3.rész

1.1K 46 0
                                    

Jasmine:

-Jasmine te tényleg összejöttél a Kevinnel?- kérdezte Emily
-Igen....vagy is nem...vagy is aaaa igen de nem úgy hanem aaaa-nem mondhatom el neki az igaza mert azt anyu bánja..
-Tehát igen, nagyot csalódtam benned tudod nagyon jól hogy hogy összetört erre te gondolsz egyet és a legnagyobb utálójából hirtelen hős szerelmes lesz gratulálok tényleg többet a clubba be ne tedd a lábad-mondta majd otthagyott...
-Köszi Kevin tényleg -mormogom magamba. Odamegyek a szekrényemhez és berakom a matekcuccom. Majd kiveszem a töri füzetem és az ügyviteli leveleimet.
Mikor előveszem a táskámból a telefonom jött egy értesítés

Kevin Nenson: Baby várlak a 104-es szobába 20 percet kapsz hogy ideérj
O hogy mekkora egy seggfej ez a gyerek

Jasmine Grey: Nem érek rád
Kevin Nenson: Anyudnak is ezt fogod mondani amikor nem kap kezelést?😘😈
Jasmine Grey: Undorító seggfej vagy😡
Kevin Nenson :       Sokan mondták már na tik-tak már csak 19 perced maradt

O hogy én mennyire utálom

Kevin Nenson beállította a becenevét a következőre: Avilaglegszexibbpasija-ra

Avilaglegszexibbpasija beállította a becenevedet a következőre:
Avilaglegszexibbpasijanakabaratnoje

Avilaglegszexibbpasija: Tetszik kicsikém?

-Tuti nem válaszolok rá.-mondtam magamnak majd táskámba dobtam a telefonom és elindultam a koleszbe.

Nem dobtam le a táskám a szobámba nem akarok találkozni Emilyvel elég rendesen berágott rám és tuti elhord mindennek.

Mikor megtaláltam a 104es szobát kopogás nélkül bementem. A hallba lerúgtam a magassarkúmat és a táskámat majd bementem a szobába.Ez a szoba azt a kurva az uralkodó szín a fehér és a szürke. Szürke és fehér falak szürke ágykeret szürke ágyhuzat fehér éjjeli asztal szürke és fehér bútorok és az ágyhoz visszatérve egy nagyon nagyon nagy francia ágy
-Késtél két percet- jött mögülem a hang. Mikor megfordultam egy meztelen Kevint láttam akit csak egy bokszer fedett. Csak a szemem forgattam erre
-Örülj hogy csak késtem mert jönni se akartam-mormogtam.
-De kis vicces vagy szívem- jött közelebb majd egy hajtincsemet a kezébe fogott és elkezdte tekergeti. Nem tudom eldönteni hogy ő nagyon magas vagy én vagyok nagyon alacsony mert ha van rajtam magassarkú akkor is egy fél fejjel nagyobb de így...-Vedd le a felsőd-mondja ellenmondást nem tűrve
-Biztos hogy nem
-Jasmine vedd le a felsődet most-mormogja
-Nem ilyenről nem volt szó-mondom mérgesen még is minek néz ez engem
-Nem akarlak megdugni csak vedd le azt az átkozott felsőt-dörren rám. Mikor látja hogy nem mozdulok megfogja pulcsimat és letépi rólam. Hirtelen felsikítok és kezem mellem elé teszem -Ez volt annyira nehéz- morog majd oda megy az egyik szekrényéhez és kivesz egy hosszú ujjú felsőt majd visszajön és feladja rám mikor rám rakta a szoknyámat is lehúzza
-Kevin te most mit csinálsz?-kérdezem értetlenül
-Feküdj be az ágyba -mutat oda majd ruháimat beviszi talán a fürdőbe. Nem értem mit akar egyik perecben még az a normális kisfiús mosoly van az arcán a másikban meg olyan mint egy hisztis szuka...
-Jasmine azt mondtam hogy feküdjek be az ágyba nem?- néz rám mérgesen
-De, de én
-Akkor gyere-mondja és befekszik majd a takarót felemeli. Nagy nehezen rávettem testem a mozgásra és az ágy másik oldalára feküdtem nagyon nagy ez az ágy de most még is olyan picinek tűnik. Kevin megfogta a kezem és magára húzott. Fejemet mellkasára rakta lábainkat összefűzte s kezemmel átölelte magát.
-A héten már nem megyünk suliba orvostól kértem igazolást-mormogta
-De Kevin én
-Nem, most pedig nézzünk valami filmet mondja majd távirányítóval bekapcsolja a tévét, esküszöm eddig észre se vettem hogy van az is.
A film nem igen tudom miről szólt mert hamar elaludtam rajta. Nem szokásom filmen elaludni de ahogy Kevin birizgálta a hajam meg ahogy mellkasa egyenletesen fel le mozgott valahogy álomba ringatott.

