κεφάλαιο 30ο

827 100 21
                                    

Όλο το πρωί μέχρι αργά το Μεσημέρι έμεινα μόνη στο σπίτι μιας και η μαμά μου έλειπε στην δουλειά για άλλη μια φορά και ο Στέφανος είχε φύγει εδώ και ώρα.

Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από το τι θέλω να γίνει μεταξύ μας.

Μίλησα με την κάθε μία ξεχωριστά το πρωί και μου είπαν την γνώμη τους, η Ίρις όπως πάντα είναι η θετική και μου είπε να του δώσω μια ευκαιρία μιας και όλοι ξέρουμε το μεγάλο του κόλλημα με μένα.
Η Λυδία από την άλλη επέμενε πως μέχρι να μου το δείξει με πράξεις εγώ να είμαι αρνητική.
Και τέλος η νίκη ήταν απόλυτα ουδέτερη ούτε κρύο ούτε ζέστη, και συγχώρεσε τον και όχι.

Η αλήθεια είναι ότι αυτά είναι μόνο συμβουλές και λογικά απέχουν πολύ από το τι θα κάνω στην πραγματικότητα αφού είμαι πάρα πολύ ξεροκεφαλη.

Γενικά δεν μου αρέσει να μου λένε τι να κάνω όταν εγώ θεωρήσω ότι κάτι είναι σωστό τότε θα το κάνω και κάνεις δεν θα μου το αλλάξει αυτό. Αλλά όχι μωρέ δεν είμαι καθόλου δύσκολος χαρακτήρας παρ όλα αυτά 😂

Στο θέμα μας τώρα το οποίο δεν είναι άλλο από τον καλό μας στεφανουκο που μου έχει κάνει την ζωή κόλαση.

Βασικά όχι δεν θα το χαρακτήριζα κόλαση, ειδικά όταν είμασταν στα καλά μας.

Τώρα όμως μπορεί να χαρακτηριστεί ως κόλαση με αυτά που περνάω για χάρη του. Θα πρέπει να κάνω μια καλή συζητησουλα μαζί με τον εαυτό μου. Και με το συζήτηση εννοώ αυτούς τους τεράστιους μόνο λόγους που κάνουμε, ναι μόνο που εγώ  το έχω πάει στο άμεσος επόμενο επίπεδο. Έχω φτάσει σε σημείο να μου φέρνω και αντίρρηση αλλά κατά τα άλλα είμαι καλά γενικά δεν έχω θέματα 😁

Λοιπόν αρχικά από όταν ήμουν με τον Στέφανο άρχισα να βρίσκω τον πραγματικό μου εαυτό που εδώ και καιρό είχα χάσει λόγω των απερισκεψιων που έκανα και δεν ήταν μια και δύο. ..

Ήταν πραγματικά από τις καλύτερες εμπειρίες που έχω περάσει σε όλη μου την ζωή με έκανε να νιώθω τόσο πολύ ελεύθερη μαζί του και να αφήνομαι ελεύθερη στα χέρια του χωρίς να φοβάμαι μήπως πάθω κάτι.

Βέβαια και εγώ η ίδια ήξερα και ξέρω μάλλον πως νοιάζεται και ενδιαφέρεται για μένα, ακόμα και πως μ αγαπάει ναι νομίζω πως μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει και έχει κάνει μπορώ να βγάλω αυτό το συμπέρασμα.

Ναι ναι σ αγαπάει αυτός που πήγε με άλλες από την στιγμή που σε άφησε που προσπάθησε για λίγο και μετά τα παράτησε. Αν σε αγαπούσε όπως λες δεν θα τα έκανε όλα αυτά.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 29, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dare To Be Different Where stories live. Discover now