22 (Final)

2.9K 157 118
                                    

Karşınızda Angel & Painter Manga'nın finali!

Diyeceksiniz ki:
"Bu mu lan final?"
"Sonu nerde aq bunun?"
"Bi bok anlamadım"
"Krdş bune şmdi kim öldü kim kaldı?"
"Devamı yok mu?"

Bende diyeceğim ki:
"Yok amk"

Küfürler bana değil Delu'ya lütfen.

Keşke devamı olsa da çevirsem. Fakat çizerimiz Delucat mangayı devam ettirmeyecek.

Son güncellemesi 15 Şubat 2015. Ve son iki sayfayı Delucat değil, I eat pasta for breakfast'ın çizeri Tobi (Chibi Works) yapmış. Yani hiç umut yok. En azından alternatif bir son yapabilirdi diye düşünüyorum fakat Delucat devam etmeyeceğini söyledi.

Ben de burada bitirmek zorundayım. Bu kitabın başından beri yanımda olduğunuz, bol bol oy ve yorum attığınız için çok teşekkür ederim. Veda konuşmalarında berbatım.

Aslında bu yarım mangayı çevirmemin nedeni Angel x Painter shipine aşık olmam. Bundan sonra başka bir manga çevirisi planım var.

Bazen "Helen gibi olmayın" ile canınızı sıktıysam, esprilerin bokunu çıkardıysam, bütün ciddiliği bozduysam, Delucat'in çizimlerini fazla eleştirdiysem, fazla küfür ettiysem, çok özür dilerim.

Bu manga benim için çok değerli çünkü Creepypasta'ya olan bağlılığımı arttıran unsurlardan biri. Çevirirken bazen duygulandım. Fandom'un daha kıpır kıpır olduğu zamanları hatırladım.

Çevirilerimde hatalar varsa özür dilerim. İngilizcem o kadar da mükemmel sayılmaz.

Bu kadar şey yazdıktan sonra tek bir isteğim var. Lütfen Creepypasta Fandom'unun ölmesini engelleyin. Bunu çevirmemin tek nedeni "Belki fandoma yeni insanlar katılır"dı. Teog'tan sonra bir planım var. Umarım tutar.

Neyse yine çok uzattım. Sizi seviyorum. Korkunçlu kalın...

Angel & Painter MangaWhere stories live. Discover now