Reggel arra ébredtem hogy nagyon melegem van és hogy mindjárt bepisilek. Félhomály volt a szobába így a szemem könnyen kitudtam nyitni. Mikor kinyitottam meg lett miért volt annyira melegem és miért kell annyira wc-re mennem.
Kevin feje a hasamon pihen, kezeivel derekamat öleli át, lábait pedig összekeverte az enyémmel. Ahogy néztem hirtelen már nem is volt olyan meleg és a hólyagom is nagyobb lett.
Kevin így nem a sulis énjére hasonlított  olyan védtelen és gyerekes volt. Nem mertem megmozdulni nem akartam felkelteni hisz olyan aranyosan alszik. Aranyosan??ez még is hogy jött neked Jasmine állj le!! De hisz így tényleg aranyos. De Kevin Nenson megzsarolt anyukád életével!! De lehet csak szeretet hiányos.
Veszekedett velem a belső hangom míg nagyba veszekedtem testem saját életre kelt és Scott haját kezdte el birizgál. Mikor észbe kaptam elhúztam onnan a kezem de a keze megállított és visszarakta a hajába.
-Mióta vagy fent-kérdezem halkan
-Elég ideje ahhoz hogy érezzem  hogy a hajam birizgálod-mormogta reggeli rekedt hangon -Ma begyünk városba el kell intéznem pár dolgot te pedig jössz velem
-Van választási lehetőségem- kérdeztem bár már előre tudtam a választ
-Nincs
-Gondoltam-majd vettem egy nagy levegőt és kifújtam -Nem akarsz leszállni rólam-kérdeztem bár erre is tudtam a választ
-Eltaláltad-mondta kuncogva majd még erősebben magához ölelt
-És ha bepisilok akkor is- erre hirtelen elengedett
-1 percet kapsz -dünnyögte majd átfordult a másik oldalára-kuncogva elindultam arra amerre tegnap este Kevin bevitte a ruháimat.
Gyorsan elvégeztem a dolgaimat majd mikor kezet mostam nyílt az ajtó
-Végeztél már -jött be egy tipikus bugyilevarázsló mosollyal
-Kevin mi van ha még pisilek te teljesen százas vagy-pufogok neki mire csak kuncogva bejön mögém.

-Jól áll neked a felsőm súgta a fülembe mire elpirultam. Persze nem azért mert Kevin bókolt hanem azért mert szinte egy vad idegen fiú előtt egy bugyiba meg egy felsőbe vagyok.

Kevin megfogta a  csípőmet és arrébb lökött majd a kézmosó alatti szekrény első fiókját kihúzta ami teli volt óvszerrel, kivett belőle 10 db kis zacskót amit a farmerja zsebébe rakott. Mégis mikor öltözött fel??
-Minek neked azok-mutogattam értetlenül
-Még fiatal vagyok a babához-mondja kuncogva és a fejét rázta
-Azt értem de most minek kell
-Hát megyünk a városba és hát
-Na nem biztos nem se velem se senkivel nem megyek el veled kurvázni-förmedtem rá ezt még is hogy gondolta?
-Nyugi ezek nem nekem kellenek-nevetett fel majd rácsapott a seggemre és kiment. Száz százalék hogy ez az ember nem normális.
Mikor lenyugtattam magam és már nem akartam kinyírni utána mentem
-Kevin én mit veszek fel-kérdeztem félénken hisz a szobámba vannak a ruháim és a tegnapi ruhákat sem találom
-Jasmine az emberek ruhát szoktak felvenni-mondta gúnyosan
-Seggfej ez nem vicces a szobámba vannak a ruháim de így nem fogok végig menni az egész koleszen hadonásztam idegesen a kezeimmel.
-Majd én lemegyek -húzta perverz mosolyra az arcát
Istenem miért pont ő jutott nekem?!?!?!?!?!?!

Northon SchoolDonde viven las historias. Descúbrelo ahora