve piste doğru yaklaşan özel uçağı karşılamak için tim esas duruşta yerini aldı.Uçağın kapısını kendisi açıp elinde siyah çanta ile inen Richard Rockefeller pistte bekleyen maskeli timi selamladıktan sonra tim komutanını yanına çağırıp;
-Durum nedir.
-Efendim geliceğinizi neden bildirmediniz?
-Burda soruları ben sorarım.! Durum nedir.
-Afedersiniz efendim , iradesi çok güçlü halâ büyülü zincirler ile tutabiliyoruz.ama eski gücünü yitirmek üzere . Birdaha asla yolumuza çıkamayacak efendim.
-Adanın güvenliği ne durumda. ?
-Bu zamana kadar ruhani bir saldırıya maruz kalmadık Efendi Ebyaz. Mikail ve Azrail için gerekli tedbirleri aldı güvenliğin geri kalanını Armegedon timi yeterince sağlamakta.
-Beni ona götür.
-Emredersiniz efendim.
Gerekli bilgiyi aldıktan sonra Richard. Tim komutanını takip etmeye başladı . Yolun sonunda kuytu bir mağaradan içeri girdikten sonra mağaranın içinden gizli bir kapıyı açıp asansör ile yerin altındaki üst bölgesine ait zindanlara doğru indiler..
Zindanın girişinde kulakları çınlatan o yaratık sesi Richard 'ı oldukça etkilemiş olsa gerek tim komutaının uzattığı özel bir kulaklığı kullanmayı seçti. Zindanda iki adet kafes bulunuyordu.Birisi dört bir taraftan zincire vurulmuş tek gözlü garip bir yaratığa aitdi diğeri ise . Siyah kanatları birbirine bağlanmış kollarından yere zincirlenen yaralı bir Meleğe ait idi.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
TANRININ TETİKÇİSİWhere stories live. Discover now