60.Deha nem?

780 64 2
                                    

-Nem akarom eröltetni,hogy csak ma este velem aludj,megértem. Hiszen bekell bizonyítanunk a szüleidnek szerintem,hogy mi mégha külön szobában is alszunk akkor is romantikázunk.-furcsa,mintha a régi Yoongi maci visszatért volna. Áthoztam a takarómat hiszen takarót cseréltünk viszont egyáltalán nem akartam ott hagyni Yoongit de most akkor aludjak itt vagy inkább menyjek a szobámba? Nem tudom.
-Itt alszom-meglepetten figyelt,nos pont az egyik franciaágyas szobát fogta ki magának na azt nem csodálom.-de csak ma ha nem baj-utolsó szavaimat már halkan mondtam.
-Köszönöm-puszit nyomott homlokomra.-visszafogom magam.
-Extra szuper szűk nadrágkollekciót hoztam magammal,nincs is miért aggódnunk-viszont ami most van rajtam naci az nem eppen extra szuper szűk nadrág de így megmutatom,hogy igen is bízom benne.-kérlek ne sértődj meg,nem arra akarok utalni,hogy nem bizom meg benned. Csak félek, nem kell olyan dologra gondolnod ami a múltban megtörtént és lehet megint megfog,itt vagyok és vigyázok rád.
-Köszönöm HaNeul-közelebb hajolva megcsókoltam kis puha ajkait. Még ő az én takarómmal helyezte magát kényelembe addig én az ő takarójával helyeztem magam kényelembe,bal karjával derekamat átkarolva aludt el mögöttem de nekem sem kellett olyan sok idő, 2perc alatt elszundikálhattam volna ha nem kattogna valami odabent bennem. Felültem majd hajambatúrtam mire Yoongi picit felmordult.
-Kérlek aludjunk,nincs most idő játszadozni oki?-simogatta hasamat, ekkor totál melegség árasztott el mindenfelé a testemben. Letámadtam ajkait,nem egyszerűen hanem túl szenvedélyesen, nem tudom mi ütöt belém de akarom őt,vágyom rá. Nem habozott azonnal visszacsókolt szinte átvette az irányítást,váltott a pózunkon most ő van fölül,kezei vándoroltak a bőrömön. Nem akarom elengedni ajkait mikor elvállt leszedte magáról a pólóját és folytattuk ott ahol abbahagytuk.

Édes szuszogó hangra ébredeztem, a napfény nemigazán tud betérni a redőnyön keresztül. Óvatosan kibújtam az alvó Yoongi karjai alól és körém tekerve a takarót felvettem a ruháimat majd a fürdőbe vettem az irányt onnan a szobámba hiszen valamit felkell vennem magamra és újra visszamentem a fürdőbe. Letusoltam majd felvettem a fehérnemüm, a térdnél szakadt fehér nacimat,fekete testre simuló spagetti pántos pólót és farmer vékony kabát dzsekit meg fekete bokazoknit. Belebújtam a mamuszomba és készitettem a konyhában teát majd felvittem a két bögrét a még mindig szunyókáló Yoongihoz. Leraktam a bögréket az éjjeliszekrényre de mielőtt leültem volna mellé megakadt a szemem egy kicsi véren a fehér lepedőn,akkor igaz amit egyesek mondtak. DE EZT APÁÉK NEM LÁTHATJÁK MEG!!! Mozgásra lettem figyelmes majd egy halk hangra.
-Jóreggelt-lassan kinyíltak szemei majd felült viszont nem tudtam levenni szemeimet csupasz felsőtestéről de mégis a szemébe néztem.-jól aludtál?-simogattam arcát,bólintottam.
-De azt a lepedőt elkéne tüntetni,meg azt a használt óvszert.-ültem kissé közelebb.
-Mért kéne a lepedőt?-követte a tekintetem és megakadt azon a kis folton-akkor gyors rakjuk be a mosógépbe de azzal-mutatott a padlón lévő dupla óvszerre-azt bízd ide, apád megsem fogja tudni. Mit hoztál?
-Teát.-az éjjeliszekrenyről megfogtam a két bögrét majd az egyiket felé nyújtottam kezeibe és halkan kortyolgatta-sokáig leszel ágyban?-huncutkodtam picit.
-Talán-szabad kezével belső combomat kezte simogattni-együtt akarsz velem fürcsizni?
-Hát már letusoltam de addig is kimossa a mosógép a lepedőt.
-Van egy ötletem-mosolya szinte fülig ér.-mennyünk el délután sétálni.
-Benne vagyok.-nem bírtam megállni,hogy meg ne csókoljam, alig akartam elválni. Még ő elment tusolni addig kicseréltem az ágynemüt plusz a lepedőt és beraktam a mosógépbe természetesen azonnal bekapcsoltam hiszen minnel előbb kimossa annál jobb. Yoongi ivott egykis tasak vért,felöltözött és már indulhattunk is de azért egy vastag dzsekit felhúztunk bár igaz a Vámpírok nemérzik úgy a lehülést meg a nyári melegséget mint az emberek. Kéz a kézben sétálgattunk a közeli erdőcskében, néha azért sokszor arcon pusziltam hiszen az esti történtek számomra maga volt a gyönyör.
-Jajjj de cukik vagytok,én is kapok puszit?-fordultunk az ismerős hang felé. JeongHan.

-Te itt voltál a közelben?-megfordult a fejemben

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Te itt voltál a közelben?-megfordult a fejemben.
-Nem,a kuckótól arrébb voltam,mert?-kívàncsian hajába túrt.
-Csak megkérdeztem.-huh,ez meleg helyzet volt.
-Apropó Yoongi az apàd beszélni akart veletek-tessék? Dehât apa azt mondta elmentek-nincs miért aggódni,elrendeztem.
-Te megölted az apàmat?
-Nem,lebeszéltem,hogy a közeletekbe menjen. Bocsànatot akart kérni plusz Ha nagyapja is itt volt vele. De nyugi,lebeszéltem és el is mentek hiszen tudod milesz ha Hoseok megtudja a jelenlétüket és ő nem fogja vissza magàt. Tudod milyen mikor elszakad nála a fonál Yoongi.-kérdően kettejükre néztem.
-Semmi baj hercegnő,nem értheted hiszen nem láttad Hoseokot vagyis apukádat olyan állapotban.-simogatta fejemet JeongHan.
-Apa olyankor veszélyes?
-Inkább kerüljük ki a kérdést-vakarta a tarkóját Yoongi.
-Itt fogunk állni vagy iszunk egy bögre forrócsokit?-indult a kuckó felé JeongHan és természetesen követtük,közösen készitettünk eléggé sok forrócsokit mivel annyira elgondolkodtam,hogy túl sok lett a tej. Bögrékkel a kezünkben leültünk a nappaliban a kanapékra.
-Mikor jön a baba?-fapofával néztünk JeongHanra-Miaz? Csak ugratlak titeket hiszen megsem történt veletek,de ha majd a jövőben megtörténik értesítsetek róla. Csak apud meg ne tudja,tudtommal azt sem engedi,hogy Suga hozzádérjen-ó ha te azt most tudnád mi volt köztünk az este.

(Sziasztoook! Hoztam a kövi részt,hamarosan befejezem a könyvet,tudom nekem is nehéz hiszen a szívenhez nőtt maga a történet. Lehetséges ezen a héten befejezem de nem biztos,addig is örömmel olvassátok a mai folytatást,jó olvasást kívánok. A helyesírási hibák miatt bocsánat.)

;) :)😀😀
DREAM TO LIVE!

Vérbe folyt szerelem [Befejezett]Where stories live. Discover now