5. part

401 48 6
                                    

Siena si zatiaľ na tvár nanášala ľahkú vrstvu makeupu a špirály, nemala potrebu pri Jasonovi vyzerať perfektne. Ak by tu nechcel byť, nebol by tu, povedala si a pery si pretrela balzamom. Vyšla von z kúpeľne, pohľad jej padol na Jasona, ktorý práve zaklapol notebook, prežúval palacinku a krútil hlavou. „Čo sa deje?“ hlesla, bála sa, že sa mu príspevok nepáčil. Čo ak to on necítil podobne? Čo ak bude koniec? Bála sa. Bála sa toho, čo bude.

„Nič, len to, že je to zas perfektné,“ povedal a usmial sa. Siene spadol kameň zo srdca, bola rada, že to cíti podobne. „Ďakujem,“ hlesla a začervenala sa, nevedela čo by mu mala na to povedať. „Nepôjdeme niekam?“ spýtala sa ho, nevedela, ako ďalej. „Jasné, nechceš mi ukázať tvoju časť mesta?“ spýtal sa, bol nadšený, že sa ho to spýtala prvá. „Žiaden problém,“ zasmiala sa. „Idem si niečo na seba obliecť. Nechceš nejaké tričko? Mám tu zopár pánskych, rada v nich spávam.“ Jason sa zasmial, bol rozhodený z predstavy, že by mal Sieninu vôňu cítiť na sebe. Miloval ju, bolo mu to úplne jasné.

Len prikývol, nezmohol sa na slovo. Siena prišla ku skini, vytiahla z nej čierne voľné tričko a hodila ho do jeho náručia. Jason si rýchlo vyzliekol tričko a navliekol si ho, cítil sa v ňom skvelo, vedel, že len tak ľahko jej ho nevráti. Siena si rýchlo na seba navliekla skinny jeansy a už Jasona ťahala von z bytu.

Po troch hodinách sa vrátili unavení ku Siene domov, obaja boli nadšení s ich rozhovoru, obaja vedeli, že k tomu druhému cítia niečo viac ako priateľstvo. Vyzuli sa, bundy si zavesili na vešiak a spolu vošli do obývačky. Pozerali sa na seba, oboch zožierala túžba pobozkať toho druhého, potrebovali sa navzájom cítiť.

Siena zozbierala všetku svoju odvahu, nahla sa a svoje pery položila na Jasonove. Presne toto obaja potrebovali, cítiť toho druhého, viac ako len rozhovorom. Siena hýbala perami, Jasonov jazyk vkĺzol do jej úst, navzájom sa prepletali a užívali si jeden druhého. Siena sa nebozkávala, odkedy sa rozišla s Fredom, úplne zabudla, aký skvelý je to pocit cítiť chlapcove pery na tých jej.

Obaja ťažko dýchali, nechceli sa od seba odtiahnuť. Potrebovali jeden druhého, nechceli nič iné, len sa navzájom cítiť. „Bojím sa, že ťa milujem,“ hlesol zrazu Jason, nevedel, prečo to povedal nahlas, proste to potreboval. Siena sa snažila spracovať, čo práve počula, jej srdce bilo neuveriteľnou rýchlosťou.

Nevedela, čo mu má na to povedať, celá sa triasla, to slovo „milujem“ už tak dávno nepočula. „Ja teba tiež,“ hlesla a dravo sa vrhla na jeho pery. Chcela ho cítiť, tak dávno nikomu nepovedala, že ho miluje. Jasona mala úprimne rada, nevedela, či ho miluje, no bolo to určite niečo viac ako obyčajné priateľstvo.

„Chcem ťa,“ šepol Jason pomedzi bozky, jeho ruky putovali na jej zadok, ktorý následne stlačil. Siena zastonala, nečakala, že sa bude diať práve toto, ešte k tomu s Jasonom, chlapcom, ktoré ho pozná krátku dobu. „Aj ja teba,“ usmiala sa Siena a nechala unášať citmi k nemu.

Jason sa postavil a obmotal si jeho silné ruky okolo jej tela. Privynul si ju k sebe, vdichoval jej vôňu, jemne ju hladil nosom po krku. Siena si hrýzla peru, nedokázala sa uvoľniť, bála sa, že mu nebude dosť dobrá a že keď sa ráno zobudí, bude po všetkom, po Jasonovi už nezostane ani priehlbina na madraci.

Jemne ju položil na posteľ, jej telo dopadlo na mäkkú prikrývku. Siena natiahla dopredu ruky, ktoré sa dotkli lemu Jasonovho trička,ťahala ho smerom nahor, aby sa ho zbavila. To isté spravil aj Jason, nedokázal sa ubrániť pohľadu na jej nádherné telo. Miloval ho, nevedel sa dočkať, kedy sa ho bude môcť dotýkať.

Všetky ich veci padali na zem, nevedeli sa dočkať momentu, keď budú na vrchole. Jason jemne rukou vošiel medzi Sienine nohy, nechcel ju vystrašiť. Jemne jej hladil stehno, neustále sa posúval vyššie a vyššie, no Siena chcela viac. Musela ho cítiť, vedela, že inak to nepôjde.

Po chvíli do nej Jason vošiel, v izbe sa ozývali ich vzdychy, nevedeli sa nabažiť jeden druhého.  Každý jeden pohyb, každý jeden príraz, v nich spôsoboval niečo neopísateľné.Obaja vyvrcholili v tú istú chvíľu, boli ako dve spriaznené duše, ktoré predvídali každý svoj ďalší pohyb. Boli ako jedno telo, jedna duša, ani jeden z nich to nechcel prerušiť.

Zaspali v tuhom objatí, Siena vdychovala Jasonovu mužnú vôňu, milovala jeho telo, jeho dušu, celý bol len a len jej. Jason mal ruku obmotanú okolo jej pása, neustále jej hladil nahú pokožku, užíval si s ňou každý jeden moment. „Milujem ťa,“ povzdychli si naraz, ani jeden z nich na to nič iné nepovedal.

Rozhodne som to chcela opísať viac, ale nakoniec som po vnútornej vojne v mojej mysli uznala, že do tejto story sa mi to nehodí - takže sorry lásky. Ďalej, tejto story som konečne vymyslela koniec! Yay! Bude mať cca. už spomínaných 10 častí, hádam to neskončí skôr (modlite sa, moje nápady sa dajú krájať, no ani jeden sa mi sem nehodí). Milujem vás, ďakujem za odozvy na všetkých častiach, ešte raz jedno veľké ďakujem! ♥

Saint Valentine (Story with Jason McCann)Where stories live. Discover now