Verhuizen

11 2 3
                                    

Dan is het zo ver ze gaan verhuizen. Alles staat ingepakt en opgestapeld. De verhuiswagen komt aan rijden. Er stappen sterke verhuismannen uit. Ze stoppen alles in de vrachtwagen. Haar vriendin Vivian komt aanfietsen. Ze heeft nog een cadeautje meegebracht. Caro pakt het uit, er zit een mooi fotolijstje in met een foto van hun tweeën. Oh wat leuk, roept ze. En ze geeft Vivian een dikke knuffel. Wat een lieve vriendin heeft ze toch ze zal haar erg missen. 

Ze heeft gisteren afscheid genomen op school en ook van Vivian. De kinderen hadden nog wat leuks voor haar gemaakt. En de meester heeft haar na schooltijd even laten wachten en haar toen het allerbeste toegewenst. Daarna is ze met Vivian bij de MacDonalds gaan eten. Haar moeder had haar geld gegeven voor een ijsje. Ze moesten toen samen huilen, omdat ze het gewoon zo erg vonden om uit elkaar te moeten gaan. Ze hadden afgesproken om elke vakantie bij elkaar te komen logeren. Toen waren ze naar het huis van Vivian gegaan en had Caro afscheid genomen van de broertjes en zusjes van haar vriendin. Ze kwam daar vaak dus kende ze daar iedereen goed. 

Alles is in de verhuiswagen gezet en hun auto staat ook al vol. Ze gaat in de auto zitten, nadat ze Vivian een laatste dikke knuffel heeft gegeven. Als haar vader de deur heeft afgesloten en iedereen heeft gegroet gaat hij achter het stuur zitten. Caro zegt lachend tegen haar vader, het lijkt net of we op vakantie gaan alleen nemen we een beetje veel mee. Haar vader moet er om lachen. Haar vader start de auto en rijd langzaam achter de verhuiswagen aan. Caro zwaait naar haar vriendin totdat ze uit het gezicht is verdwenen, nadat ze de hoek om zijn gegaan. Ze hoeven gelukkig niet heel lang te rijden. Misschien net een halfuurtje.

Stiekem vind Caro het eigenlijk wel leuk verhuizen, alleen is het jammer dat ze sommige dingen achter moet laten. Ze is benieuwd of ze op een leuke school komt en of ze een leuke kamer krijgt. Ze zijn een paar dagen nadat haar vader had verteld dat ze gaan verhuizen wezen kijken in het huis. Ze heeft er wel een goede indruk van gekregen. Het was wel mooi, maar veel kleiner dan het huis waar ze nu in wonen. 

Best friendsWhere stories live. Discover now