☆3☆

552 39 5
                                    

... ea pe al meu si pe cand am vrut sa o sarut profesorul Nick intra pe usa

El- ce faceti copii?
Eu- noi doar....
El- off copii, nu aveti voie! Macar simtiti ceva unul pentru altul
Eu- eu simt ceca pentru ea dar nu cred ca e iubire
Ea- si eu la fel
El- si de ce erati pe punctul sa o faceti?
Ea- sa ne asiguram!
El- va asigur eu ca nu eu!
Eu- de unde stiti dumneavoastra?
El- se vede cum va priviti! Tineti unul la altul ca la un frate sau o sora!
Ea- am crescut de mici deci cred ca da....
Eu- multumim desi puteam sa ne dam singuri seama
El- dar faceati o greseala teribila!
Ea- aveti dreptate!

Isi ia tricoul pe ea si eu la fel, ceva e ne-nregula cu profesorul asta! De ce se ocupa asa de noi si mai ales de ce imtra in camera unei eleve? Nu stiu dar voi afla!
Merg acasa droarece e cam tarziu, fac un dus si ma bag in pat

*

*

*

Perspectiva lui Alex
Ma trezesc dimineata si ma duc sa fac un dus, ies duoa jumatate de ora si observ ca e ora 11:30 merg jos si iau masa cu mama si tata si apoi merg iar sus, ceva nu e inregula cu mine! Nu ma simt asa de bine!

Perspectiva lui Maxi
Ma trezesc si fac un dus de 15 minute si imi iau telefonu vazand ca e ora 10:30
Merg jos sa iau masa cu mama deoarece tata a placat de aseara  in Germania, nu a vrut sa ma ia si pe mine nu stiu de ce, pana acum ma lua ori unde imi dorea inima! Mananc si merg sus si ma trantesc in pat! Ceva nu e in regula cu mine, ma simt ciudat!

Perspectiva lui Alex
Pe la ora 19:40 ma mananca pe mine picioarele sa merg sa ma plimb prin padurea din apropierea casei! Mereu mio placut acea padure nu stiu de ce! Ma uit in oblinda si vad ca la ochi am un o vena neagra! Ma apropi si cand ma uit mai bine nu mai e! Asta e ciudat!

Perspectiva lui Maxi
Merg pe la 19:45 la alergat ca in fiecare seara prin padurea din apropierea casei si ceva nu e bine! Nu e bine deloc! Ma trantesc de pamant de durere in padure si dupa 10 minute de durere obsrrv ca stau in patru labe si ca sunt plin de blana! Stai ce!? Ce sunt? Ce se intampla cu mine? Merg la un mic iaz si ma uit in el! Sunt un lup? Cum sa fiu un lup? Stai! "Varcolacul ma defineste pe mine...."  varcolac! Sunt un.... un.... varcolac!!
Alerg prin padure pana dau de cineva...

Perspectiva lui Alex
In timp ce merg o durere de ochi si de cap ma cuprinde astfel sa cad pe jos! Dupa 5-10 minute de durere imi revin dar am ceva in plus, colti! Ce naiba.... ma uit intr-o balta si vad iar acele vine negre la ochi si cotii scosi! Ce naiba sunt? O iau la fuga pana ce ma impiedic si in fata mea apare un lup! Stai, asta nu e un lup, e.... Maxi!!

Eu- Maxi?El ciuleste urechile! E asa se simpatic in forma de lupEu- tu esti lup?Da din cap negativ, mai incercEu- var

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Eu- Maxi?
El ciuleste urechile! E asa se simpatic in forma de lup
Eu- tu esti lup?
Da din cap negativ, mai incerc
Eu- var..... nuu! Nu se poate
El da din cap afurmativ si ma impinge cu botul sa ma ridic mergem pe strada si mamele noastre ne astepta afara! Ele stiu ceva! Maxi si mama lui vin la noi si dupa ce ne revenim la forma umana incep intrebarile

Eu- ce sunt?
Mama- vampir!
Eu- ce!
Mama- vampir
El- dar eu?
Mama lui- varcolac!
El- nu se poate!
Mama lui- ba da!
Eu- aexplica mama!
Mama- voi sunteti frati celor doua imperi! Vampiri si varcolaci! Cand vati nascut regele demonilor vroia sa va omoare, mama si tatal vostru reali sunt bine! Mama voastra e si varcolac si vampir, ea e Emma, tatal vostru e vampir, el e Dante! Ei sunt regi imperiului vampirilor dar Emma e si regina imperiului varcolacilor, intr-um cuvant "Aleasa"  ei au poruncit ca noi sa avem grija de voi pana ce varsta de 16 ani va veni cand veti merge la ei! Cu o zi inainte de 16 ani voi sa va intalniti in forma voastra de rasa! Voi sunteti frati! La varsta de 18 ani daca mama voastra decide ca suntrti pregatiti sa fiti rege si regina, veti fi Alex regina vampirilor si Maxi regele varcolacilor

In timp ce ne spunea ea pe usa apare.......







Buna tuturor! Ei bine da.... s-au intalnit! Ce credeti ca vor face ei, vor accepta sau nu? Cine apare pe usa? Maine va veni Emma cu Dante dupa ei si ei vor merge? Multe intrbari! Ramaneti pe aproape sa aflam! Pana atunci raspundeti va rog la intrebari si ne vedem data viitoare va pwp bye

Supusa tie 2Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum