12.

838 86 7
                                    

Dar acum nu stia ce urma, nu stia ce se va intampla cu el, si nu stia daca stapanul sau va fi in stare sa-si controleze furia numai asupra sa..

Alex se trezi la realitate, prinzandu-l de camasa si asezandu-se deasupra sa.  Se apropia lent de urechea sa, respirand de cateva ori lent pentru a se calma.

-Va rog sa va calmati pe moment. Nu vreti ca parintii dumneavoastra sa va reproseze ceva.

Se uita atent la incruntatura ce ii aparu pe chip stapanului sau, oftand.

-Daca nu-ti aduci aminte, exista niste reguli atunci cand ai o criza, stabilite de mine si de tine.

-NU am o criza.

-Nu aveti o criza... Dar trebuie sa respectati aceste reguli pentru binele imaginii dumneavoastra sociale. Vreau sa va comportati civilizat si calm in timpul zilei.

Chris maraii, apucandu-l de cateva suvite.

-DAR, noaptea stau la dispozitia dumneavoastra. Voi dormi acolo, va voi satisface orice cerinta si va voi lasa sa-mi faceti ce doriti.

Alex ii privii ochii ganditori ai lui Chris ce priveau spre fereastra. Acesta se intoarse nervoz, Alex privindu-l serios in ochi, continand.

-Nu aveti voie sa va manifestati furia decat asupra mea, eu nu va voi opri niciodata din ce faceti. Nu aveti voie ca nimeni sa afle asta inafara de noi si mai ales, nu va abtineti.

Chris il privi confuz cateva clipe pe Alex, incercand sa-i inteleaga ultima propozitie rostita. De ce mama naibii s-ar oferii pentru acest lucru, si mai ales i-ar spuse sa continuie?

-Nu te juca cu mine!

Alex afisa un zambet, aplecandu-se si asezandu-se pe pieptul sau.

-Nu ma joc... Sunt servitorul dumneavoastra , unicul, ce este si va fi capabil sa va implineasca orice dorinta.

Daca nu era in aceasta stare, probabil Chris ar fi bufnit in plans, dar niciodata nu-si amintea foarte bine ce se intampla cu el, asa ca Alex nu+i mai repeta fiecare lucru ce l-ar putea rani sau si mai rau, amintindu-i cat a gresit. Sa fiu sincera, lui Alex chiar ii placea partea acesta nebuna a sa. Se obisnuise si invatase sa o accepte si sa se bucure de ea, chiar daca era in constant stres.

Alex se ridica de pe stapanul sau, indreptandu-se spre oglinda suspendata din incapere. Isi puse camasa pe el, aranjand-o, apoi isi aranja gulerul in sus, scotand o sticluta transparenta, cu o substamta alba, un fel de mix de pudra si ceva pastos. Chris il privi cum isi aplica compusul pe pielea gatului, intr-o secunda acele vanatai vizibile disparand, acoperite. Stia ca inca se vad, asa ca isi aranja gulerul incat nimic sa nu se mai opserve.

-Cum ai facut asta? se uita mirat Christian la el.

-Am experienta. ii spuse soptit Alex, ranjindu-i.

Isi deschise ceasul, asigurandu-se ca mai are timp sa verifice camerele oaspetilor.

~

Contele Grey ajunsese destul de tarziu, fiind nevoiti sa ia masa imediat dupa sosirea lor. Alex pusese tacamurile de argint pe masa, candelabrul si mancarea special preparata, apoi ii pofti pe cei trei in sala de mese. Vesnicele glume, la care trebuia sa rada se auzisera, domnul Grey asezandu-se in capul mesei. Supa crema cu legume si curry si Biban de mare prajit cu fenicul, iar ca desert, Tarta cu mere. Alex deschise sticla de vin Rouge, Merlot, 2011, Crama Davino, apoi se indeparta de masa lor, privindu-i cum isi savureaza masa.

-Fiule, cum te mai simti? Cum iti mai e memeoria?

Chris isi ridica privirea spre acesta, zambindu-i. Poate acum chiar o sa-i pese.. Christian isi aminti de certurile dintre ei, aproape tot ce se intamplase, astazi, avand o criza... Acesta isi incesta pumnii, facandu-l pe Alex sa se teama. Acesta se apropia de stapanul sau, facand o plecaciune.

-Starea stapanului meu este una destul de buna, acesta incepe sa-si aduca aminte din ce in ce mai multre amanunte, dar inca mai are nevoie de timp.

Contele il ruga pe Alex sa stranga masa, si sa le aduca desertul. Acesta se conforma, incercand sa se calmeze...

Mainile ii tremurau cu cat se indeparta de ei, incat ajusese sa ignore tot ce se intampla in jurul sau. Deschise in fuga usa bucatariei, luand specialitatea de pe masa, apoi se grabi inapoi, pentru a nu exista niciun incident. Acesta intra in incapere, privindu-si stapanul cum se ridica nervos, punandu-si palmele pe masa. Chiar daca acum voia sa-l ajute, sa-l calmeze, nu putea. Pentru parintii sai, un servitor insemna doar o unealta, nu o persoana asa ca nu avea voie sa se amestece in treburile lor. Pun pariu ca se enervase de gestul facut de el in legatura cu memoria stapanului sau.

In schimb, Doamna era o fire calma, ce se bucura de revederea cu fiul sau. Aceasta il trase de maneca pe Domnul Grey, soptindu-i ceva la ureche.

-Probabil... Alexander, as dori sa fiu dus in camera impreuna cu sotia mea.

-Desigur, stapane. Sebastian va va sta la dispozitie. Va asteapta la usa.

Acesta da din cap, luandu-si sotia de brat si inchizand usa in urma lor.

Chris ii prinse umerii lui Alex, aplecandsu-se pentru a-si unii buzele cu acesta. Simturile ii erau rascolite, lasandu-l sa faca ce vrea din fiinta lui. Christian isi introdusese limba in lacasul sau, sarutandu-l si strangandu-i cateva suvite in pumn. El innainta, facandu-l pe Alex sa se lipeasca de peretele alb. Servitorul gemu atunci cand brunetul isi izbise soldurile de ale sale, incepand sa-si unduie corpul pe un ritm imaginar. Alex se simtea din ce in ce mai inconfortabil si excitata, miscandu-si corpul odata cu al stapanului sau. Isi incolaci bratele in jurul gatului acestuia, lasandu-si capul pe umarul sau, permisandu-i brunetului sa aiba acces spre gatul sau. Alex incepu sa gafaie, muscandu-si incontrolabil buza inferiora. Gemete incepeau sa iasa incontrolabil din corzile sale vocale, strangand materialul camasii ce o purta stapanul sau. Christian isi aseza mana pe pieptul sau, privindu-l. Ochii ii sclipeau, iar pantalonii il incomodau. Ii insfaca mana lui Alex, tragandu-l spre scari.

Chrtian deschise usa camerei sale, tragandu-l pe Alex in interior...

Please, Master...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum