0.6

4.6K 502 434
                                    

Gülüşü güzel adamım: Baek bana neden beni sevdiğini anlatacaktın. Anlatsana.

Baekhyun: Seni bana sevdiren ilk şey gülümsen olmuştu. O kadar güzel gülüyordun ki o an her şeyi unutup sadece senin gülümsemene odaklanmıştım. Kahkahaların sanki içime gömdüğüm sevgi hislerini birbir uyandırıyordu. Yani seni sevmemin en büyük nedenlerinden biri gülümsemen.

Gülüşü güzel adamım: Aslında arkadaşlarım gülümsememin çok itici ve rahatsız edici olduğunu söylerler.

Baekhyun: Onların ne düşündüğünün benim için önemi yok. Senin gülüşüne tapıyorum ben. Beğenmemeleri benim için daha iyi.:")

Gülüşü güzel adamım: Sadece gülümsemem güzel diye mi seviyorsun beni?

Baekhyun: Tabiiki hayır. İzin verirsen anlatacağım.

Gülüşü güzel adamım: Sen bitirene kadar yazmayacağım hiçbir şey. Anlat.

Baekhyun: Sonra sesin çok güzel. Kalın ama bir o kadar da sakinleştirici bir sesin var. Saatlerce konuşsan tek kelime dahi etmeden dinlerim seni. Seninle şarkı söylemek çok isterim mesela. Seslerimiz bir birini tam olarak tamamlıyor.

Baekhyun: Gözlerini unutmamak gerek. Öyle güzel bakıyor ki o gözlerin Chanyeol. İlk kez seninle göz göze geldiğimiz an kalbimin duracağını sandım. Laf olsun diye söylemiyorum gerçekten kalbim duracaktı sanki. Gözler kalbin aynasıdır derdi babaannem ve ben o lafın doğruluğunu o zaman anladım.

Baekhyun: Ama en çok neden seni sevdim diye sorarsan hiç düşünmeden kalbinin güzelliği yüzünden derim. Seul'de olduğum zamanların birinde 1 hafta uzaktan izlemiştim seni. Sapık gibi görebilirsin beni ama gerçekten hiçbir kötü niyetim yoktu. Sadece neler yaptığını merak ediyordum. Bunun için senden özür diliyorum.

Baekhyun: İşte o zaman senin ne güzel kalbe sahip olduğunu anladım. Kimsesiz çocuklar yurduna gidip onlarla oynaman, sokaktaki hayvanlara yemek vermen, zengin bir ailenin tek erkek çocuğu olmana rağmen kendi ayaklarının üzerinde durmak için çalışman gibi bir çok güzel yanlarını öğrendim.

Baekhyun: Kısacası ben seni sen yapan her şeyi seviyorum Chanyeol. Hiçbir zaman sana sahip olamayacağımı biliyorum. Hatta başka birine aşık olduğunu da. Fakat elimden bir şey gelmiyor. Kalbim seni seçti ve ben sana olan hislerimi kontrol edemiyorum.

Gülüşü güzel adamım: Ben gerçekten şaşkınım. Bu kadar yoğun duygular beslediğini bilmiyordum Baekhyun. Ben sadece dış görünüşüm için benden hoşlandığını sanıyordum. Ne demeliyim bilmiyorum. Senin sevgin gerçekten güzel ve ben bu kadar güzel sevmene hayran kaldım. Fakat sen de biliyorsun başka birine aşığım. Üzgünüm.

Baekhyun: Üzgün olman için hiçbir sebep yok Chanyeol. Ben seni seviyorum diye sen de beni sevmek gibi bir zorunluluğun da yok. Bir şey söyleme. Hae Jin'e aşık olduğunu biliyorum.

Gülüşü güzel adamım: Buna rağmen hâlâ benimle konuşmaya devam etmek istiyor musun?

Baekhyun: Evet. Fakat şimdi çıkmalıyım. Bana vakit ayırdığın için teşekkür ederim.

Gülüşü güzel adamım: O nasıl laf öyle Baekhyun? Sen benim arkadaşım sayılırsın. Hatta ne sayılması zaten arkadaşımsın.

Baekhyun: İyi geceler Chanyeol.

Gülüşü güzel adamım: Tatlı rüyalar Baek.

~İkisi de aşklarına karşılık bulamıyorlar. Chan başka bir çocuğa aşık şimdilik. Bölüm saçma gelebilir ama Baekhyun'un hislerini ve ne kadar çok sevdiğini anlatmak istedim.
p.s Hepinizi seviyorum güzellikler

beautiful mess/chanbaekWhere stories live. Discover now