Viešos Padėkos

859 31 6
                                    

Sveiki visi .. :D Dėkoju, kad skaitot mano istoriją... Jau gana senai to nedariau , todėl dabar nusprendžiau padaryti didelę viešą padėką.. 

Taigi noriu padėkoti už didelį palaikymą... ( Išvardinti žmonės neskirstomi pagal vietas ar pagal kokius kitus kriterijus tiesiog taip surašiau ) ..ir nuoširdžius komentarus tokius žmones.. 

ilmuks8 ; 

VanesaNu;

_Princess_Victoria_;

GabijaR; 

Na, o visiem kitiems linkiu būti drąsesniems, nebijoti išreikšti nuomonės (kad ir kokia ji bebūtų ) . Jūsų nuomonė ir palaikymas man taip pat daug ką reiškią... 

Tokių viešų padėkų bus ir daugiau... Joje gali būti ir TAVO vardas, nes TU man taip pat rūpi... 

Todėl viskas ką TAU reikia daryti, tai Vote'int mano knygos dalis.. Parašyti trumpa nuomonę ( arba ilgą, nėra skirtumo ) Ir po nuomonės parašyti #NoriuPadėkos

Tie trys lengvi žingsneliai man leis labiau jus pažinti...  Taip pat jeigu norite ko nors paklausti apie knyga (ar ne tik ) galite rašyti man asmenines žinutes į Wattpad , Gmail paskyroje kamilevalyte14@gmail.com arba Facebook portale : Kamilė Valytė (https://www.facebook.com/kamile.valyte.7)


Dar kartą dėkoju ir lauksiu kitų skaitytojų ..:)

PS.; Už aktyvų knygos dalyvavimą planuoju daryti prizų lietų.. (Ir tai nebus koks paveikslėlis , tai bus kažkoks prizas siunčiamas tau į namus ) ... Ką manote apie tai .. ???? ( Būtų labai įdomu sužinoti jūsų nuomonę ) ... (Nedrąsesni gali savo nuomonę reikšti asmeniškai )... :) 

Likimo posūkisWhere stories live. Discover now