4.Rész

71 7 0
                                    

Hazamentem, de előtte megkértem Jamest, hogy jöjjön el velem egy kicsit sétálni. Ez csak ürügy volt arra, hogy beszéljek vele arről a vízről, amit saját kezűleg forral fel.
-Mi volt az ami ebédnél történt?
-Honnan tudjam!
-Hát te tudod!-direkt felhergeltem.
-Ennyi erővel mi volt az a tesi órai repkedés?
-Tudod, hogy csak hergeltelek!-ekkor megfogtam a kezét. Nem tudom miért, de rámmosolygott. Szerencsére még mindig fogta a kezemet mivel éppen felfelé vitt a gravitáció, ami nálam megszünt. Ekkor mégszorosabban szoritotta a kezemet, hogy el ne repüljek. Varázslat módjára sikerült lábra földet érnem.
-Szerintem egyikünk sem valami normális-most meg Jamy tartott a kezében egy lángcsóvát.
-Mit csináljunk? Mindjárt itt a nyári szünet! Nekem meg nyári táborba kell mennem, de nem így képzeltem el!-mondta aggodalmasam James.
-Egy biztos; a szüleidnek egy szót sem sólhatsz! Se te, se én!
Hazaértem. Otthon anyáék közölték velem, hogy nyári táborba megyek.
Abban reménykedem, hogy egy táborba megyek Jamessel, de se Jamy se anyák nem árulták el melyik táborba. Már csak egy nap van a táborig...
Szerda van. Utálom ezt a napot. Reggel kis híján a plafonon keltem. Aztán próbálkoztam a repüléssel, de inkább úgy döntöttem, hogy elfelejtem ezt az egészet és kitörlöm az életemből, de ez nem sikerült mivel matek órán már csak a pad tartott földön.
Mikor hazaértem ott volt a családom minden tagja, de nem értettem, hogy mégis miér sírnak.Elbúcsúztak tőlem!? De mégis miért?! Aztán előkészítettem a bőröndömet holnapra mivel reggel 8-kor indulunk.

  Reggel 7 óra van. Egy autó jött értem. Anya megint sírt.
-Mi folyik itt?-anya már éppen kinyitotta volna a száját,de a sofőr aki smokingot viselt, szorosan összeszorította szemöldökeit.
Anyáék úgy köszöntek el, úgy öleltek át, mintha soha többé nem látnának.
Ezt nagyon furcsáltam... De be kellett ülnöm a kocsiba. 7 személyes autó volt. 5-en ültünk bent az autóban; a sofőr, egy velem egykorú lány, egy fiú, én és James?!  

FulminantCat88

A levegő elem _SZÜNETEL_Where stories live. Discover now