Capitolul 9

109 2 0
                                    

Xena

Camera era scaldata in lumina soarelui. Caldura canapelei si mirosul ei specific de levantica ma ademenea, rugandu-ma sa mai raman macar cinci minute. Seara trecuta imi fusase atat de somn incat nu mai ajunsasem in camera. M-am intors pe o parte privindu-l pe Abel cum pregatea cafeaua. Isi misca fundul pe ritmul unei melodi, coordonandu-si miscarile cu exactitate. Era atat de frumos dimineata.Parul ii statea zburlit si ridicat semn ca dormise pe o parte, iar soarele ii facea ochii sa para mai vi.

-Stiu ca nu dormi Xena! vorbi el, un zambet jucaus inflorindu-i pe fata, facandu-l sa para un pustan de 16 ani.

-Nu poti fi pacalit nu? am suras intizandu-ma si ridicandu-ma in fund strangand patura alba in jurul meu.

Abel se apropie de mine tinand in mana o tava cu doua cesti de cafea din care iesea aburul si o farfurie mica plina cu biscuiti. A pus tava pe noptiera si s-a asezat pe un scaun din lemn asteptand sa mananc.

-Stii, am inceput sa vorbesc in timp ce mancam biscuitii, arati mult mai tanar cand zambesti.

El a suras apucandu-si ceasca de cafea si sorbind din ea cu pofta.

-Si tu ai un zambet frumos.

Am luat o gura de cafea, lasandu-ma purtata de aroma imbietoare.

-Are un gust minunat.

-Mersi, stiu ca iti place cu zahar.

Big Boss intra in camera aruncandu-se pe fotoliul cafeniu.

-Neata Xena! Am vesti proaspete.

-Te ascult.

-Diablo sta in mislocul Parisului intr-un hotel luxos. Avem oameni printre garzile lui de corp totusi sunt prea putini. O prietena a promis ca ne ajuta sa ne infiltram, dar trebuie sa mergem pe teren.

Cantaream vorbele lui B.B. incercand sa obtin o idee logica. Daca mai adaugam un membru echipei noastre sansele sa fim prinsi erau mai mari. Dar daca aceasta persoana era bine pregatita, puteam sa avem sanse mai mari de reusita.Am strambat din nas si am intrebat:

-Cat de buna e prietena ta?

-Destul cat sa obtina informatiile de care avem nevoie, totusi vrea si ea ceva.

-Ce?

-Moartea lui Diablo.

Am inspirat adanc si m-am foit privindu-l pe Abel care statea langa mine si imi astepta raspunsul. Trebuia sa ajung la Inferno cu orice pret. Ce conteaza daca moare Diablo? Daca nu o fac eu acum oricum isi va gasi sfarsitul curand. Iar moartea lui il va scoate cu siguranta pe Inferno la suprafata; doar nu avea de gand sa ignore cu desavarsire moartea fratelui lui.

-Fie. am murmurat sigura pe mine. Care e planul?

-Perfect! Stai sa dau un telefon. B.B. s-a ridicat si a plecat din camera lasandu-ne singuri.

-Esti sigura?

-Da. Daca Diablo moare, Inferno va iesi la suprafata.

-Ai dreptate.

-Sasha va fi aici in 30 de minute pentru a pune la punct planul, Pana atunci eu ma duc sa studiez hotelul, Abel vi?

-Sigur.

S-a ridicat si a plecat impreuna cu Big Boss lasandu-ma singura. M-am ridicat si eu si m-am dus sa ma schimb, am facut patul si m-am invartit prin camera aranjand pernele de pe canapea si merele in fructiera. Pur si simplu timpul nu dorea sa treaca iar scenariile din capul meu se inmulteau treptat. Ma gandeam cum poate sa arate Sasha, poate o bruneta inalta si bine facuta cu un intelect de invidiat, sau o pitica satena care stie doar sa dea cu pumnul, sau mai rau, o blonda frumoasa care sa fie si isteata si sa stie sa se bata. Am incercat sa ignor scenarile si sa ma concentrez pe plan; dar nici asta nu a mers. Pana la urma am ajuns sa privesc spre pachetul de tigari uitat pe masa din bucatarie. Nu mai fumasem de mult timp, si chiar doream sa o fac. Cred ca Abel nu o sa se supere daca iau una. M-am ridicat de pe canapea si am apucat pachetul ridicandu-i capacul si apucand o tigara. Am invartit-o intre degete, am mirosit-o cu pofta si am aprins aragazul ca sa ii dau foc. Am tras primul fum inspirand adanc, dupa care am lasat fumul cenusiu sa iasa formand cerculete.

Minti murdareTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang