#131

21 2 0
                                    

Mikagura School Suite - romane și manga de la One Peace Books

Editura americana One Peace Books a confirmat pentru ANN ca va lansa primele volume ale seriei de romane Mikagura School Suite (Mikagura Gakuen Kumikyoku) de Last Note si ale adaptarii manga. Mikagura School Suite, Vol.1: Stride after School va fi lansat pe 29 august, iar Mikagura School Suite Vol. 1: The Manga Companion apare pe 12 septembrie.

Last Note, compozitor pentru numeroase cantece Vocaloid, a lansat romanele Mikagura School Suite inspirate de propriile cantece in iulie 2013, cu ilustratiile de Akina, care asigura si arta la clipurile originale Vocaloid. Adaptarea manga a inceput in revista Comic Gene (Kadokawa) cu arta lui Sayuki in august 2013. Kadokawa a lansat al optulea volum, cel final, pe 25 august, iar volumul final manga, al saselea, a aparut in martie anul trecut.

One Peace Books descrie astfel povestea din romane si manga:

Eruna Ichinomiya se pregateste sa intre la liceu, dar exista o problema - nici o scoala n-o intereseaza! Toate uniformele sunt plictisitoare, asta pana cand descope Mikagura Academy. Dupa ce Eruna trece in mod miraculos de examenele de intrare, ea descopera ca Mikagura Academy nu e o scoala obisnuita. Mikagura Academy le permite elevilor sa formeze doar cluburi culturale, participarea la un club e obligatorie si exista un sistem de lupte in care elevii trebuie sa participe ca reprezentanti ai clubului. Acum Eruna trebuie sa-si descopere puterile si sa castige prima ei lupta!

Seria a inspirat o adaptare anime in 2015. 

Sursa: Manga Shop

Facts about anime ✔Where stories live. Discover now