!..GÖZYAŞLARI..!

59 31 20
                                    

" Evleniyorum ben. "

" Ne ? "

" Duydun işte ev-le-ni-yor-um. "

" Dalga mı geçiyorsun lan sen benimle ne evlenmesi ! "

" Bitti herşey , buraya kadarmış sevgim. "

" Olmaz bitemez gidemezsin. Şaka yapıyorsun değil mi ? ."

" Şaka falan yok. Bitti diyorum anlamıyor musun BİTTİ ! Başkası var , sen yoksun anladın mı ? Hiç bir zamanda olmadın. Seni hiç sevmedim bunu anlamak bu kadar mı zor . Sevmedim diyorum , seni sevemedim. "

" Sevdin. Yalan söylüyorsun biliyorum beni çok sevdin elimi tuttun , gözlerimin içine baktın ben senin bana bakarken ışık ışıl olan gözlerini gördüm , kalbimin en derinlerine indin sen. Şimdi bana bunu yapamazsın anlıyor musun ? Gidemezsin! Beni ve seven kalbimi öylece ortada bırakamazsın. "

" Bırakırım.!  Yaa " BİTTİ " diyorum neden anlamıyorsun " BİT-Tİ " . Benim kalbim hiçbir zaman sana ait olmadı. Seni hiç bir zaman sevmedim , gülüşlerim sana bakışlarım , derinlerine inişlerim yalandı herşey. Koca bir yalan. "

" İnanmam ben buna. Senin bir yalan olduğuna , sevmediğine , hele de o gülüşlerinin sahte olduğuna hayatta inanmam .Gidemezsin bana  bunu yapamazsın anıyor musun ?. 3 yıllık birlikteliğimizi benim bu sevgiye bu ilişkiye verdiğim emekleri tek bir sözünle silip atamazsın onca hatıradan sonra başkasına ait olamazsın. Bana bunu yapamazsın.  Buna dayanamam ; tükenirim , eririm , biterim , geriye ben diye bişey kalmaz bana ait , ve senden bana kalan hiç bir şey olmaz . Başkasına dokunamazsın sen benim olansın ; yalnızca bana aitsin onun elini tutamazsın. Gülüşlerini ; dünyanın en güzel manzarasını ona sunamazsın buna izin vermem . Ben seni çok sevdim lan ! Herşeyden çok sevdim. "

" Ağlama lütfen sevmedim diyorum gururunu düşün seni sevmeyen bir kadını nasıl taşırsın o kalpte ben o kalbe yakışmıyorum bile . Senin o güzel kalbine layık olan ben değilim bunu görmüyor musun ? Bırak şimdi beni gitmek zorundayım artık , geç kalıyorum. "

" Son bir kez , bari son bir kere bile olsa yüzüme bak gözlerimin içine bak , bana beni hiç bir zaman sevmediğini tekrardan söyle , gerçekten bana ait olmadığını söyle dokunmaya kıyamadığım kadın. Bana ait olmadığını söyle ! . Gözlerinde hayallerimi dünyamı gördüğüm kadın bana benimle bir gelecek hayal etmediğini söyle. Ellerini ver ve son bir kere sımsıkı sarıl bana , son bir kere dokun yüzüme. Bir erkeğin senin için döktüğü göz yaşlarını kendi ellerinle temizle. Kalbimi de götürüyorsun yanında ve ben senden sonra kimseyi sevmeyeceğim inan bana. Git şimdi! Başkasının kollarına , başkasının göğsüne yaşla başını , başkasının omuzunda ağla , onun teninde uyu , kokun tarif edemeyeceğim kadar beni sarhoş eden kokun onun üstüne sinsin artık. Onun kirli hayallerinde yaşa , bir daha hiç bu kadar temiz sevilemeyeceksin nasıl olsa. Seni sevmeyen bir kalpte sevildiğini sanarak mutlu ol. Geride bir enkaz bıraktığını bir an olsun unutma , u-nu-ta-ma. Ve bana sakın senin için üzülmeyip ağlamamam gerektiğini söyleme bir daha sakın arama sorma. Sen beni öldürdün anlıyor musun öldürdün sen bir yaşayacak ölü bırakıyorsun arkanda. Yaşamak zorunda kalan bir ölü bırakıyorsun. Ağla şimdi ! O son gözyaşlarını benden saklama gözümün önünde ağla ağlayacaksan. Gidip benim için o adamın kollarında ağlama , bari bana yaptığın ihaneti göz yaşlarına yapma. Son kez sarıl bana omzuma akıt göz yaşlarını senden son bir hatıra bırak bana o damlalarla. Kokunu son kez içime çekmeme , ciğerlerimin ve tüm bedenimin seninle dolmasına son bir kez kokunla sarhoş olmama izin ver. Kaldıramayacağım kadar ağır bir yük bırakıyorsun sen omuzlarıma. Canımdın sen benim , canımdan da öteydin. Alışamam , ben buna nasıl dayanırım lan ! Nasıl ?  Daha fazla senin için anlamı olmayan cümleler kurmayacağım. Git artık !
Hadi git kendine iyi bakıp bakmayacağın sana kalmış ama ben seni sadece Allah ' a emanet ediyorum"

(Gitmek zorundaydı kadın adama hiç bir zaman söyleyemeyeceği bir sebep yüzünden gitmek zorundaydı. Adamın o son sözünü hala kulaklarında çınlıyordu ;  adam ona son sözünde bile onu Allah 'a emanet ettiğini söyledi. Kadın elini çekti adamın yüzünden kollarını çözdü adamın boynundan ve arkasına bakmadan uzaklaştı oradan. Ellerine baktı sonra elleri ıslanmıştı adamın göz yaşlarıyla. Bir katilin eline bulaşan cesedin kanı gibi ,  onu deli gibi seven adamın göz yaşları kadının avuçlarını sırılsıklam etmişti. İçi burkuldu kadının o da tutamadı göz yaşlarını ama böyle olmak zorundaydı bitmek zorundaydı , bazen gitmek gerekirdi sevdiğin insanın iyiliği için ondan vazgeçmen gerekirdi elbette ki kolay değildi arkanda bıraktığın enkaz ile birlikte kendi bedeninin de bir enkaz olması. Nasıl kolay olabilirdi ki ? Severken gitmek bir masalı bile bile kötü sonla bitirmek nasıl kolay olabilirdi. )

" VE BİR ADAM GÖZ YAŞI DÖKTÜ BİR KADIN İÇİN.
İLK DEFA KENDİSİ İÇİN GÖZ YAŞI DÖKEN BİR ADAM GÖRDÜ KADIN.
AŞK İLK DEFA BU KADAR ACİZLEŞTİ  SEVEN İKİ KALP ÇOK ZOR BİR KAVUŞMADAN SONRA ÇOK ACI BİR ŞEKİLDE BİRBİRİNDEN VAZGEÇTİ."

" Gerçek bir göz yaşı düştü bir adamın gözünden ve bir aşk daha intihar etti o bir damla yaşla birlikte adamın çenesinden aşağı doğru kayıp gitti.
İki kalp daha kaybetti.
Bir masalın sonuna daha gelindi bir büyü daha bozuldu.
İki insan daha veda etti hayallerine. "

*****************

( Biraz klişe bir bölüm oldu ama yine de kendi yorumlarımı katarak yazmadan  edemedim umarım beğeneceğiniz bir bölüm yazmışımdır :-) )

!...CANYARAM..!   Where stories live. Discover now