Arı Lola nın dönüşü

3.4K 65 11
                                    

Civciv kardeşler ertesi gün erkenden kalkmışlar.Civciv kardeşler ev işlerini yardımlaşarak yaparmış.Biri yatakları düzeltirken diğerleri kahvaltıyı ve evi temizleme görevini yerine getiriyormuş.İçlerinden hiç biri tembellik yapmaya çalışarak işten kaçmıyormuş.Civcivler evlerini temizleyip,karınlarını doyurduktan sonra hava almak için dışarı çıkmışlar.

Kulübelerinin önünde otururken yanlarına arı Lola gelmiş.''Hey ! tatlı civcivler , merhaba nasılsınız ?

-'Merhaba Lola, iyiyiz sen nasılsın ? Uzun zamandır yoksun ve seni gerçekten özledik.Sadece biz değil herkes özledi.Sabah yolda gördüğün herkesi selamlamanı, rengarenk çiçeklerden topladığın balı dağıtmanı da özledik Lola cım iyi ki geldin' demiş civcivler.

'İyiyim tatlı dostlarım bende sizi çok özledim ...'

'Sevgili Lola dostlarımıza teşekkür etmek için bir sürpriz hazırlamak istiyoruz.Bize bu konuda fikir verebilir misin ?

Tatli civcivlerim neden arkadaşlarınızı pikniğe götürmüyorsunuz ? Güze yiyecekler hazırlayın ve göl kenarına gidin.Bence bu çok hoşlarına gidecektir 'demiş.

Civciv kardeşler birbirlerine dönerek bu harika bir fikir neden bir türlü aklımıza gelmedi ki.Arı Lola çok teşekkür ederiz.Civcivler ' o zaman hemen dostlarımıza gidip yarın öğlen göl kenarında buluşmak istediğimizi söyleyelim. Biz onlar gelmeden gidip hazırlanırız.Lola sen de gelirsin değil mi ? ' demişler.

'Davetiniz için teşekkür ederim tatlı civcivler tabi ki gelirim 'demiş.'Ben şimdi gidip en güzel çiçeklerden siz dostlarım için bal toplayayım.Yarın piknikte görüşürüz ' diyerek vedalaşıp gitmiş.

Civciv kardeşler bir süre daha oturup piknik için neler hazırlayabileceklerini konuştuktan sonra hazırlık yapmak için iş bölümü yapmışlar.

ÜÇ KÜÇÜK CİVCİV KARDEŞWhere stories live. Discover now