Szereplők

6.1K 98 5
                                    

Egy szexjelenetnek lehet kettő avagy több szereplője. (Jó, szélsőséges esetben egy is, de erre majd külön fejezetben térek ki.) Ők lehetnek lányok, fiúk, vagy vegyesen. Előre szólok, hogy nem fogok foglalkozni animal-szexxel, és gyerekekkel, a könyv minden további részére nézve is tételezzük fel, hogy a szereplőink 14-45 év közötti emberek. (Nem kell szörnyülködni, én is csináltam már 14 évesen, és még hányan. És igen, tudom, hogy negyvenöt fölött is van élet, de ez már megint egy másfajta ízléshez tartozik. Mellesleg ez nem jelenti azt, hogy például egy kiskorú-felnőtt jelenetet nem lehet fogyaszthatóan megírni, akit ez érdekel, az olvassa el a Lolitát, és meglátja, miről beszélek. Ez a könyv azonban nem erről fog szólni, és kész.)

Az alap felállás az egy fiú, egy lány. Ennek is rengeteg verziója van, az egymás után ácsingózó szerelmesektől kezdve a részeg éjszakán összeakadóktól a nemi erőszakig. Mindegyik más és más előadásmódot kíván, amiket a későbbiekben részletezni fogok.

A párocskánk variációi: két lány, és két fiú. Szinte teljesen ugyan azok a lehetőségek, mint a hetero pároknál.

Csoportos szex, avagy a gruppen.
Ez a verzió általában sokkal ritkább a sztorikban. Itt is előfordulhat szerelmi szál (szerelmi három- négy-, vagy sokszögek), erőszak (ketten, hárman, sokan elkapnak egyet). Lehet előre megbeszélt, vagy spontán (Például buliban, részegen). A szereplők lehetnek egyneműek, vagy vegyesen. Csinálhatják egyszerre, vagy lehet olyan, aki csak nézi. Rengeteg lehetőség itt is.
Ami fontos: ha az egyik karakterünk nézőpontjából írjuk a sztorit, akkor az ő érzései, gondolatai, élményei a fontosak. Ha elbeszélőként, akkor viszont minden szereplőre oda kell figyelnünk, persze nem feltételen egyformán, de legalább néhány szó/mondat erejéig. (Én egyszer egy rosszabb pillanatomban összeírtam a négy főszereplőmet egy csoportos dugásra. Ott is például meg kellett magyarázni, hogy mégis hogyan jutottak el oda, hogy ilyet tegyenek.)

Bármilyen felállásban is dolgozunk, a szexjelenetnek mindig kapcsolódnia kell a sztorihoz. Nem lehet az, hogy megy egy szál, aztán hoppá, szex. Meg kell magyarázni, hogy a szereplők hogyan, és miért jutnak el odáig, hogy csinálják. A falra tudok mászni például attól, amikor van egy szende szűzlány szereplőnk, és a következő oldalon már két pasi vágja partiba, „cause why not?”. Na ne. Igenis tudni akarom, hogy a szerencsétlen bige hogy jutott el odáig, hogy ilyenre vetemedjen. Meg miért. Meg amúgy is.

Hogyan (ne) írjunk szexjelenetetWo Geschichten leben. Entdecke jetzt